Ielogoties ar Facebook pasi
Zivis clock Šodien ir 19. Marts 05:58:21


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Pievienot dietu

Raksts Izdrukāt Komentāri[0]

Saules un Mēness diēta tām, kam vairs nekas nelīdz

Svarīgākais noteikums: viss, kas nav atļauts, ir aizliegts.
Pamatmērķis: atbrīvoties no liekā svara un šlakvielām. Diēta ļauj ātri un ievērojami notievēt-ja vien visi noteikumi tiek pilnībā ievēroti.
Šī sistēma izmaina vielmaiņu tā, ka pēc tās mierīgi, bez bada sajūtas, spēsi ierobežot savu kaloriju patēriņu, līdz ar to arī vairāk nepieņemties svarā.

Diētas pamatā ir augļi un dārzeņi, sulas un skābpiena produkti. Divu nedēļu laikā pārmaiņus ir jāievēro augļu-Saules-dienas un skābpiena-Mēness-dienas. Saules dienās mēs uzpildam savas baterijas-iegūstam enerģiju, kuras avots ir augļu cukurs un vitamīni. Savukārt Mēness dienās mēs atbrīvojamies no šlakvielām un toksīniem.
Ar šo uzdevumu lieliski tiek galā dabiskais jogurts, paniņas, kefīrs, biezpiens un īpaša tēja. Diētu papildina olas, kas kopā ar piena produktiem ir lielisks olbaltumvielu avots.
Neliels daudzums pilngraudu maizes, mušļi un brūnie rīsi satur balastvielas, kas normalizē gremošanas sistēmas darbību.
Saulespuķu un olīvu eļļa saglabā ādas elastību, kas būtiska, strauji zaudējot svaru. Savukārt medus palīdz attīrīt organismu.

Ūdens režīms

Dienas laikā jāizdzer 1,5 litri siltas. Ekoloģiski tīras zāļu tējas. Piemēram, Lauku tēju, kas satur kaltētas ābeles un upenes lapas un melisu (citronmētru). 1 ēdk. Lapu pārlej ar 0.5 litri vāroša ūdens, ļauj ievilkties 15-20 minūtes. Tēja attīra organismu no toksīniem, tai ir viegli saldena garša, tā nomāc bada sajūtu un labi remdē slāpes. Tēja nopērkama ekoloģisko produktu veikalos. Slāpes vari remdēt arī ar minerālūdeni bez gāzes.
Diētas laikā nav ieteicams dzert kafiju, melno un zaļo tēju, jo šie dzērieni satur kofeīnu, kas iejaucas šūnu vielmaiņā.. Ja bez tiem nekādi nespēj iztikt, dzer tikai rīta tasi, tūlīt pēc pamošanās, tukšā dūšā, bez cukura.

Ielādēja: kristykiss
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

Lietotāju galerijas


favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
SC-47624 24.40 LVL SC-29005 38.30 LVL SC-42491 42.70 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist