Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 17. Aprīlis 02:57:33


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Pievienot sapņa nozīmi

Raksts Izdrukāt Komentāri[2]

Zirgs

prieks un laime, tāls ceļš priekšā, labas cerības un panākumi, laimests loterijā, arī laba veselība; jauns-laime saimniecībā; stalts un skaists (sk. arī balts) - labklājība un panākumi; vājš un kaulains- trūkums; ātrs (straujš) - sasniegt mērķi; balts- prieks un laime, panākumi, laimīga nākotne, kaut kas nokārtosies, ari sēras vai kāds miršanas gadījums, dažiem - laika maiņa; pelēks- lielas pūles; melns- nepatikšanas, nelaime, bēdas, skumjas, sēras; netīrs- nav izslēgta kāda vilšanās; trakojošs- nelaime;mirstošs- sēras; beigts - nelaime, zaudējums, zaudēt mīļāko vai laulāto draugu, arī skumjas; to barot- labklājība, atbrīvoties no rūpēm par iztiku; mājās ienāk- kāzas; no tā baidīties- grūti dzīves apstākļi; aizskrien - gaidāmas briesmas, nelaime, saņemt sliktas ziņas par kāda cilvēka slimību; krīt- nelaime, arī nāve; virsū skrien- draud uzbrukums vai slimība; noslīkst- atrasties sliktā stāvoklī; labu pirkt - saņemt jaunas ziņas, iegūt labu mīļāko vai laulāto draugu, arī mantas pieaugums; sliktu pirkt- zaudējumi; to apkalt- laime, laba vieta, labs ceļojums, arī laimīgas kāzas; to apseglot- iespēja strādāt iemīļotu darbu; arto braukt- steigties pretī laimei, arī laime ģimenē, arī būt uzmanīgam; stalts, ar to jāt - iegūt labu stāvokli sabiedrībā, augstu amatu, arī būt lepnās viesībās, arī slava; kaulains, arto jāt-bēdas un nabadzība; nemierīgs, ar to jāt- grūtības ceļā uz panākumiem; arto kalnā jāt- labāks stāvoklis sabiedrībā; arto no kalna Iejājāt- neveiksme; arto tīru upi pārpeldēt - piepildīsies sapņi, arī radīsies kāda izdevība; no tā nokāpt- pazaudēt stāvokli; no tā nokrist- neveiksme, pazaudēt vietu, nelaime naudas ziņā, negods, pazemojums, slimība; no tā jājot nokrist- nelaimīga mīlestība; trakojošu savaldīt- laimīgi uzvarēt ienaidnieku; šķirnes pārdot- jāuzmanās no zagļiem; bezškirnes pārdot- liela veiksme un panākumi; to tīri - atrasties labā sabiedrībā; to stallī redzēt- atbrauks ciemiņi, arī kāds cenšas ierobežot jūsu brīvību;to ganīt- būt kazās; iejūgts ekipāžā- šķēršļi ceļā uz laimi.

Daudzums


saniii
Lietotājs offline sievieteAuns
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (46)
[15.01.2010 - 13:39]
Man daudz reiz ir bijis ta,ja redzu zirgus sapni aullojam....tad tas nozime,ka bus liels vejsh,vetra. (cold)


alce
Lietotājs offline sieviete
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[10.01.2010 - 21:15]
Sapnī es ar zirgu srunājos. (hey)

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
SC-52264 49.40 LVL SC-53123 4.40 LVL PD-ECD5RU 6.00 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist