Ielogoties ar Facebook pasi
Zivis clock Šodien ir 19. Marts 10:32:06


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Pievienot dietu

Raksts Izdrukāt Komentāri[0]

Šokolādes diēta 2

Diētas būtība: Diēta 7 dienām, saldumus var ēst dienas pirmajā pusē, kad ir iespēja kustēties un dedzināt kalorijas. Diētu papildina ar lapu salātiem, augļiem un pilngraudu produktiem, kuros ir daudz balastvielu, kas kavē taukvielu nonākšanu kuņģī un saglabā sabalansētu cukura līmeni asinīs. Paredzētais svars no kura var atbrīvoties-3kg nedēļas laikā.

Ēst: Brokastīs - Pirmdiena: 100 g tortes “Cielaviņa” vai 100g bizē cepumus. 200 g spinātu salātu ar citrona  sulu.
Otrdiena: 2 šokolādes konfektes. 250g ābols
Trešdiena: 150 ml maizes jogurta un 25 g piena šokolādes.
Ceturtdiena: 160 ml karstās šokolādes un apelsīns.
Piektdiena: 25 g melnās šokolādes, kafijas vai tējas tasīte ar 0,5% pienu (100 ml) bez cukura. 250g ābols.
Sestdiena: 160 ml kakao un šķēlīte (40 g) pilngraudu maizes. Salāti no 100 g sīki sagrieztiem kāpostiem un 1 burkāna, kas pārlieti ar citrona sulu.
Svētdiena: 100 g šokolādes tortes vai tortes “Moka”. 300g apelsīns.

Pusdienās visas dienas vienādi: 150 ml (tase) karsta un stipra buljona, kas vārīts no liesas gaļas un viena šokolādes konfekte max 15g (konfekšu šķirni var mainīt).

Vakariņās jebkuru dārzeņu salāti - no kāpostiem, burkāniem, gurķiem, tomātiem, lapu salātiem, zaļajiem lociņiem, sīpoliem u. c, kam pievienota citrona sula. Porcija  ne lielāka kā 300 g.

Dzert: Pēc brokastīm, līdz pusdienām noteikti vari atļauties izdzert 1 krūzīti kafijas vai tējas ar ne vairāk kā 1 karotīti cukura, 1 krūze zaļās tējas bez cukura un ne mazāk kā 300ml ūdens. No pusdienām līdz vakariņām obligāti izdzeramais ūdens daudzums ir ne mazāks kā 1l un pēc vakariņām ne mazāk kā 3 krūzes zaļās tējas bez cukura.

Kustēties: Droši var doties gan uz sporta klubu, gan izšķirties par  fiziskajām aktivitātēm mājās, bet ne mazāk kā 3x nedēļā!

Ielādēja: smaidīgā
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
PD-NR2 3.00 LVL SC-49086 8.00 LVL PD-SB12P-083A 9.10 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist