Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 16. Aprīlis 17:59:05


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Aug 31 2010
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[5]

Anālā prostatas stimulācija (strap-on sex)


Kādreiz domāju, ka daļai vīriešu ir aizspriedumi pret to, ka viņus varētu anālajā ar vibratoru izmīlēt, bet ui kā es kļūdījos. Par cik tikai nesen izveidoju nopietnas attiecības,tad pirmstam sanāca vīriešus mainīt diezgan bieži. Pēdējā gada laikā man ir bijuši 6 vīrieši un visus esmu piedāvājusi anālo prostatas stimulāciju ar vibratoru un visi kā viens ir piekrituši. Esmu par to runājusi arī ar draudzenēm un arī viņas ir teikušas, ka saviem draugiem veic anālo prostatas masāžu ar vibratoru. . Laikam jau vīriešiem tas tik ļoti patīk tāpēc, ka viņiem anālajā atverē atrodas prostata un kā zināms stimulējot prostatu vīrieši sasniedz anālo prostatas orgasmu . Līdzarto esmu nonākusi pie atklāsmes, ja sieviete vīrietim vēlas sniegt patiesu baudu, viņai ir nevis jādarbojas ap locekli, bet jāķeras klāt viņa dibenam , kur vīrietim atrodas tas īstais baudas avots.


Ielādēja:Lietotājs offline sabine.sab
Vidējais vērtējums:


Daudzums


margrieta
Lietotājs offline sievieteJaunava
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (35)
[06.07.2011 - 18:05]
Manam draugam arī patīk anālais strap on sekss
Tas ir uzbudinoši viņu iegūt un sajust kā vibrators ieet viņā un kā viņu mīlēju līdz tiek sasniegts prostatas orgasms.


sanijal
Lietotājs offline sievieteVērsisveģetāriete/-isIr sameklēta otra pusīte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (48)
[24.06.2011 - 16:08]
Nezinu gan, bail savējam to piedāvāt, ja nu pārpratīs... (hmm)


agnete
Lietotājs offline sievieteDvīņi
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (36)
[13.12.2010 - 14:11]
anālā prostatas masāža ir ok, manam vīrietim tas patīk un sagādā baudu.


tigeriene
Lietotājs offline sievieteŪdensvīrs
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (39)
[04.09.2010 - 11:04]
smuks dupsis


lita070707
Lietotājs offline sievieteMežāzis
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (14)
[03.09.2010 - 13:56]
(vomit) prieskam ko tadu vajag nesaprotu

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
PD-FB2M-Y-007 0.80 LVL PP-210101 7.80 LVL PD-TIU30-091 2.70 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist