Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 28. Marts 19:51:57


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Jun 04 2014
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[1]

Novērtējiet .


Pirms kādas nedēļas izdomāju uzrakstīt ko interesantu . Izdomāju , ka rakstīšu grāmatu , kas man pašai interesēs un varētu būt citām lēdijām pret to intrese . Esmu jau uzrakstījusi astoņas nodaļas un īsti nezinu , vai man ir jēga turpināt . Lūdzu , ja interesē , izlasat pirmās divas nodaļas un komentējiet !1.nodaļa .
Jā , cilvēki , tā esmu es . Gandrīz vai parasta 22 gadus veca meitene ar kastaņbrūniem matiem , gandrīz vai 1, 75 centimetrus gara ar garu degunu un tumši brūnajām acīm . Es tagad stāvu pie manas mājas , manā mīļākajā kokteiļa kleitiņā , ar augstpapēžu kurpēm un pilnībā izmirkusi . Ārā līst , man ir auksti un es esmu pazaudējusi sava mazā dzīvokļa atslēgas , kādā no desmit pilsētas ielām manā apkārtnē . Neviena nav un ūdeni gāž kā no spaiņa . Visi skatās uz mani kā uz kautkādu idioti , kas gaida savu princi uz balta zirga ar sabojātu "make up" . Bija tas brīdis lai sev jautātu vienu un vienīgu jautājumu : " Kas notiek ar manu sasodīto dzīvi? "
Viss jau būtu pilnībā labi , ja vien kāds zaglis nenozagtu manu "chanel" somiņu ar visu , kas man bija . Šodien es gribēju tikai mazdrusciņ atpūsties vienatnē , kādā klubā , bet sanāca , ka atpūtos šausmīgi , neviens normāls čalis nepienāca pie manis , izņemot tie , kas grib "paspēlēties" . Man liekas , ka Kalifornijā vairs nav neviena normāla vīrieša , ar kuru varētu uzsākt ģimenes dzīvi . Ahh , tā jau ir stāvēt vienā Kalifornijas ielā , pie desmitstāvu mājām un gaidīt , tikai īsti nezinu ko . Laikam jau brīnumu . Apsēdos uz trepēm , jo stāvēt vienā vietā vairs nebija spēka un gaidu , gaidu , gaidu ... nē , Bella , never savas acis ciet ... never ... labi , Bella , tikai tad uz mazu mirklīti ...
Pamostos , man vairs nav auksti , klausos kas notiek , neko nedzirdu , veru vaļā acis . Es redzu , esmu istabiņā ar baltām sienām . Pie sienas karājas viens televizors , daudz ziedu un esmu plika ! Nē , tas nevar būt ! Kur es esmu ? Es neko neatceros . Es nesaprotu , kas ar mani ir noticis . Es steikšus ceļos un eju , līdz ienāca istabā kāds vīrietis , gara auguma , tumšiem matiem un ļoti simpātisks , bet es zinu , kādi tie viņi visi ir simpātiski , lai paspēlētos . Viņš ieraugot manu izbrīnīto seju jautā : " Kā Tev klājas ? "
"Ir jau labāk ? Amm , Kur es esmu ? " , Es neizpratnē jautāju .
Viņš nedomājot iesaucās : "Ahh jā , es esmu Sebastians . Vakar naktī es tevi ieraudzot sēžam pie vienas mājas lietū . Es tevi nevarēju tur atstāt . Tu jau laikam zini , kāda ir tā Kalifornija . "
tas jau princibā bija pašsaprotami , ka es pati uz šejieni neatnācu , tapēc vaicāju vissvarīgāko : " Es pati izģērbos ? "
Viņš nosarka un uzreiz palika pavisam bāls , viņš teica : " Atvaino , Tu nebiji spējīga pat pakustēties un es Tevi izģērbu . Neuztraucies , es neko neredzēju ! "
"Maniaks ! " , es iesaucos , " Tu laikam sagribēji ar kādu pārgulēt , ja ? Un nevienu citu neatradi ? "
Es piecēlos un aizgāju . Es neaizgāju līdz ārdurvīm un ieraudzīju virtuvē stāvēja mana mīļā "chanel" somiņa . Es paņēmu manu somiņu un skaļā balsī vaicāju : " Kur tu to dabūji?"
Viņš smaidīgi atteica : " Es to atradu diskotēkā uz bāra letes . Šodien domāju doties uz policiju , lai To atdotu ."
Es biju ļoti laimīga , ka visas manas personiskās lietas tagad būs man atpakaļ un atmiņā uzplūda moments , ka es to patiešām atstāju uz bāra letes "Blue Diamond" klubā . Es gribēju no laimes viņu apķert , bet neizdarīju to , jo nevarēju viņam piedot tās visas izvirtulības , ko viņš visticamāk izdarīja ar mani vakar . Ahh , kādēļ es neko neatceros ?
2.nodaļa
Es vēljoprojām nevaru aizmirst to notikumu , kas notika aizvakar . Varbūt viņš nemaz nebija vainīgs un pavisam nekas nebija . Varbūt viņš patiešām centās man tikai palīdzēt ? Šie jautājumi mani mocīja . Laikam viņš .. kā viņu tur sauca ? Sebastians! Skaists vārds .
Nopurināju seju un gāju uz dušu , make up , apģērbs , brokastis un uz darbu .
Es strādāju pie ļoti dīvainas sievietes Patrīcijas , kas domā , ka modē saprot pilnībā visu . Labi , kautko viņa tur saprot , bet pati ģērbjas šausmīgi . Viņai pieder žurnāls "Operation 4" . Tajā ir viss par modi un zvaigžņu patiesajām sejām . Jūs neticēsiet , bet šajā klubā es esmu galvenā redaktore . Šo titulu es izcīnīju nesen , kad Samanta sabojāja visu projektu un mēs zaudējām 70 000 $ . Patrīcija bija ļoti nikna un es biju vienīgā , kam viņa varēja uzticēt visas savas nozīmīgākās tikšanās , kā arī projektus , kas man ir jāveido ik dienu . Es domāju , ka šis darbs nebūs tik slikts , bet Patrīcijai vajag visu . Katru nieku .
Ieejot "Operation 4" ēkā , es varu mierīgi doties uz savu kabinetu , kas ir laikam 30 kvadrātmetrus liels . Pa ceļam es paķeru krūzi kafijas un nozogu no Kevina galda kārtējo maffinu . Viņš vienmēr našķojas strādājot , bet par brīnumu , viņš izskatās tikpat seksīgs un stilīgs , kā vienmēr . Kevins ir Amēlijas draugs , kurš agrāk gribēja būt ar mani , bet es viņam pateicu nē , jo nejutu nekādas jūtas pret viņu , bet Amēlija , mana labākā draudzene , bija kā traka uz viņu . Vinš ir mazdrusciņ garāks par mani un viņam ir blondi mati . Viskaistākais , kas atrodams uz viņa sejas , ir viņa acis . Viņš ir zilacainais . Ahh , tās zilās acis . Ieejot redaktoru nodaļā , kāds jau no aizmugures spalgā balsī sauca : " Bella ! Pagaidi !"
Es pagriezos un ieraudzīju Amēliju ar trim grāmatām , četriem dažādiem projektiem un lielo , melno "Dolce&Gabana" somu , kur , man liekas , ka var pazust . Kā bermūdu trijstūrī .
"Sveika , Amēlij ! Kas tad viss tas ir ? " , es neizpratnē jautāju .
"Ciao , Bella ! Vakar Patrīcija man lika šo visu sagatavot , jo teica , ka šodien būs lielas pārmaiņas un man ir jāpierod , tā katru dienu būšot . " , viņa dusmīgi atbildēja .
Es neticēju savām ausīm , vai tad mani Patrīcija grib atlaist , vai viņa grib Amēliju likt manā vietā ? Tas nav godīgi !
Es itkā , nekas nebūtu palīdzēju Amēlijai aiznest lietas uz kabinetu un devos uz savu darba vietu . Apsēdos pie datora un Patrīcija , sadzirdot , ka esmu ieradusies , uzreiz isauca mani uz savu kabinetu . Es jau zināju , kas mani visticamāk gaida un ar trīcošiem ceļiem devos uz "Cabinet of Devil" . Ienākot kabinetā redzēju Amēliju un Kevinu tur jau stāvot . Patrīcija lūdza lai aizveru durvis un tad jau viņa teica : " Mums ir ļoti paveicies ar Jums , mēs esam viens no labākajiem žurnāliem visā USA . Mums ir tādēļ vairāk jāiespringst un jāveido labāki raksti uz šonedēļu . Pateicoties pēdējam rakstam , ko uzrakstīja Bella , mēs esam uzaicināti uz Ņujorku , kur notiksies "Cosmopolitan" ceremonija , kā arī mūsu prezentēšana . Ņujorkā mēs pavadīsim pagaidām nedēļu , bet ja viss izdosies , tad tur atvērsim vēlvienu studiju . Es jūs izsaucu ,lai paziņotu , ka Tu , Bella brauksi protams ar mani un arī Kevins brauks , bet Amēlijai jāpaliek pagaidām Bellas vietā , jo , diemžēl mēs nevaram visus plānus atteikt . Mums ir jāstrādā , tapēc Bella un Kevin , parīt ir lidmašīna 5:00 no rīta . Lūdzu nekavējat un esat gatavi ! Un aiziet strādāt !"
Viņa mums neko pat nedeva pateikt .. mēs izgājām no kabineta , visi trīs satriekti . Es redzēju Amēlijas bālo seju . Viņa negribēja palikt , viņa gribēja arī doties ar mums .. un es vēl braukšu ar Kevinu ? Amēlijas draugu ? Ahh , es turēšos no viņa pa gabalu .
P.S . ja vēlaties turpinājumu , rakstat .

Ielādēja:Lietotājs offline sabinchikss
Vidējais vērtējums:


Daudzums


alce
Lietotājs offline sieviete
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[20.10.2014 - 21:31]
Vajadzētu rakstīt par lietām ko pārzini, nevis par tādām lietām par ko tev ir melna bilde. (eyes)

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
SC-56399 2.60 LVL SC-52536 56.60 LVL SC-48094 5.00 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist