Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 28. Marts 18:47:38


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Jul 06 2010
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[4]

Ukrainā izgatavots muzikāls prezervatīvs.


Grigorijs Čausovskis Ukrainā izgudrojis muzikālu prezervatīvu. Tas ir neparasts prezervatīvs, jo mūzikas atskaņošanas skaļums ir atkarīgs no mīlētāju emocijām. Prezervatīva darbības shēma ir ļoti vienkārša - tiklīdz prezervatīvs saskaras ar šķidrumu, skaņu ierīce atskaņo mūziku, melodija mainās atkarībā no mīlētāju pozas. Prezervatīvu autors uzsver, ka šī izgudrojuma lielākā priekšorocība ir tā, ka tas atskaņos īpašu mūziku dienās, kad ar seksu var nodarbotes droši, citu mūziku, kad ir labvēlīgas dienas bērna ieņemšanai. Diemžēl, pati mūzika nav izcila, bet autors domā, ka nav tālu tas brīdis, ka no interneta katrs varēs savam prezervatīvam izvēlēties vēlamo melodiju. Ražošana sāksies jau pavisam drīz. Prezervativi nerada draudus veselībai

Ielādēja:Lietotājs offline lilii
Vidējais vērtējums:


Daudzums


sweetheart
Lietotājs offline sievieteStrēlnieks
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (33)
[06.07.2010 - 20:38]
opā  (hey)

Es izvēlos būt laimīga!


linny
Lietotājs offline sievieteMežāzis
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (39)
[06.07.2010 - 16:10]
Hahahaha! (haha) Es noteikti negribeetu taadu ieriici! (wait)


Mr. Holy Deer
Lietotājs offline vīrietisStrēlnieksveģetāriete/-isPrecēta(-s)
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[06.07.2010 - 16:04]
interesanti, kā izskatīsies šāda ierīce

...all animals are equal but some animals are more equal than others....


lilii
Lietotājs offline sievieteVērsisPrecēta(-s)Esmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[06.07.2010 - 15:54]
Ko tik cilvēki neizdomā (haha)

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
PD-SB14P-257-010-6 2.40 LVL SC-50783 71.40 LVL SC-56383 4.30 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist