Ielogoties ar Facebook pasi
Vērsis clock Šodien ir 24. Aprīlis 17:57:57


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Nov 16 2009
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[0]

matu spidumamam


*** Iesaku CUTRIN Chooz Brilliant Hair Gloss. Spīdums labu labais, kā nekā profesionālā kosmētika! Nopērkams uz Dzirnavu ielas frizieru veikalā (gan jau, ka citur arī, bet es pirku tur). Maksā apmēram 5 Ls (75 ml). Tas nav savienojams ar matu laku - lakai zūd efekts.
*** Citre Shine izsmidzināmais serums – labs. Netīšām atstāju laukos, tagad nopirku Got2be Sparkling Shine Spray - vienkārši super! Abi nopērkami Drogās!
*** Samy Silk Anti-Frizz Smoothing Serum ir ideāli nogludinošs un spīdums arī ideāls. Mitros matos ieziež un žāvē ar fēnu. Pirku Stockmann - rozā pudelīte ar dozatoru.
*** Vai visi šie spīduma līdzekļi netauko matus?
*** Man pašai ir smalki mati. Iesmērēt vajag nedaudz mitros matos un tad žāvēt - neko tas netauko! Nevajag pārspīlēt ar daudzumu, tādu zirņa lielumā dozu iesmērē un būs ok.
*** Es pati arī neticēju, bet vismaz manis lietotie līdzekļi manus smalkos un uz taukošanos tendētos matus netauko nu nemaz. Varbūt tāpēc, ka ir izsmidzināmi, nevis smērējami? Bet efekts ideāls...
*** INTERCOSMO EMOTION Crystal Liquid - super! Ar dozatoru. Viena deva plaukstās un tad matos, bet ne pie saknēm, tika pa matu virsu. Man ir gari mati un ar vienu devu ir pilnīgi pietiekami.
*** Got2Be, tādā rozā pudelītē, caurspīdīgs – ir labs!
*** Es saviem matiem esmu atklājusi un atzinusi par labu esam zīda serumu, kas atveseļo matus un padara tos mirdzošus. Ar dozatoru iespiežu pāris piles seruma saujā un iesmērēju matos. Lietoju kādas 3 nedēļas un ir rezultāti, jo mani blondie mati ir gana cietuši no balināšanas un krāsošanas. Saucās KC Professional Silk Drops. Šeit var aplūkot arī internetā. https://www.miraculos.fi/tuoteselain.en?Pid=showSubcategory2&subCategory=1&subCategory2=9
*** Biju pie friziera. Pēc matu žāvēšanas - nobeigumā man uzpūta Londas matu spīdumu. Rezultāts - superīgi spīdīgi mati visā garumā vēl trešajā dienā!
Tūlīt pat uz vietas arī nopirku - sudraba pudelīte ar dzeltenu korķi.
*** Man patīk Loreal "Liis Cream"!

*** Kur to INTERCOSMO EMOTION Crystal Liquid var nopirkt un cik tas maksā?
*** Es pirku salonā "Frizieru serviss", Liepājā, bet ir arī Rīgā : E.Birznieka-Upīša ielā 5/7, maksāja 7 Ls ar kapeikām. Nejūtu, ka mati būtu pūkaini un nespodri, arī tad kad tiem būtu jābūt netīriem, tātad netauko neko. Esmu sajūsmā!
*** Pirku Valmieras salonā, maksāja 7.70 Ls
Šeit ir apraksts : https://www.studija9.lv/echosline_lv.htm
Saucās: TREATED DRY & FRIZZY HAIR
Šķidrie kristāli no linsēklām un zīda proteīns.
Paredzēts bojātiem matiem un matiem, kas šķeļas.
Mati kļūst gludi, iegūst apjomu un blīvums. Pateicoties linu eļļai un zīda proteīniem tie iegūst īpašu spīdumu.
*** `nopirku Got2be Sparkling Shine Spray - vienkārši super!`
Es arī šo līdzekli nopirku vakar, sapūtos, un šodien staigāju pa darbu matus plivinādama, un prasu visiem vai man tagad mati dikti spīd, uz ko saņemu atbildi, ne vairāk kā


Ielādēja:Lietotājs offline litucis
Vidējais vērtējums:


Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
GO-PF-CPKO 1.90 LVL SC-44907 21.70 LVL ST-R12HBLAMA 0.60 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist