Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 29. Marts 07:02:45


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Apr 13 2010
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[7]

Mango – pavasaris/vasara 2010


Šosezon Mango nāk klajā ar jaunu siluetu, kas radies iespaidojoties no 80-to gadu modes. Tiek veidots uz zilo un melno toņu saspēli balstīts kontrasts, kur sajaucās vienkāršais dienas apģērbs un izsmalcināti vakartērpi.

Ģeometriskas formas, svītras un punktiņi atsvaidzina izskatu, neaizmirstot arī romantiskas mežģīņu detaļas.

Siluets - taisnstūra un tulpju formas. Augumu un figūru izceļošas kleitas, vīriešu stila jakas kopā ar strīpainiem t-krekliem un šortiem, kas pateicoties legingiem, rada 80-to gadu sajūtu.
Audumi - tafta audums, tills, mežģīnes, lamé audums, džinss, fliteri.
Krāsas - zilie toņi kombinācijā ar pelēkajiem un melnajiem toņiem, ar dažiem netīri baltiem akcentiem.
Detaļas - plēsumi, griezumi, dažādu krāsu ielaidumi.
Kolekcija iedalās divās lielās daļās – ikdienas (casual) un vakara (suit) apģērbi.

SUIT – Tiek izmantoti dažādi džinsa toņi, kas tiek papildināti ar konjaka un gaiši brūnas krāsas aksesuāriem. 90-to gadu mode kalpojusi par iedvesmas avotu formām un pelēkās krāsas toņu efektiem.
Detaļas – roku darināti tamborējumi, kokvilnas mežģīnes. Svītras, ziedu raksti un rūtiņas. Blūzes, kombinācijā ar A-veida svārkiem, kopā ar safari žaketi.

CASUAL stilu raksturo militārā retro stila detaļas – pogas ar emblēmām, uzšūti uzpleči Tulpjveida mini svārki vai šorti kombinācijā ar kvadrātveida platām jakām vai vīrišķīgiem džemperiem.

Audumi – lins, dabīgā kokvilna ar dažāda veida apdari. Safari stila apģērbs tiek atsvaidzināts ar seksīgām detaļām un miksēts ar romantiskiem elementiem – ziedu raksti, mežģīnes, metāla rotājumi. Kamuflāža iegūst jaunu raksturu – tā tiek attēlota vairāk abstraktā veidā.

Aksesuāri: Ikdienas un vakara apģērbam šosezon aktuālā ir gaiši brūnā krāsa. Gan somas, gan jostas, gan apavi šajā tonī tiek pieskaņoti it visam.


Ielādēja:Lietotājs offline Merilina
Vidējais vērtējums:


Daudzums


gusenish
Lietotājs offline sievieteSkorpions
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (37)
[14.04.2010 - 23:31]
Woooww, smukii, un kurpes mmmm.. (inlove) (belly)


rozite
Lietotājs offline sievieteSvariPrecēta(-s)Esmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (42)
[14.04.2010 - 12:34]
nu 'sis tas smuks, bet tomeer 'sausmiigi baals priek's vasaras

esmu laimīga sieviņa ,māte un laba draudzene jums ;)


Merilina
Lietotājs offline sieviete
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[13.04.2010 - 20:01]
Man nežēlīgi iepatikās kurpes,militārā kleitiņa un baltais putekļu mētelītis...


Briljants
Lietotājs offline sievieteJaunava
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (38)
[13.04.2010 - 19:41]
Safari stils man loti patik vasara!!!


elfs55
Lietotājs offline sievieteAuns
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (40)
[13.04.2010 - 18:05]
tocna ka rudenim!parak pelecigi vasarai!


sweetheart
Lietotājs offline sievieteStrēlnieks
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (33)
[13.04.2010 - 17:25]
Lūpene izrāvi vārdus nomues (five) man arī prasās košākas, dzīvespriecīgākas krāsas, krāsas ietekmē arī manu garīgo (eyes)

Es izvēlos būt laimīga!


Lūpene
Lietotājs offline sievieteMežāzis
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[13.04.2010 - 16:18]
Man vasarai prasās košas, priecīgas krāsas, bet šīs vairāk uz rudeni "velk"

Smags raksturs, tāpēc ka no zelta

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
SC-44095 23.40 LVL PD-OP26 2.40 LVL PD-BJ3 9.70 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist