Ielogoties ar Facebook pasi
Zivis clock Šodien ir 19. Marts 10:59:54


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Pievienot dietu

Raksts Izdrukāt Komentāri[0]

Harlija Pasternaka zvaigžņu diēta

Par diētām mēs katrs domājam savādāk. Mēs dzirdam atsauksmes - labākas vai ne tik labas, mēs dzirdam prieku, ka ir izdevies nomest gaidītos kilogramus vai sarūgtinājumu, ka diēta nekam neder, tomēr ir vēl kāda diēta, par kuru vērts sajūsmināties! Harlija Pasternaka (Harley Pasternak) zvaigžņu diēta!

“Harlijs ir mainījis manu dzīvi! Ne tikai es jūtos labāk kā jebkad, bet varu atļauties apēst arī vienu picas šķēli! Dažubrīd man liekas, ka esmu laimīgākā meitene!”sajūsmināti iespaidos dalījās aktrise Eva Mendesa (Eva Mendes).

 

Harlija Pasternaka zvaigžņu diēta ir citāda - viegla un piemērota ikdienai, tomēr iedarbīga un rezultāti tiek garantēti! Harlijs Pasternaks sola 5 nedēļās ar šīs diētas palīdzību var nomest 7 kilogramus.

Pamatprincipi? Tie ir pavisam vienkārši: Jāievēro 5 pamatnoteikumus un 5 vingrojumus katru pa 5 minūtēm 5 reizes nedēļā!

Galvenā diētas morāle: Ar aizliegumiem nekas nav panākams!No diētas jāgūst prieks, lai tā darbotos!

Ar stingriem aizliegumiem neko nav iespējams panākt. Gluži otrādi: kāre pēc aizliegtā mocīs vēl vairāk. Taču, ja reizi nedēļā ļausim sev noteikumus pārkāpt, ievērot aizliegumus būs daudz vienkāršāk. Turklāt, zinot, ka kārumu būs iespējams dabūt, vēlme pēc saldumiem izzūd pati no sevis!

Kā tapa šī metode?

“Gadu gaitā strādājot ar zvaigznēm, kurā nereti nav laika ilgām tievēšanas kūrēm es nonācu pie secinājumiem, kurus izdarīju vērojot panākumus. Es saliku kopā visus panķumu faktorus un nonācu pie kopslēdzina. Es zinu, ar ātrajām metodēm gan ir iespējams gūt ātrākus panākumus, taču, ir daudzi mīnusi - uzņemt maz kaloriju, ķermenis palēnina vielmaiņu, turklāt stingri ierobežojot sevi un atsakoties no no tā, ko kārojas organismam, mēs bieži diētas nenovedam līdz beigām vai diētas beigās sagandējam iegūtos rezultātus. Lielākais mīnus stingrajām diētām ir tas, ka organismam pēc diētas beigām prātā ir tikai viens – katru turpmāk apēsto kaloriju noglabāt vēlākiem bada laikiem.” par diētas tapšanu stāsta pats Harlijs Pasternaks.

Ēdot regulāri, apmēram ik pēc trim četrām stundām, ķermenī tiek nodrošināta ātra vielmaiņa. “Sadalot visas kalorijas uz piecām ēdienreizēm, dienas laikā sadedzināsi par 10 procentiem vairāk kaloriju nekā parasti’’, sola diētas treneris. Tāpēc 5 faktoru diētas brokastis, pusdienas un vakariņas ir nedaudz mazākas, toties priekšpusdienās un pēcpusdienās atļautas pāris uzkodas.

Hārlijs pasternaks uzskata, ka diētai jābūt piemērotai ikdienas ritmam. Viņš zina, ka sievietēm bieži vien neatliek laika vārīt ēdienu. Tādēļ visās receptēs ir ne vairāk kā piecas sastāvdaļas (plus nepieciešamās garšvielas) un ēdienu iespējams pagatavot piecās minūtēs.

Ja vēlies kļūt slaidāka, tev jāsporto. “50 % manas metodes balstās uz ēšanu, otri 50 %  uz kustībām, ” skaidro Pasternaks. Paātrināt vielmaiņu un tauku sadegšanu ir iespējams tikai ar fizisku slodzi. Taču arī te treneris nav pārāk bargs, jo uzskata, ka pilnībā pietiek ar piecām sportošanas reizēm nedēļā.

“Harlija plāns paredz nevis badošanos, bet gan veselīgu dzīvesveidu! Jums nav jājūtas kā atstumtam no pārtikas, kuru jūs mīlat! Tikai vienu reizi ir jāuzsāk un jūs ar to jau esat aizrāvušies. Izjūtiet to un iemīliet, un dzīvojiet labāk!” ar sajūsmu stāsta komponiste un dziedātāja Alisija Keja (Alicia Keys)

Ēšanas pamatnoteikumi:

’’KĻŪT SLAIDA VARĒSI TIKAI TAD, JA ATSACĪSIETIES NO SLIKTAJIEM TAUKIEM UN IZVĒLĒSITIES PAREIZOS OGĻHIDRĀTUS’’

1. Atsakies no cukura

Jo vairāk ogļhidrātu tiek uzņemts vienā ēdienreizē, jo vairāk ķermenī izdalās insulīns, lai nogādātu to šūnās. Ja tā rezultātā cukura līmenis strauji krītas, tev rodas vēlme pēc ogļhidrātu papildporcijas – produktiem, kas satur jau minēto cukuru vai baltos miltus. Turklāt, kamēr asinīs riņķo insulīns, ķermenis taukus ne tikai noārda, bet noglabā tos taukšūnās!

2. Uzņem pietiekamu daudzumu balastvielu

Par laimi, ne visi ogļhidrāti ir slikti. Ir arī tādi, kas palīdz ķermenim zaudēt svaru. Tās ir balastvielas – nesagremojamas augu šķiedras, ko satur augļi, dārzeņi, salāti, mušļi un pilngraudu produkti. Tas veicina sagremošanu un kuņģī uzbriest, tādejādi remdējot izsalkuma sajūtu. Turklāt nesatur daudz kaloriju.

3. Lieto olbaltumvielas muskuļu stiprināšanai

Pārvēršoties olbaltumvielās, proteīni patērē kalorijas!Lai pārstrādātu gramu gaļas, vai piena olbaltuma, ķermenim jāpatērē 40 procentus enerģijas. Proteīni nepieciešami, lai veidotu muskuļu masu un sekmētu tauku noārdīšanos. Turklāt savienojumā ar olbaltumvielām bagātiem pārtikas produktiem vienkāršie ogļhidrāti cukura līmeni asinīs ietekmē mazāk.

4. Proti atšķirt labos taukus no sliktajiem

Pretstatā ogļhidrātiem un olbaltumvielām tauki ķermenī nogulsnējas bez problēmām. Tādēļ izvairies no tiem, cik nu vien iespējam, bet, ja lieto, tad tikai kvalitatīvus! Hārlijs Pasternaks atzīst, ka veselīgus taukus satur lasis un tuncis, kā arī rieksti (omega-3 taukskābes). Atļauts ēst putnu gaļu un sarkano gaļu (maz tauku, daudz olbaltuma), olas (ja tām izņem dzeltenumu) un augstvērtīgu olīveļļu (daudz nepiesātināto taukskābju). Aizliegta cūkgaļa, desa, mīkstais siers, sviests, margarīns un pastēte. Tā ir tikpat trekna kā saldais krējums! Vari ēst šķiņķi, bet tad tam jānogriež tauku maliņa. Kā relatīvi netrekns atļauts arī laša steiks un rostbifs.

5. Dzer daudz ūdens. Vislabāk – aukstu

Ūdens veicina kaloriju degšanu – 50 kalorijas uz puslitru dienā. Gadā tas atbilst jau 18 000 kalorijām jeb trim kilogramiem tauku! Pasternaka noteikums: pirms katras ēdienreizes un tās laikā izdzer lielu glāzi ūdens. Dienā jāizdzer vismaz divi litri. Atšķirībā no citām diētām 5 faktoru metode atļauj lietot arī tādus cukura nesaturošus dzērienus kā Cola light, diētisko limonādi, nesaldinātu sulas un enerģijas dzērienus. Padoms: jo aukstāks ūdens, jo vairāk enerģijas ķermenim jāpatērē, lai to sasildītu. Kafiju un tēju lieto ar mēru, bet neaizmirsti – neliec klāt cukuru!

Daži fakti!
1 paciņa gumijas lācīšu – 51 cukurgraudu
1 pudele kečupa – 48 cukurgraudus
1 litrs limonādes – 40 cukurgraudus
1 tāfelīte šokolādes – 19 cukurgraudus
100 g Nutella – 18 cukurgraudus
200 g gaļas salātu – 4 cukurgraudus.
Grauzdēti zemesrieksti – 50 g tauku
Salami – 45 g tauku
Kartupeļu čipsi – 40 g tauku
Kamambēras siers – 34 g tauku
Šoklolāde – 32 g tauku
Saldais krējums – 30 g tauku
Kūkas no kārtainās mīklas – 28 g tauku
Desa – 27 g tauku
Saldējums - 14 g tauku
Šnicele – 11 g tauku

Ielādēja: kristykiss
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
SC-33403 4.50 LVL PD-CHB1-001-50 15.10 LVL PD-FB2M-Z-007 0.80 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist