Ielogoties ar Facebook pasi
Zivis clock Šodien ir 19. Marts 09:28:37


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Pievienot dietu

Raksts Izdrukāt Komentāri[3]

Asinsgrupu diēta – III (B) asins grupa

Trešās asinsgrupas īpašnieki ir „ceļotāji”, šī asins grupa radusies tautu masu migrācijas laikā, tādēļ šie cilvēki ir ar labām adaptācijas spējām, sabalansētu vielmaiņu. Trešā asinsgrupa ir aptuveni piektajai daļai pasaules iedzīvotāju.

Organisma stiprās un vājās puses
- Spēcīga imūnsistēma
- Ļoti labas adaptācijas spējas visās dzīves jomās
- Līdzsvarota nervu sistēmas darbība
- Praktiski nav iedzimtu vājo organisma pušu, taču iespējamas autoimūnas saslimšanas imūnās sistēmas pārliekas aktivācijas dēļ

Potenciālie veselības riski
- Pirmā tipa cukura diabēts
- Autoimūnas saslimšanas, izkaisītā skleroze, sistēmas sarkanā vilkēde un citas
- Hroniskā noguruma sindroms

Ēdienkarte
„Ceļotāji” ir visēdāji un tāds ēšanas režīms arī ir viņiem vispiemērotākais. Organismam labvēlīga ar sabalansēta ēdienkarte, kas ietver gaļu (izņemot vistas, pīles un cūkgaļu), zivis, piena produktus, olas, graudaugus (tikai ne kviešus un griķus), pākšaugus, dārzeņus un augļus - izņemot kukurūzu, tomātus, ķirbi, olīvas un kokosriekstus.

No ēdienkartes jāizslēdz jūras veltes – gliemji, krabji un garneles, kā arī vistas, pīles un cūkas gaļu.

No dzērieniem ieteicama ir zaļā un zāļu tēja, dzērveņu, kāpostu, vīnogu un ananāsu sula. Nevajadzētu dzert gāzētos dzērienus un tomātu sulu.

Notievēšana
Lai kontrolētu ķermeņa svaru, no ēdienkartes jāizslēdz visi nelabvēlīgie produkti, it īpaši kukurūzu, griķus, zemesriekstus, kviešus, tomātus un cūkgaļu, jo tie kavē trešās asinsgrupas īpašnieku insulīna izdali un līdz ar to visu vielu maiņu. Jāierobežo arī cukura un taukvielu daudzums. Notievēšanu sekmē zaļumi, salāti, olas, aknas un teļa gaļa.

No pārtikas piedevām var izvēlēties kompleksos vitamīnus, magniju, lecitīnu, gingko bilobas un ehinācijas preparātus.

No fiziskiem vingrojumiem visefektīvākie ir aerobie vingrojumi – riteņbraukšana, soļošana, peldēšana, kā arī teniss, joga un citas aktivitātes.
Ielādēja: Briljants
Daudzums


mazinja1232
Lietotājs offline sievieteVērsis
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (33)
[25.03.2011 - 02:52]
man ar gribetos zinat vai palidz? varbut ir kada kas ir lietojusi un varetu dod kadas zinas par to...


essmaidu
Lietotājs offline sievieteSvari
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (33)
[21.07.2010 - 20:25]
Visu ziemu centos sekot nosacījumiem, kas labs, kas slikts manai asinsgrupai, taču info. ņēmu no cita portāla (ar daudz detalizētāku aprakstu) un varu atklāt, ka es tiešām labi jutos, kamēr (~3 mēnešus) ievēroju šo "diētu"- drīzāk tas tiešām ir dzīvesveids, taču mums zināms tas, kas kaitē un kas tieši otrādi - mums labvēlīgs. Iesaku pasekot līdzi! Arī ģimenē ievēroju, ka ir veselības problēmas atbilstoši asinsgrupai, uzturā lietojot "nelabvēlīgos" produktus!
Par to, vai kaut ko zaudēju no sevis gan, gan šaubos


rozite
Lietotājs offline sievieteSvariPrecēta(-s)Esmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (42)
[15.12.2009 - 20:33]
cik es saprotu tad šī diēta jāpiekopj visas dzīves garumā (hmm) intresanti viņa arī palīdz????

esmu laimīga sieviņa ,māte un laba draudzene jums ;)

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
PD-KPM27-019M 1.90 LVL SC-44079 24.10 LVL SC-39104 41.00 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist