Ielogoties ar Facebook pasi
Zivis clock Šodien ir 19. Marts 13:27:33


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Pievienot dietu

Raksts Izdrukāt Komentāri[5]

Asinsgrupu diēta – I (0) asins grupa

Pirmā jeb nulles asinsgrupa ir senākā, visagrāk attīstījusies asinsgrupa. Tikai vēlāk no tās evolūcijas procesā attīstījās pārējās asins grupas. Tās īpašnieki – trešā daļa pasaules iedzīvotāju, ir „mednieki”.

Organisma stiprās un vājās puses
- Gremošanas trakts ir izturīgs
- Spēcīga imūnsistēma, taču biežas alerģiskas reakcijas
- Grūtības piemēroties jauniem vides un barošanas apstākļiem

Potenciālie veselības riski
- Asinsreces problēmas
- Artrīti, citi iekaisīgi procesi
- Paaugstināts kuņģa skābums un čūlas
- Dažādas alerģijas

Ēdienkarte
Organismam labvēlīgi ir gaļas produkti (izņemot cūkgaļu), zivis un jūras produkti, saldie augļi un dārzeņi un ierobežotā daudzumā rupjmaize.

Jāierobežo kāpostu, marinētu ēdienu, kečupa un graudu izstrādājumu lietošana, īpaši kviešu un kukurūzas izstrādājumus.

No dzērieniem vēlama ir zaļā un zāļu tēja, zelteris. Īpaši nevēlama ir kafijas, stipro alkoholisko dzērienu lietošana, kā arī zemeņu lapu, ehinācijas, sennas, deviņvīru spēka un alvejas zāļu tējas un uzlējumi.

No uztura bagātinātājiem vēlams izvēlēties B grupas vitamīnus, K vitamīnu, kalciju, jodu, aizkuņģa dziedzera enzīmus gremošanas uzlabošanai. Būtu jāizvairās no A un E vitamīnu pastiprinātas lietošanas.

Notievēšana
Izvēloties diētu, vēlams ieturēt kādu no tā saucamajām olbaltumvielu diētām ar pazeminātu ogļhidrātu daudzumu. Svara zudumu īpaši aktivē jūras aļģes, zivis un jūras produkti, jodēta sāls, jēra gaļa, aknas, zaļumi un salāti, spināti, brokoļi, redīsi, lakrica.

Pirmās asinsgrupas īpašnieku problēma ir vielmaiņas kūtrums, tādēļ jāpalielina vielmaiņas ātrums. To dara, izslēdzot no ēdienkartes visus graudaugus un pākšaugus, visu veidu kāpostus, bet vairāk uzņemot šai asins grupai labvēlīgos produktus.

No fiziskiem vingrojumiem visefektīvākie ir intensīvi aerobie sporta veidi – skriešana, slēpošana, aerobika vai peldēšana.
Ielādēja: Briljants
Daudzums


sofija30
Lietotājs offline sievieteVēzisIr sameklēta otra pusīteEsmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (40)
[15.03.2014 - 16:47]
paldies, es nekad to nebiju zinajusi. tad tapec manam vederam nepatik pupinas, zirni un pat kaposti. tagad atteiksos no tadam lietam. paldies jums (angel) (pclove)


ievoons
Lietotājs offline sievieteDvīņi
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (34)
[25.02.2011 - 17:28]
Paldies par noderīgo info,   (bowdown)   tā jau laikam arī ir, spreižot pēc savas pieredzes..
No cūkgaļas gan būs pagrūtāk atteikties, it sevišķi karbonādes un kotletēm mmm mm (meat)
Un jāsāk kaut kas darīt lietas labā, ziemas tauciņi jāsāk kausēt.. (dances)   (bike)


selvija
Lietotājs offline sievieteZivis
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (44)
[27.09.2010 - 16:25]
kafiju gan tā pagrūtāk izslēgt, no tās gan grūti atteikties


hemka
Lietotājs offline sievieteLauva
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (34)
[06.07.2010 - 12:31]
jaa tagad palasiju man tiesi taapat ar nemaz needu to ko nedriikst!! (clap) (clap) (clap) (clap) (clap) (clap) (dances) (dances) (dances)


Liene
Lietotājs offline sievieteVērsisIr sameklēta otra pusīte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (35)
[03.01.2010 - 21:30]
re, cik ideāli, to ko nedrīkstu ēst, tas man nemaz negaršo (kisss)

laaaabi :)

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
FL-68300 2.50 LVL W-10554 2.60 LVL PD-FB93-010 1.90 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist