Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 19. Aprīlis 15:58:15


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Aug 04 2010
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[0]

Kick-ass!!/04.08.10.


Čau!!!

Cīņa ar celulītu ir apstājusies pie manas slinkošanas. Pašai kauns atzīties (shy)

Brīvdienās kārtīgi atpūtos un 1dien devos uz MIKA koncertu, kas bija dievīgs. Laigan man bija sēdvietas beigās arī neizturēju un pielecu kājās (biglove) Mājās tiku tikai ap pustrijiem naktī un tāpēc otrdien uz sporta aktivitātēm galīgi nevilka. Tā vietā noķēru dažus saules starus, kas man tā arī liekas būs pēdējie šajā vasarā un nopeldejos. Ūdens sākumā likās pat ļoti auksts, bet ar tad jau pieradu un noplunčājos kādas minūtes 20. Pēc tam tāda super atsvaidzinoša sajūta.

Šodien izpildīju Jillianas vingrojumu kompleksu un ceru, ka rīt ieiešu atpakaļ normālā sporta režīmā. No rīta gatavojos paskriet un izpildīt pietupienus. Nekam vairāk laika nesanāks, jo jādodas uz semināru un vakarā uz Todes uzstāšanos Dzintaros.

Katru rītu cenšos veikt arī kontrastdušošanos. Mazliet jau sevi žēloju un neleju ļoti aukstu ūdeni, jo vel tikai radinu sevi pie šādas procedūras.
Smērēju Dzintara kremu, bet man liekas ka tas nekam neder, pēc tam tāda riebīga kārtiņa paliek uz kājām. Būs jānopērk kaut kas cits.

Novēlu visām izturību pēdējām 10 dienām. Lai mums izdodas izturēt līdz galam!!!!
(cool)


Ielādēja:Lietotājs offline l
Vidējais vērtējums:


Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
SC-39434 45.90 LVL SC-72049 48.80 LVL PAP-511220 2.00 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist