Ielogoties ar Facebook pasi
Zivis clock Šodien ir 19. Marts 09:48:58


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Pievienot vārda nozīmi

Anšlavs [25. Maijs]

Moderns intelektuālis, ar pašironiju un kritisku skatienu apveltīts talants. Necieš sīkumainību, pielīšanu, skopulību un tukšu dižošanos. Prot pavērt noslēpuma aizkaru cita dvēselē, necenšoties nevienu pārveidot. Tikai mīlestībā var kļūt bezgala maigs un paļāvīgs. Savas jūtas gan slēpj aiz bravūrības maskas. Sabiedrībā gaišs, impulsīvs jokdaris. Bieži iekrīt arī sevis apcerē, pesimismā un melanholijā. Pilnīgi atzīdams zemapziņas milzīgo lomu, reālajā dzīvē var būt pavisam nepraktisks.

Daudzums


latrota
Lietotājs offline sievieteZivis
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[24.09.2010 - 14:43]
Cēlies no senprūšu veselības dieva Aušauts. Pārsteidzība ne katrreiz trāpa desmitniekā, toties par dzīves vienveidību Anšlavs nevar sūdzēties. Ceļa bulta viņam labi trīta, un skepse ir veikla aizsargmaska, izvelkot tukšu lozi. Vārds pirmo reizi kalendārā minēts 1889.g.

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
SC-26392 50.00 LVL SC-55034 23.00 LVL PD-PRS1-007 2.20 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist