Ielogoties ar Facebook pasi
Vērsis clock Šodien ir 20. Aprīlis 02:12:41


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Dec 20 2012
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[0]

Emociju bode jeb 100 gramus prieka


Jāaiziet pēc laimes uz tirgu, pēc tam varētu ieskriet lielveikalā pākaļ veiksmei. Hmmm, teiksiet, ka tā nav prece?!

Ou, par atlikumu varētu paņemt – romantiku. „Lūdzu nosveriet man pāris gramus sirdsapziņas, nu tās, kas pašā stūrītī! Jūs sakāt, termiņš tūlīt beigsies? Paldies, tad nē - nopirkšu to citā veikalā, noteikti pienāks brīdis, kad man tā noderēs.

Akcija! Labi, tad paķeršu vēl labsirdību! Sakiet, bet vai, kaut kas pret ļaunumu ir?...Cik, Jūs teicāt? Nē, naudas žēl, tas nav tā verts!

Bet, vai Jums, ir kaut kas, pret žēlsirdību? Varbūt ir kāds sīrupiņš pret skumjām un garlaicību?

Kā arī iesaiņojiet, lūdzu, man, to pēdējo iespēju un konfekti pret ilgām. Bet mieriņa un saticības, lūdzu, vairāk, ap gramiem 500, tikai augstākā labuma! Hmmm...skaistuma,nu, tā, ar uzrakstu „Reibinošais!” Kā ir ar draudzību, vai pārdodiet to gabalos, vai arī pēc svara?

Te, pavīd domas, bet vai vērts ir pirkt?! Nē, tas nebūs tas- nav interesanti.

Jūs, ko... man piedāvājiet, skaudību?! Nē, nē...paldies, bez tās es iztikšu, man šķiet, nav laba garša tai. Uzticību?! - es pāgājušo reizi vairumā paņēmu, uz ilgu laiku pietiks. Ko? Jūs sakiet, tā ātri bojājās? Nu un...

- Labdien!- Viņš sasveicinājās, ieejot veikalā. Gados veca pārdevēja viegli pamāja ar galvu. "Dodiet, lūdzu, 2 kg Pozītivisma!"

- Pozitīvisma?! - Izbrīnīti pārjautāja pārdevēja.

- Jā.

- Mums vairs nav šīs preces...pameklējiet, online veikalā, jo parasti to cilvekiem kauns pirkt, tagad izpērk Neapmierinātību, Kašķigumu, Drūmumu, Nomāktību, arī Čīkstēšanu ņem vairumā. Pērkot Pozitīvismu klienti vēlas būt anonīmi, tas ir gards, bet atšķirties no pūļa nav prātīgi. Apkārtējie redzot smaidu baidās, viņiem škiet, ka Tevi pārņemusi kāda dīvaina kaite. Arī pa pilsētu ir kauns iet, pasūtot internetā - piegādā līdz durvīm.

-Ja? Vai tad cilvēki kautrējās būs priecīgi!

-Jaunais cilvēk, paskataties apkārt! Pelēkā masa necieš atšķirīgos un ar piesardzību uztver visu savādo.

-Dīvaini!? - Viņš aizdomājās.

-Jūs laikam esat students? – pārdevēja nopētot Viņu izmeta

-Nē, nē...esmu parasts cilvēks! Sakiet, bet ko Jūs varētu man piedāvāt Pozītivisma vietā?

-Uzgaidiet, es paskatīšos. Ir nedaudz Iedvesmas, tikai tā ātri izgarojās, atvērtu labāk neuzglabāt, izmantojiet visu uzreiz.

-Hmmm...Iedvesma? Labi, ņemšu!

-Vispopulārākās preces šobrīd ir Cinisms, Augstprātiba, Ironija, Mantkārība.

Viņš aizdomājās, „bet kā ar Laimi?”

-Pārāk dārgi!

-Tā it trausla prece, un tiek pārdota tikai pa maziem gabaliem. Patiesībā vairākumam cilvēku, tā ir dota kopš dzimšanas, bet laikam ritot, cilvēki to nenovērtē, iztērē, tā arī neiepazīstot visu tās baudas spektru. Savukārt ir daži, kuri spēj to pavairot un dalīties. Teiksim, Jums, ir kādreiz dāvinājuši Laimi? – pārdevēja sapņaini pieverot acis pajautā. Pēc sejas izteiksmes, var redzēt – viņai noteikti ir to dāvinājuši.

-Tas ir tik jauki, uzreiz jūties pacilāti, jautri, brīnumaini, it kā Tevi pārņem kaut kāda maģija!

-Ispējams esmu pārāk jauns! Nebiju ticis pie tādas dāvanas, pats arī neesmu dāvājis. Pēc Jūsu vārdiem, šķiet pat neesmu īsti izgaršojis šīs jūtas, kaut gan pirms ienākot bodītē, biju domājis pavisam savādāk. Un kā ir ar Mīlestību?

-Kā lai saka?! Ar to ir vēl sarežģītāk, jo tā ir ekskluzīva un pārāk spēcīgas koncentrācijas viela, ne kurš katrs var atļauties, kā arī pēdējā laikā, tīras Mīlestības nav, tiek piegādāta ar kaut kādiem pijaukumie un piedevām, sliktas kvalitātes.

-Ar piedevām? – Vinš iesmējās

-Jā, pie tam kaitīgām piedevām- tādam, kā Naida un Skaudības piegarša, Greizirdības un Mantkārības smarža, Īgnums, Nepiekāpība, Lepnums, šad tad gadās ar Nicinājums un Augstprātība ... Šīs piedevas pašas par sevi nevar iegādāties, bet tā kā, tā ir šīs preces neatņemamā sastāvdaļaun lai sajauktu Mīlestības spēcīgo koncentrāciju, iztirgot tās ir nepiecišams, jaucam klāt.

-Tā varētu būt, ja nevar atļauties eksluzīvu mantu, jāizvēlas no kaut kā cita, kas ir pieejams.

- Tieši tā.

- Man, lūdzu, pie tās Iedvesmas pielieciet klāt puskilogramu Pacietības, Izturības, Cerības un Ticības! Vairošu Laimi un audzēšu Mīlestību bez piejaukumiem.

Cilvēki bieži vien atmet visam ar roku, jo grib staigāt tikai pa dzīves gaišo pusi, vienkāršo un rāmo, bet, kad tas neizdodās, viņi klūst īgni.

Der atcerēties, ja dabiskai dzīvei nebūtu nekādas pretestības, viss būtu identisks! Jūtas un emocijas vienveidīgas. Liek padomāt, ja mēs visu mūžu garšotu tikai Laimi, vai tai būtu tik pat salda, Laime uz Laimes fona saplūstu, nekāda salīdziājuma.

Ar cieņu Dī,

Dī, lūdzu, Pozītivismu ar Miera piejaukumu, pāris karotes Laimes un pilīti Skumju, Garlaicības pēcgaršu pēc Dulluma, kādu šķipsniņu – Cinisma, pavisam nedaudz Saticības un pāris pilienu – Dusmu. Vēl kaudzīti Naida, lai pavairotu Prieku!

bilde ņemta te -> https://www.spoki.lv/vesture/Maskas/514549


Ielādēja:Lietotājs offline lady_di
Vidējais vērtējums:


Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
SC-80025 0.00 LVL PD-SPK30 5.00 LVL PD-TPP81 3.20 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist