Ielogoties ar Facebook pasi
Zivis clock Šodien ir 19. Marts 12:50:31


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Pievienot dietu

Raksts Izdrukāt Komentāri[0]

Trīs dienu diēta

Trīs dienu diēta ir viena no mūsdienās populārajām jeb „modernajām” diētām. Ja precīzi izpildi visus diētas nosacījumus, iespējams zaudēt līdz pat pieciem kilogramiem svara šo trīs dienu laikā. Izklausās neticami, taču tas ir iespējams – cits jautājums – cik tas ir veselīgi. Principā šādas organismu šokējošas diētas neiesaka neviens veselības aprūpes speciālists, turklāt tām nav noturīgu rezultātu, jo pēc diētas beigšanas parasti notiek atgriešanās iepriekšējā ēšanas režīmā.

Mūsu piedāvātā trīs dienu diēta principā ir ļoti vienkārša, svarīgi ir ievērot tikai dažus būtiskākos nosacījumus:

- Trīs ēdienreizes dienā
- Ierobežots kaloriju patēriņš
- Nelielas porcijas
- Produkti ar zemu ogļhidrātu un tauku saturu
- Pietiekams ūdens patēriņš

Daži ēdienreižu piemēri varētu būt: puse greipfrūta + grauzdiņš; pustase tunča + grauzdiņš; divas tases svaigu dārzeņu + 100g vistas gaļas; tase saldējuma utml.

Kā jau lielākajā daļā diētu, arī te ir svarīgi izdzert vismaz divus litrus ūdens diennaktī. Turklāt liels ūdens daudzums uz īsu brīdi piepilda kuņģa zarnu traktu, apmānot receptorus un ļaujot sajust sāta sajūtu. Trīs dienu diēta atļauj dzert arī tēju, kafiju (protams, bez cukura) vai vieglu limonādi. Tāpat var brīvi izmantot dažādas garšvielas, muskatriekstu, etiķus, sāli un piparus, sojas mērci vai kečupu.

Tā kā šādas diētas laikā organisms ieslēdzas bada režīmā, īpaši, ja pirms tam ēstas lielas, bagātīgas porcijas, svarīgi uzsākt un nobeigt diētu pakāpeniski, pieradinot kuņģi pie nelielākiem barības apjomiem.

Šo diētu varētu ieteikt kā pirmssvētku, pirms-kāzu vai jebkuru pirms-svarīgu-pasākumu diētu, lai tiktu iekšā mīļākajā kleitā, taču tā nav īpaši noderīga ilglaicīgai svara zaudēšanai un optimālā svara noturēšanai.
Ielādēja: Briljants
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
PD-FB2M-G-018 0.80 LVL PD-TPP15-007 2.10 LVL SC-52509 7.60 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist