Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 18. Aprīlis 20:26:27


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Aug 05 2010
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[3]

Duelis vēl nav beidzies


Čau, čau! (hi) izmēģināju es arī mālu masku un ietīšanos, he sajutos kā cūķis (haha) Ņēmu zilos mālus un sajaucu ar paciņu kanēļa un piepilināju pāris pilienus apelsīnu ēterisko eļļu, teikšu atklāti sākumā domāju, ka nodegšu (hey) šausmīgi kņudināja kājas, biš nobijos bija bail ka nesakairinu ājas, bet pāris minūtes pacietos un pārgāja, vismaz ir patīkami sajust, ka kaut kāds efekts notiek (gldance) pēctam vēl uzliku savu krēmu un viņam atkal atvēsinoša sajūta (ok) bet kad mājās cilvēku tad gan man šī ķēpāšanās nepatīk (nope) Vispār jūtu ka ar mani notiek pozitīvas pārmaiņas, esmu kļuvusi pašpārliecinātāka un biežāk smaidu (baloons) jā sākumā ir grūti saņemties regulāri sportot, bet ja saņemas tad rezultāti noteikti ir gan figūras jautājumā, gan garstāvoklis uzlabojas (sun)

Ielādēja:Lietotājs offline sweetheart
Vidējais vērtējums:


Daudzums


sweetheart
Lietotājs offline sievieteStrēlnieks
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (33)
[05.08.2010 - 19:19]
amilo tā varētu būt, jo daudz ur teikts, ka mālam piemīt šāda īpašība, bet tā kā es esmu bālais tipiņš, tad mani tas neskar, atšķirību nevar pamanīt (hey)
lilii tieši tā,ir kat kā sevi jāmotivē lai izdodas (cool)

Es izvēlos būt laimīga!


l
Lietotājs offline sievieteMežāzis
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[05.08.2010 - 17:55]
Es arī pamēģināju  ietīšanos ar māliem un ir par ķēpīgu man tā padarīšana. Un toč likās, ka mazliet pabalināja manu iedegumu  


lilii
Lietotājs offline sievieteVērsisPrecēta(-s)Esmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[05.08.2010 - 13:34]
Saņemties ir grūtāk (hmm) , bet kad redzi rezultātu ir baigais prieks (clap) (clapclap)

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
GO-WM-PMJE 12.30 LVL SC-52737 5.60 LVL SC-63098 49.60 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist