Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 29. Marts 17:41:39


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Aug 25 2015
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[3]

Deviņas iespējas tikt pie papildus naudas līdzekļiem


Katrs no mums vēlas uzlabot dzīves kvalitāti, tomēr reizēm nonākam situācijā, kad papildus naudas līdzekļi nepieciešami steidzami. Lūk, dažas reāli īstenojamas idejas, kā šo problēmu atrisināt. Dažas no tām pat ar pievienoto vērtību.
1. Piesakies kaimiņienei vai paziņai pieskatīt viņas atvasītes, izņemt no bērnu dārza vai palīdzēt izpildīt mājas darbus. Viņa būs priecīga par brīvāku laiku, bet Tu tiksi pie vismaz dažiem eiro.
2. Nodod asinis. Saņemsi ne tikai simbolisku, bet tomēr, atlīdzību, bet arī bezmaksas analīžu rezultātus. Turklāt – būsi palīdzējis glābt kāda cilvēka dzīvību.
3. Pārbīdi mēbeles. Gandrīz ikviens no mums, veicot mājokļa ģenerāltīrīšanu vai mēbeļu pārbīdīšanu, ir atradis kādu izkritušu monētu. Citreiz ne vienu vien. Protams, šis nav ar garantiju, bet vismaz būsi mēģinājis. Un- pārkārtotā istabā vismaz cits skats uz dzīvi.
4. Tirgojies internetā. Tev noteikti ir kāda lieta, ko Tu neizmanto, bet kādam citam tā var pat ļoti noderēt. Kāpēc lai Tu to nepārdotu? Internetā pieejamas neskaitāmas vietnes, kur to ērti var izdarīt. Turklāt – bez maksas.
5. Pārvērt savu talantu biznesā. Neatkarīgi no tā, kas katram no mums padodas, mēs varam ar savu talantu nopelnīt naudu. Turklāt, šī ideja neprasīs pat lielus ieguldījumus. Tikai uzdrīkstēšanos.
6. Pelni naudu ar reklāmām. Internetā ir dažādas partnermārketinga programmas, kas ļauj iegūt papildus naudas līdzekļus.
7. Piedalies krāmu un apģērbu tirdziņā. Lai dzīvo Andele Mandele un citi tirdziņi, kas ļauj iztukšot skapi, plauktus, bēniņus un pagrabus, bet piepildīt naudas maku.
8. Izīrē istabu. Ja ir iespēja un esi ar mieru kādu laiku pieciest dažas neērtības, varbūt vari sameklēt īrnieku. Kāds cilvēks būs priecīgs par dzīvesvietu, bet Tu saņemsi papildus naudas līdzekļus. Lielisks darījums, vai ne?
9. Ātrie kredīti, lombardi un citas aizdevuma iespējas. Šī ir visdrošākā garantija, ka naudu saņemsi pavisam ātri, tomēr tā reiz būs arī jāatdod. Šī iespēja der, ja budžetā radies robs, kuru nepieciešams steidzami izlabot, un zini, ka algas diena visu atkal saliks pa plauktiņiem. Atceries tikai – ja izvēlēsies doties uz lombardu, būs nepieciešama ķīla. Savukārt ātrie kredīti tiek izsniegti, ņemot vērā ienākumu līmeni un kredītvēsturi.
Protams, ja būsi pietiekoši radošs, noteikti atradīsi vēl citas metodes kā vienkārši un legāli tikt pie papildus naudas līdzekļiem. Lai izdodas!

(foto-freedigitalphotos)


Ielādēja:Lietotājs offline lalalalala
Vidējais vērtējums:


Daudzums


burbulite1
Lietotājs offline sievieteSvari
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (34)
[22.12.2017 - 23:19]


alisebutterfly
Lietotājs offline sievieteJaunava
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (40)
[14.12.2016 - 20:10]
@smaidi_ilze Tur gan piekrītu, bet nu zini kā? Kad ļoti vajag, tad jau jebkuri līdzekļi derēs
Bet, ja nopietni, tad man, piemēram, vajadzības gadījumā noder tie ātrie kredīti. Nu c;mon - tu saņem naudu pāris minūšu laikā un vēl ideālākā gadījumā - bez procentiem. Ja nu kādreiz gadās, tad ieteiktu palasīt http://aizdevums365.lv/bezprocentu-aizdevums/ . Lai gan tas jau protams katram individuāli. Ja cilvēks nav gatavs aizņemties, jo negrib vēlāk atmaksāt, tad jau, protams, nav pat vērts


smaidi_ilze
Lietotājs offline sievieteVērsis
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (34)
[04.04.2016 - 15:14]
Ieteikumi tādi naivi, taču iedvesmojoši. Jo liek it kā sev pateikt: "Nu jā, var jau darīt arī vē l to...un to...iespējas ir....laikam".
http://scink.lv

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
SC-44077 31.90 LVL SC-30479 28.10 LVL ST-R5409 5.30 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist