Ielogoties ar Facebook pasi
Zivis clock Šodien ir 19. Marts 04:51:51


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Pievienot sapņa nozīmi

Raksts Izdrukāt Komentāri[2]

Čūska

darīšana ar viltīgiem un ļauniem cilvēkiem, ari slimība, nelaime, arī nepieciešams atrast aktīvāku partneri; gredzenā- slēpts nelabvēlis; dusmīga- ļauns cilvēks; lien- slimība, neuzticība; bēg— tikt vaļā no ienaidniekiem; iekož- apmelojums, slimība; ar vairākām galvām— piedzīvot ļaunas kārdināšanas; just tās skatienu - būt kāda ietekmīga un ļauna cilvēka uzmanības lokā; mazas un daudz- nepatikšanas un slimība; tās savijušās kamolā- kļūt par intrigu objektu; uz tās uzkāpt- viltīgi draugi; to nosist— uzvarēt ienaidnieku, izkļūt no grūtas situācijas; lielu nosist - zemniekam - mājdzīvnieku zaudēšana, pārējiem — izbēgt no viltīgiem cilvēkiem; ūdensčūska - slimiem - izveseļošanās; veseliem - bezdarbs; sk ari Žņaudzējčūska.

Daudzums


žurka
Lietotājs offline sievieteLauva
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (12)
[27.03.2010 - 01:42]
Jā arī no pieredzes,kad atkal ienaidnieces izveidots triks.Vnm tas ir sakritis.


saniii
Lietotājs offline sievieteAuns
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (45)
[28.01.2010 - 16:25]
Zinu pec pieredzes.Ja redz chuskas...tad bus klachas...

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
PD-TS12-005 0.90 LVL SC-G47578 5.10 LVL SC-50790 46.50 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist