Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 28. Marts 11:27:53


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Jul 12 2010
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[4]

RUDENS / ZIEMAS 2010 MODES HOROSKOPS


Katra horoskopa zīme ir atšķirīga, un katrai no tām ir savi mērķi, idejas un sava modes un stila izjūta. Tas, ko Tu valkā, pasaka par Tevi ļoti daudz – kas Tu esi, ko Tu sagaidi no savas dzīves un kas patīk apkārtējiem cilvēkiem Tevī. Apskati sīkāk katras horoskopa zīmes modes tendences šim rudenim un ziemai. Mode šim rudenim ir ļoti dažāda, galvenais ir un paliek stils, ko izvēlies Tu pats un kurā pats jūties komfortabli.

ZIVIS
“Lai būtu neaizstājams, kādam vienmēr jābūt atšķirīgam” – Coco Channel
Zivīm patīk peldēt apģērbu jūrā gan pa straumi, gan pret to, darot to ar absolūtu vienkāršību; mājās parasti plikām kājām, garos, plīvojošos svārkos. Galvenokārt Zivis ir saskaņā ar apkārtējo pasauli. Ja Zivs nopērk savu sirds apģērbu, kuru var valkāt kā pašas vēlas, tad principā tās ar to saaug. Zivju vājība ir apavi; tos zivis var pirkt tonnām, un arī vajag! Zivis šosezon ir kārdinošas, sapņainas un spožas. Tev vairāk ir jāpievērš uzmanība apkārtējiem. Šajā sezonā Tev ir jāizvēlas vienu no top modes apģērbiem un uz to jākoncentrējas, kā arī Tavējie šajā sezonā būs džemperīši ar dekoltē izgriezumu, bez augstām apkaklēm. Tāpat šajā sezonā Zivīm ir vairāk jāvalkā romantisks apģērbs. Izmanto sudraba, zelta un pērļu auskarus un kakla rotas, lai pievienotu savam tēlam nedaudz spožuma. Jostas, ķēdītes ap kāju, gredzeni uz kāju pirkstiem piedod šarmu Zivīm. Mati gari, plīvojoši, brīžiem akurāti sataisīti, brīžiem haotiski, taču Zivis prot tos ātri sakārtot, ja nepieciešams. Zivis ir hameleoni, tās var ļoti krasi mainīties, taču lai ko vilktu un lai kur ietu, nevajag par to satraukties, jo viss, kas mugurā, ir vienmēr perfekts.
Tavas krāsas: visu toņu zilās, lillā, violets un zaļš; maigi mirdzošas krāsas.
Tavas top lietas šosezon: sudraba vai daudzkrāsainas somas un apavi, platas džinsenes, kombinētas ar kādu stilīgu topiņu.
Zivis slavenības – Sharon Stone, Eva Mendes

AUNS
“Mode ir radīta, lai kļūtu nemoderns” – Coco Channel
Auns grib būt pirmais it visā. Tas nozīmē, ka Auns zin pat līdz minūtei, kas kurā mirklī ir modē. Tu šajā spēlē esi tendenču noteicējs. Nebaidies pamēģināt jaunas lietas; Tu vari uzvilkt visizaicinošāko apģērbu vispārdrošakajā stilā. Auni šosezon ir avangardiski, kā jau patiesi līderi. Iepirkšanās ir Auna sirds lieta, tāpēc šajā sezonā nekas Tevi nespēs no tā atturēt. Kā Auns ieraudzīs jaunu lietiņu uz pakaramā, tā jau zinās, ka tā būs jaunā modes tendence un nebaidīsies iztērēt savu sūri grūti sapelnīto naudu, lai būtu pirmais, kas to uzvelk. Pievērs uzmanību aksesuāriem, tie palīdzēs Tev atstāt iespaidu un pievērst sev uzmanību. Šajā sezonā Tu ar to tiksi galā perfekti! Make-up – dramatiskas acis, sarkana lūpukrāsa, lai pastiprinātu Tavu ugunīgo dabu. Tavu zīmi vada galva, tapēc Tavs aksesuārs ir cepure.
Tavas krāsas: sarkana, brūna, melna un zelta
Tavas top lietas šosezon: garie zābaki, lielas rokas somas un pārdrošs izskats!
Auni slavenības – Victoria Bechem

VĒRSIS
“Mode ir kā arhitektūra: viss ir proporcijās” – Coco Channel
Vērsis ir zīmolu snobs, ar kuru katrs dizainers varētu lepoties. Vērsis vienmēr zina, kas jāvelk, tiekoties ar karaliskām personām, kas uzaicinājušas tās uz biznesa pusdienām, un pat Vērša ikdienas apģērbs tiek veidots gaumīgi un pārdomājot zīmolus. Tikai labākie materiāli, jebkas, kas pieskartoties ādai ir raupjš, nav priekš Vērša. Vērsis nekad nebūs ar mieru ciest sliktas kvalitātes dēļ. Cenai nav nozīme, jo Vērsis zina, ka, ja atrod īsto apģērbu un materiālu, tas būs viņa uz mūžiem, jo labs apģērbs nekad neiziet no modes. Vērsis zina, ka viņa ķermenis ir perfekts, jo ar to var uzsvērt visus plusus un noslēpt mīnusiņus. Ja Vērsis ģērbās pārdroši vasarā, tad rudens – ziemas sezonā nedaudz ir jāpiezemējas. Nevajadzētu akli sekot modei. Izvēlies tendences, kas padarīs Tavu koptēlu neatvairāmu, precīzāk sakot, skaistuma harmonija ir ar Vērsi šosezon. Vērša stiprā puse – kakls. Elegantas apkaklītes, rotas ap kaklu izskatīsies satriecoši un dažādas šallītes ir Tavas klasiskās dabas sastāvdaļa. Mati labāk izskatīsies uz augšu sacelti. Ar Vērša stila izjūtu Tu vienmēr būsi apģērbts jebkurai dzīves situācijai un vienmēr izskatīsies satriecoši labi.
Tavas krāsas: rozā un visu rozā toņu nokrāsas no laša līdz persiku tonim, zaļš, kastaņbrūns un dūmakaini zilais; ziedu motīvi
Tavas top lietas šosezon: kokteiļkleitas, graciozi izgriezumi dekoltē zonā, mīlīgas un sievišķīgas detaļas aksesuāros un bagāta iztēle, kas vairos Vērša skaistumu.
Vērši slavenības – Linda Evangelista

DVĪŅI
“Mode nav tikai kaut kas, kas eksistē kleitās. Mode ir debesīs, uz ielas, mode ir jārada ar idejām, veidā kā mēs dzīvojam un tajā, kas starp mums notiek.” – Coco Channel
Dvīņiem ir vislielākā garderobe salīdzinājumā ar visām citām zodiaka zīmēm. Dvīņiem katra diena ir kā piedzīvojums. Iespējams, no rīta, kad Dvīnis atver savu lielo skapi, viņš tur ierauga kalnu ar saburzītām un dažnedažādām drēbēm. Kad Dvīnis tiek cauri visam bardakam, paliek jautājums, kas būs derīgs šīs dienas noskaņojumam?! Dvīnis seko līdz modes tendencēm 50 uz 50 tāpēc, ka vienmēr izskatīties atbilstoši modes tendencēm Dvīnim paliek apnicīgi. Ja katru dienu Dvīnis sastopas ar modes tendencēm, tad tas ir gatavs uzreiz pieņemt to, bet tikai uz nākamajām 24 stundām. Dvīnis draudzējas ar savu naudas maku, kad iet iepirkties, bet neskatoties uz to, ja Dvīnis uzskrien virsū “pūkainām čībiņām”, nekas nespēj Dvīni atturēt tās padarīt par savējām. Tev nav svarīgi, kāds zīmols ir precei, kas Tev iepatīkas; galvenais Tev ir, kā Tu to sajūti, kā tas uz Tevis izskatās un vai Tev tas patīk.Tu vari valkāt topiņus bezrocīšus, jo rokas ir tava skaistākā ķermeņa daļa, un nekad nenošausi greizi, ja valkāsi džinsus. Ja domā par make-up jau no rīta, tad tam jābūt ļoti vieglam un neuzkrītošam, iespējams, pat tikai lūpu spīdumam, lai pastiprinātu tā jau spožo un dabīgo personību. Tavi minisvārki, satriecošie džinsi un stils “Sexy” liek Taviem draugiem justies greizsirdīgiem un apbrīnot Tevi. Spēlējies ar krāsām, esi kontrastu karaliene šajā sezonā, to Tev iesaka zvaigznes!
Tavas krāsas: spilgti zila, tirkīza zila, zaļa un sudraba.
Tavas top lietas šosezon: lakati, pleca somas, lai būtu brīvas rokas.
Dvīņi slavenības – Merilina Monro, Merija Keita un Ešlija Olsenas, Anna Kurņikova

VĒZIS
“Mode, kas nesasniedz ielu, nav mode” – Coco Channel
Vēzis ir noslēpumaina sieviete: vilinoša, emocionāla un viegli ievainojama. Šaja sezonā Tu vari sagaidīt kādus īpašus un nozīmīgus pasākumus savā dzīvē. Esi tam gatava un uzvelc vissatriecošāko kleitu no šifona, kas ļauj redzēt caur audumu Tavu ķermeņa siluetu. Laime un prieks ir tavi draugi jau gadiem un arī pievienotā vērtība Tavam apģērbam ir šīs divas lietas. Pat vistradicionālākais apģērbs Tavā garderobē vienmēr būs sievišķīgs. Mežģīnes ir Tavs sabiedrotais. Lieta, uz ko Vēzis naudu nežēlo, ir laba apakšveļa, gan sportiskā, gan arī īpašam vakaram paredzētā. Tavi aksesuāri – zelta auskari. Akmeņi – pērles, mēnessakmens un smaragds. Maigas šallītes, lencīšu apakšveļa un satīna kurpes. Vēzis ikdienā var pat nelikt make-up, un ja liek, tad ļoti vieglu un maigu. Tev, iespējams, pat nav matu fēns, jo parasti matus izmazgājot, Tu ļauj tiem pašiem izžūt, viegli krītot pār pleciem. Lietainās un vējainās dienās pat vari savilkt matus vieglā mezglā pakausī.
Tavas krāsas: kontrastu kombinācija no melnā un baltā salikuma, pasteļtoņi: pelēks, bēšīgs, un visu veidu zaļie un zilie toņi.
Tavas top lietas šosezon: ērtas bikses, elegantas kleitas un ļoti kvalitatīvi apavi, maigas šalles un cimdi.
Vēži slavenības – Meirila Strīpa, Džesika Simpsone, Lindsija Lohan

LAUVA
“Mode ir tas, ko es valkāju” – Coco Channel
Lauva diktē modi, jo Lauvai ir izteikts talants izskatīties perfekti jau no dabas. Lauva valda pār pasauli un grib labāko no visa. Ja iekārotais apģērbs būs ārpus Tava budžeta iespējām, tad tas jebkurā gadījumā būs Tavs. Tevi nekad nevar sastapt velkam apģērbu, kas ir sliktas kvalitātes un nav moderns. Komforts Tavā sarakstā ir ierakstīts pēdējais. Ja pēdējās modes tendences pieprasa valkāt bikses, kas var apstādināt Tavu asins cirkulāciju un pie tam nēsāt klāt super augstas platformenes, tas būs tieši tas, ko uzvilksi un nekautrējoties dosies uz priekšu. Biznesa kostīmi ir darbam un Tu tos labprāt valkā, bet savā brīvajā un personīgajā laikā Tu dod priekšroku vienkāršam, elegantam apģērbam. Tas ir kā likums, ka Tu vienmēr izskaties karaliski. Šajā sezonā Lauvām ir jāiepērkas un nav jātaupa līdzekļi, lai nopirktu patiesi kvalitatīvas lietas. Luksusa, kažokādas un ādas apģērbs: Tu vienmēr vēlies vislabāko! Nepērc lētu bižutēriju, jo esi pelnījis šedevrus. Pievieno savai garderobei kādu jaunu un satriecošu rokas somu. Tu pārspēj visus ar to, ka valkā ugunīgus un dārgus aksesuārus, dārglietas. Tava zīme valda pār Tavu muguru, tāpēc, kad ej uz kādu saviesīgu vakaru, noteikti velc apģērbu ar pliku muguru vai bez lencītēm, jo tad zini, ka būsi vakara nagla. Viens ir skaidrs: Lauva zin kā saģērbties savai veiksmei.
Tavas krāsas: siltās nokrāsas, visu veidu sarkanais, oranžais un dzeltenais.
Tavas top lietas šosezon: kleitas un svārki līdz ceļgaliem, ļoti garas bikses kā Katrīnai Hepbernai
Lauvas slavenības: Madonna, Šarlīze Terona, Vitnija Hjūstone

JAUNAVA
“Drēbēm jābūt ar dabīgiem griezumiem” – Coco Channel
Jaunavai patīk plānot savu stilu līdz pēdējai detaļai, bet šosezon Tev jāpacenšas būt nedaudz spontānākai. Katru vakaru pirms gulētiešanas Jaunava, apbruņojusies ar savu pacietību, stāv pie gludināšanas dēļa. Jaunava ļoti rūpējas par savām drēbēm, un tas viņai atmaksājas ar uzviju. Būdama minimāliste pēc dabas, Tu vīpsnā par tendencēm, kas prasa valkāt, piemēram, platas bikses, kuras valkājot pat jāpietur. Tāpat Tu noliedz jebkuru apģērbu, kuru uzvelkot, Tu nevari pakustēties. Cenai ir ļoti liela nozīme, kad jāizvēlas sezonas garderobe. Tu nekad nepirksi kaut ko pirkšanas dēļ tikai tāpēc, ka tam ir zema cena, bet labāk izvēlēsies iztērēt vairāk naudas par labāku kvalitāti. Kad Tu izej no mājas, Tu valkā tradicionālu apģērbu ar kārtīgi izgludinātām buktēm, un nav nekur redzams pat mazākais traipiņš. Tērpi, kurus pērc, ir vienkārši, radīti tieši Tev un kalpos gandrīz mūžīgi. Zvaigznes zina, ka Jaunavai patīk kombinēt starp skaistumu un funkcionalitāti aksesuāros, tāpēc smalks rokas pulkstenis ir ideāls risinājums tieši Tev. Izksaties sievišķīgi un novērs jebkādas sarežģītas kombinācijas. Tu esi šīs sezonas modes eksperts, Tava iztēle to palīdzēs realizēt.
Tavas krāsas: melna, balta, tumši zila, dažādu nokrāsu sarkanie, rozā un oranžie.
Tavas top lietas šosezon: melna ādas jaka, viegli topiņi
Jaunavas slavenības – Kamerona Diaza

SVARI
“Te nav mode vecajiem“ – Coco Channel
Svari ir iepirkšanās labākais draugs. Pateicoties izcilajai gaumei, vienmēr gribas ko vairāk. Draugi un ģimene zina, ka modes krīzes mirkļos jānāk Tevi atbalstīt. Kad no rīta stāvi sava sienas skapja priekšā, tajā ir tik daudz ko izvēlēties, taču Tev ir tik maz laika. Tu zini visu, ko kuram mirklim no savas garderobes pieskaņot, taču šie varianti ir tik daudz, ka grūti izvēlēties, ko izvēlēties tieši šodienai. Kad pienāk Tava algas diena, Tu uzreiz ej iepirkties un pamani visu, kas ir Tavā ceļā. Svari ir modes noteicēji, īpaši, ja jāizvēlas klasisks apģērbs. Vienmēr nevainojams un labi ģērbts, Tu vienmēr spēj arī savienot to ar jaunākajaam, karstākajām modes tendencēm. Tu vienmēr visu sakomplektē no kāju pirkstiem līdz matu galiņiem. Svari ir harmoniski savā ģērbšanās stilā, jo viegli atrod līdzsvaru starp formām un krāsām starp seksīgumu un šiku. Šosezon pamēģini savienot rišas un korseti savā garderobē. Lai šajā sezonā iegūtu pilnīgu skatu un izskatītos neatvairāmi, neslēp savu deklotē un kājas.
Tavas krāsas: zila, tumši zila, tirkīzzila, rozā un sarkans.
Tavas top lietas šosezon: plisēts (gofrēts) apģērbs, drapējumi, jakas ar neparastām detaļām (rokas ar polsteriem plecos vai kuplas roku piedurknes) un graciozi aksesuāri
Svari slavenības – Gvineta Paltrova

SKORPIONS
“Mode noriet, stils paliek tas pats” – Coco Channel
Vienmēr seksīgo Skorpionu ir ļoti grūti kategorizēt. Vienā dienā Skoprions var būt apģērbies pēc pēdējām modes tendencēm, bet nākamajā jau slīd atpakaļ romantikā vai mīkstās čībās. Lai ko Tu velc, tam visam ir kāds apslēpts, tālāks mērķis vai iemesls. Kad Tu dodies uz pilsētu šaurā un īsā kleitiņā, tad tam ir iemesls, lai sameklētu draugu, kas varētu jauki izklaidēties kopā ar Tevi. Tu vari izvēlēties super glaunu kostīmu, lai iegūtu cerēto darba pozīciju. Tu seko modes tendencēm tik daudz, cik tas ir aktuāli Tev pašam. Skorpions ir sieviete vampīrs šajā modes sezonā. Tavam stilam šosezon jābūt jutekliskam un provokatīvam, bet ne vulgāram. Šajā sezonā Tu būsi līdere. Izvēlies maigu apģērbu, ādu un satīnu. Gari smailpapēžu zābaki ir neaizvietojami Tavā garderobē. Nebaidies būt drosmīga savos lēmumos. Tu vari uzlikt ļoti daudz dārglietas vai arī neuzlikt nevienu. Vienā dienā Tu vari taisīt izlaistus, lokainus matus un otrā sapīt tos bizē un palikt zem cepures. Tu vari uzlikt parūku un karnevāla kostīmu, ja vien tas atbilst tās dienas noskaņojumam. Skorpions ir un paliek pārvērtību meistars. Lai vai kā, Tava apslēptā vai ne tik apslēptā kaisle ir jutīga un maiga.
Tavas krāsas: intensīva kontrastu kombinācija starp melno, sarkano un balto; zelta un ķiršu krāsas.
Tavas top lietas šosezon: garie augstpapēžu zābaki, kaftani, īsas kokteiļkleitas, masīvi gredzeni ar tumšiem akmeņiem.
Skorpioni slavenības: Demija Mūra, Peta Vilsone, Džūlija Robertsa

STRĒLNIEKS
“Mode – tas ir neredzēts, neaizmirstams, ultimatīvs aksesuārs, kas paātrina Tavu atnākšanu un paildzina Tavu aiziešanu“ – Coco Channel
Strēlnieks parasti biežāk sastopams savas mājas pagalmā vērojam zvaigznes, nevis sēžam dīvānā, taču arī katram pētniekam ir nepieciešams apģērbs. Strēlnieks nav pārņemts ar modi un nav arī pārņemts ar to, lai no sevis kaut ko parādītu. Strēlnieks ģērbjas ērtā apģērbā, kas ļauj brīvi kustēties un ir saskņā ar savu vienkāršo raksturu. Strēlnieka apģērbs – paššūts no dabīgiem materiāliem. Sporta apģērbs viennozīmīgi ir Tavs. Tu vari nebūt saģērbies atbilstoši kādam zolīdam pasākumam, kurā atrodies, bet Tu par to pat nesatraucies un absolūti nedomā, ko par Tevi domā citi, jo Tev ir svarīgāk parādīt savu iekšējo būtību un zināšanu līmeni. Šosezon Strēlnieks labi sadzīvo ar etniskiem motīviem, kā arī ar apģērbu, kam ir nedaudz Āfrikāņu un Indiešu akcentiņš. Zvaigznes iesaka Tev iegādāties šai sezonai neparastus aksesuārus, jo tas pastiprinās Tavu individualitāti. Tev nav nepieciešams nēsāt pančo, taču ietin sevi lielā šallē vai siltā tunikā. Vienkārši zābaciņi ir Tavi ikdienas apavi. Make-up ir Tev kā apgrūtinājums un arī dārglietas tikai stāv plauktā, jo Tev tās savādāk vai nu saplīst vai pazūd, tāpēc vienkāršāk tās nelikt. Strēlnieka mati parasti ir ļoti dabīgi, bieži čirkaini, piestāv dredi, tāpat Strēlnieks var matus pēkšņi var nogriezt uz nullīti.
Tavas krāsas: indigo, oranža, purpura sarkanā, visu nokrāsu austrumnieciskie motīvi; zils un tumšizils; zeltīts.
Tavas top lietas šosezon: lins, lielas rokas somas; zelta, sudraba un mammas pērļu rokassprādzes, pusdārgakmeņi.
Strēlnieki slavenības: Keitija Holmsa, Tīna Tērnere

MEŽĀZIS
“Mode – tā ir intuīcija“ – Coco Channel
Mežāža seksīgais stils sajūsmina vīriešu acis. Tev šajā sezonā jātic intuīcijai. Zvaigznes saka, ka Tev šajā sezonā jāizrāda interese par augstas kvalitātes apģērbiem. Mežāzis jūtas daudz komfortablāk, valkājot klasisku biznesa apģērbu, nekā lielus džemperus un platas bikses. Mežāzim augstpapēžu kurpes ikdienā liekas bezjēdzīgas, tā vietā priekšroku dod ērtām un klasiskām bezpapēžu kurpēm. Tu esi pietiekoši saprātīgs, tāpēc izvēlies labāko, bet ne vienmēr Tu to vari atļauties. Tu pēc dabas neesi snobs, tāpēc droši dodies uz lēto lietu tirdziņu vai veikalu un apskati visas lietas, kam tiek piedāvātas atlaides. Visas Tavas drēbes ir praktiskas. Tas var nebūt pēdējais modes kliedziens, bet tas joprojām izskatās gana labi, lai Tavi biznesa partneri saprastu, ka Tu esi savā vietā un nopietna savā karjerā. Ja cena būs atbilstoša, Tu darīsi visu, lai tiktu pie savas izredzētās mantas. Relaksējoties Tu vari valkāt sporta apavus un siltas garās zeķes. Ko Mežāzis ietaupa uz apģērbu, to ar vērienu iztērē uz aksesuāriem. Tavas dārglietas ir vienkāršas, bet ekskluzīvas un dārgas. Tu vienmēr esi gaumīgs, Tavs akmenis ir ametists. Ja Tu esi tendēta uz minimālismu, tad pamēģini šosezon sudraba un zelta aksesuārus, bet tiem jābūt Tevis cienīgiem aksesuāriem. Mežāzis vienmēr mācēs ģērbties savai veiksmei.
Tavas krāsas: melna, pelēka, bēšīga, zaļa un tumši zila.
Tavas top llietas šosezon: satriecošs rokas pulkstenis, apavi ar cauru purngalu, minisvārki, melni vērtīgi akmeņi.
Mežāži slavenības – Enija Lenoksa, Dido

ŪDENSVĪRS
“Sievietei jābūt divām lietām: elegantai un burvīgai” – Coco Channel
Ūdensvīram ir mākslinieciskā un modes intuīcija. Šajā sezonā vari pamēģināt radīt pati savu apģērbu kolekciju, vadoties no savas gaumes un instinkta. Pamēģini neparastas, bet ne banālas tendences. Tavam ikdienišķajam stilam jābūt košam un ērtam. Tu gandrīz nekad nesastapsi Ūdensvīru iepērkoties lielajos tirdzniecības centros, kur var nopirkt masveida apģērbu. Taupīgie, mazie veikaliņi der Tev daudz labāk, veikaliņi, kur var atrast daudz interesantākas un individuālākas drēbes. Tu sevi uzturi modē ar savu personīgo modes izjūtu. Tu nepērc, piemēram, retro stila jaciņu no jaunās kolekcijas, bet drīzāk atrodi veikalu, kur tirgo retro jaciņu, kura modē bija daudz gadus atpakļ. Krāsains apģērbs, dabīgs, ar vērtību – tas ir tas, kas atrodams Tavā garderobē. Tu vienmēr esi soli priekšā tam, kas būs modē nākamajā sezonā. Lai vai kā, Ūdensvīra garderobē vienalga vienmēr būs kāds perfekts, elegants un viennozīmīgi ļoti dārgs kostīms. Tava ķermeņa svarīgākā daļa ir kāju potītes, tāpēc jāizdabā tām un jāvelk kāju ķēdītes, lencīšu kurpes un īsus svārciņus. Tavi mati vienmēr mainās – vispirms tos nokrāso zaļus, lai šokētu savus vecākus, vēlāk tik nomaini krāsu, lai piesaistītu apkārtējas pasaules uzmanību. Make-up ir spilgts, jautrs un brīvdomīgs. Ja nevarēsi uzlikt šādu make-up, tad tu labāk staigā vispār bez tā.
Tavas krāsas: lillā, purpura sarkans, violets, tumši zils, melns un balts.
Tavas top lietas šosezon: blūzes, V veida izgriezuma džemperīši, ādas jaka
Ūdensvīri salvenības – Dženifera Anistone, Šakira


Ielādēja:Lietotājs offline EvitA
Vidējais vērtējums:


Daudzums


sweetheart
Lietotājs offline sievieteStrēlnieks
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (33)
[12.07.2010 - 20:01]
man arī pilnīgi neatbilst
 

Es izvēlos būt laimīga!


Blonde^
Lietotājs offline sievieteStrēlnieksveģetāriete/-isIr sameklēta otra pusīte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (35)
[12.07.2010 - 13:53]
Galīgi neatbilst.


EvitA
Lietotājs offline sievieteDvīņiPrecēta(-s)Esmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (32)
[12.07.2010 - 12:38]
man gan 99% atbilda viss

EvitA


elise
Lietotājs offline sievieteIr sameklēta otra pusīteEsmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[12.07.2010 - 11:54]
galīgi neatbilst

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

Lietotāju galerijas


favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
FL-63149 4.50 LVL PD-SND4 5.70 LVL PD-TS75-084 6.20 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist