Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 18. Aprīlis 19:57:19


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Jul 20 2010
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[1]

cīņa ir sākusies :)


šīs dienas ir pagājušas tādā iesildīšanās režījumā vēl, bet protams tiek piedomāts pie ēdiena daudzuma, izvēles un nedaudz sportiņš. Man vēl mazliet problēmas sagādā saprast ko es drīkstu ēst un ko nē. Šis jautājums vēl ir jāizstudē, paliek darāmo darbu sarakstā. Bet lietoju mazākas porcijas, agrāk es bieži pārēdos un nereti ēdu vēl, jo bija garšīgi, kaut arī jutos paēdusi. Esmu arī atteikusies no saviem iemīļotajiem saldinātajiem,gāzētajiem dzērieniem un tagad mans labākais draugs ir negāzāts ūdens. Esmu saldumu mīļotājs, tāpēc galīgi atteikties no tiem pagaidām vēl nespēju, nopirku sev zefīru un pa vienam dienā līdz plkst 12 atļaujos apēst. šīs divas dienas biju arī kontastdušā, gan mājās. Teikšu, ka ir grūti uz to saņemties, pēkšņi sevi apšļākt ar aukstu ūdeni un tad ar karstu, bet dušas laikā pierod, tik mazliet neērti. toties pēc dušas tāda viegluma sajūta un tāds uzmundrinājums. pagaidām vēl esmu cīņasspara pilna, cerams tas tyā vēl turpināsies ilgi, ilgi

Ielādēja:Lietotājs offline sweetheart
Vidējais vērtējums:


Daudzums


Odinokaya volchica
Lietotājs offline sievieteLauvaEsmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (35)
[21.07.2010 - 17:25]
Es šodien sevi palutināju ar 1 sieriņu, Kārumu (ice) bet visās citās lietās biju centīga un darīju visu lai karotu ar celulītu (ok)

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
PD-ORPO-084 2.80 LVL GO-93741 2.40 LVL SC-74004LX1 28.20 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist