Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 28. Marts 16:50:04


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Dec 05 2010
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[3]

Mājdzīvnieku fen šui


Dzīvnieki fen šui skatījumā ienes telpā un saimnieku dzīvē aktīvu jaņ enerģiju. Bet ne katrs dzīvnieks pozitīvi ietekmē māju un tās iemītniekus. Kosmiskās enerģijas īpašais vadītājs ir kaķis. Ārējais miers līdzās ar piesardzību un pastāvīgu gatavību aizsargāt sevi un savu telpu. Nevienu kustību kaķis nedara vienkārši tāpat. Katrs solis, katra šī dzīvnieka kustība ir piepildīta ar jēgu. Kaķis pastāvīgi uzmana kārtību mājā, meklē, kur ir sliktā enerģija, kur vajag attīrīt telpu, un kuru ģimenes locekli nepieciešams atbalstīt. Kaķi labi redz spokus un rēgus, brīnišķīgi jūt magnētiskos laukus un zemes svārstības. Bez šaubām kaķi ir brīnišķīgi ekstrasensi. Kaķis var lieliski tikt galā ar astrālās pasaules būtnēm un aizsargāt savu saimnieku no negatīvās enerģijas. Turklāt, kaķis var atvairīt nelaimes un bēdas un pasargāt saimnieku pat no nāves. Nedrīkst apvainot vai sodīt kaķi bez iemesla. Kas sit kaķim bez iemesla, noteikti saņems traumu.

Jebkurš kaķis, vai tas būtu jūsu mājas mīlulis vai pagalma iemītnieks, mēģina noņemt negatīvo enerģiju no apkārtējiem vai pabrīdināt cilvēku par kaut ko. Ja kaķis pārskrien ceļu, varat droši turpināt to, tas pilnībā atvairījis nelaimi. Ja kaķis bija pelēks - tas glābs jūs no mantiskā zaudējuma, raibs -naudas zaudējuma, balts - no nāves un melns - no burvestības. Bet ja kaķis nepaspēja pārskriet Jums ceļu, tad ir labāk neiet turp, kur esat nolēmuši, jo viņam nav izdevies jūs pilnībā pasargāt, izdevās tikai pabrīdināt jūs. Kaķim dzīvoklī ir jābūt vienam.

Ja jūs turat divus kaķus, tad nekādu astrālu un enerģētisku aizsardzību no tiem negaidiet, tie būs aizņemti tikai ar sevi. Kaķis ir spējīgs komunicēt ar cilvēku telepātiski, var sekot savam saimniekam enerģētiskajā telpā, pat ja viņš atrodas ļoti tālu.
Kas attiecas uz suņiem, tad tie komunicē mentālā līmenī (domu līmenī). Suņi var translēt savas domas cilvēkam un likt viņam domāt tāpat. Šī translācija notiek neatkarīgi no mūsu vēlmes. Suņiem ir spēja nodot savu raksturu cilvēkam. Ar viņiem vajag būt piesardzīgiem, jo spēcīga aizkaitinājuma un dusmu brīdī tie ir spējīgi “nolādēt” saimnieku. Sunim ir jāzina sava vieta un jāguļ gaitenī vai virtuvē, tad viņš ir aizņemts ar apsardzi un neietekmē cilvēka enerģētiku. Ja suns pastāvīgi nosmērē māju, tas nozīmē, ka viņš signalizē saimniekiem, ka nemīl viņu vai nevēlas šeit dzīvot. Tādā gadījumā vislabāk atdot suni citiem saimniekiem. Ja suns mīl saimnieku, tā īpašnieka izpildījušos vēlmju skaits aug. Pretstatā kaķiem, suņi baidās no smalkajām būtnēm un rēgiem. Ja suns sāk ārdīties pa dzīvokli, slēpties un drebēt aiz bailēm, tā ir zīme, ka kāds no nelūgtajiem viesiem ieklīdis jūsu dzīvoklī. Negatīvs ir arī fakts, ka negatīvās būtnes var iemitināties sunī (īpaši, ja tas ir melns).Tā ir ļoti nopietna situācija un tikt galā ar to ir grūti.
Ja cilvēkam nav pārliecības par saviem spēkiem, suns viņam būs labākā izvēle. Ja runājam par saskaņu, kaķi un suņi var brīnišķīgi sadzīvot viens ar otru gan enerģētiskā, gan fiziskā līmenī, galvenais, lai šo dzīvnieku teritorijas būtu sadalītas.

Putni ir informatīvā lauka ģeneratori. Ja jums nepietiek informācijas un jūs dzīvojat vienatnē, putns izdarīs Jums nenovērtējamu pakalpojumu. Urbanizācijas un milzīgo informācijas plūsmu nosacījumos, nav ieteicams turēt putnus, īpaši ja ģimenē ir bērni. Saskarsme ar putniem izraisa pļāpību, nepaklausību un pārmērīgu lepnumu. Enerģētiskā līmenī putni nesadzīvo ne ar kaķiem, ne ar suņiem. Putni ir spējīgi sagraut enerģētisko aizsardzību, ko rada šie dzīvnieki. Putni sadzīvo tikai ar zivīm vai abiniekiem, tomēr tas draud saimniekiem ar psihes pārslodzi, ko negribētos izjust jau tāpat grūtajos laikos.

Par telpas harmonizācijas brīnišķīgu līdzekli kalpo zivis. Tās rada harmonisku atmosfēru telpā, baro cilvēka enerģētiku un pat spēj atjaunot čakru enerģētiskos kanālus saskaņā ar to krāsu. Akvārijs ar zivīm ir ļoti spēcīgs fen-šui līdzeklis. Bet izmantot to vajag ļoti uzmanīgi, ieteicams iepriekš konsultēties ar meistaru, jo nepareizs akvārija izkārtojums telpā var piesaistīt nevis naudas veiksmi, bet tieši pretēji sekmēt naudas zaudējumus.

Kas attiecas uz grauzējiem, tad turēt tos dzīvoklī nav ieteicams, jo tie bremzē savu saimnieku garīgo un materiālo izaugsmi, virzot viņus tikai uz nodarbošanos ar mājas saimniecību. Cita lieta abinieku pārstāvis -bruņurupucis. Tas radīs mieru, mājīgumu un piepildīs jūsu māju ar gudrību un neapturamu kustību uz priekšu. Bruņurupucis un zivis brīnišķīgi papildina viens otru un labi sadzīvo kopā, nesot harmoniju saviem saimniekiem.

Četrkājainā drauga izvēlei jābūt ļoti nopietnai: - svarīgi, lai dzīvnieks sniegtu Jums estētisku baudu; - jūsu mājā jābūt pietiekami daudz vietas tam, un Jums obligāti ir jāatrod laiks saskarsmei ar viņu. Iemācieties komunicēt ar savu mazo draugu un viņš varēs ne tikai aizsargāt Jūs, bet arī ieviest harmoniju mūsu rosīgajā dzīvē.

Ielādēja:Lietotājs offline sweetheart
Vidējais vērtējums:


Daudzums


kadija
Lietotājs offline sievieteMežāzisPrecēta(-s)
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[06.12.2010 - 21:41]
suņa mīlestība pret cilvēku nav izmērojama


Blonde^
Lietotājs offline sievieteStrēlnieksveģetāriete/-isIr sameklēta otra pusīte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (35)
[06.12.2010 - 10:26]
Nu nezinu gan vai putni nesadzīvo ar kaķiem. Man ir divi kaķi un putns. Sadzīvo pavisam labi, nekādu pretenziju vienam pret otru.


sweetheart
Lietotājs offline sievieteStrēlnieks
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (33)
[05.12.2010 - 14:30]
Interesanti likās pa suņiem, mans suns toč pastāvīgi nosmērē māju, par kārtīgu un tīrīgu nu nenosaukt, melna arī ir (hey) Patiesībā daudz ķibeļu un klapatu ar viņu (nope) bet kaut kā eticas, ka nemīl mūs, kad anākam mājās, tad no viņas vesels partījs sākas no priekiem (hehey)

Es izvēlos būt laimīga!

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

Lietotāju galerijas


favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
PD-KONS35-50-019ME 1.40 LVL PD-SB14M-025-000-6 3.70 LVL WDC-04161 6.40 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist