Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 19. Aprīlis 23:18:54


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Jun 05 2010
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[6]

Prieks


Tā kā šī ir sava veida dienasgrāmata,tad gribēju padalīties ar savu prieku.. Kā jau zināt, es cītīgi strādāju pie bakalaura darba,kurš man ir sagādājis ne vienu vien problēmu,raizi un veselu lērumu ar negulētām naktīm mēneša garumā.. Tā kā tuvojas mana pēdējā nodošanas diena,tad jau gatavojos uz to,ka darba vadītāja man vēl 1dienas rītā kaut ko labos.. Bet nē!!!! Tikko saņēmu e-pastu no vadītājas,kas viņu viss apmierina un varu printēt darbu ārā un nest uz iesiešanu!!! Super!!! Pēc tik daudz negulētām naktī un emocionālā pārguruma,tagad jūtos enerģijas pārpildīta!!!

Meitenes,ja kādai vēl kāds eksāmens priekšā-turaties!!! Gandarījuma sajūta par izdarīto pēc tam būs DAUDZ lielāka nekā nogurums!!!

Tāds nu man priecīgs vakars izvērtās!!!

Apsolīju uzrakstīt turpinājumu šim pasākumam!


Tātad... Šodien nokārtoju bakalaura darba aizstāvēšanu Lai arī uztraukums bija liels,tomēr godam nopelņītā atzīme atsver visu negulēto maiju un jūnija sākumu... Atsver to nenormālo stresu un iztukšotību,kad kārtējo reizi darbs tika atmests atpakaļ.. Gala rezultātā.. Atzīme - 9!!! Viena no 6 studentiem,kuri ieguva vērtējumu 9 Lielisks studiju noslēgums!!! ) Tagad tik jāgatavojas izlaidumam )

Ielādēja:Lietotājs offline zveers
Vidējais vērtējums:


Daudzums


Mr. Holy Deer
Lietotājs offline vīrietisStrēlnieksveģetāriete/-isPrecēta(-s)
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[06.06.2010 - 09:45]
zupper (belly) (belly) (belly)

...all animals are equal but some animals are more equal than others....


Nieķe
Lietotājs offline sievieteAunsPrecēta(-s)Esmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (38)
[05.06.2010 - 23:59]
Malacīte!!! (party) (bflowers)

Pati labākā savam vīrietim:)


zveers
Lietotājs offline sievieteSkorpionsIr sameklēta otra pusīte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (37)
[05.06.2010 - 23:52]
Paldies par visa laba vēlējumiem  (kisss)
Noteikti ziņošu kā būs gājis aizstāvēšanā.. Bet izgāzties jau nu es netaisos! (no) Tā kā rēķinos ar domu,ka pēc nedēļas un 2 dienām būšu beigusi akadēmiju!!! (clap) Un tad lai vasara saturās!!!  (hehe)

Es celšu labirintu, kurā varēšu apmaldīties ar to, kurš sagribēs mani atrast.


smaidīgā
Lietotājs offline sievieteŪdensvīrs
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[05.06.2010 - 23:36]
Hei Zveers- baigais malacis esi! Tad nu lai veicas tālāk ar aizstāvēšu un šo vasaru, noteikti, varēsi baudīt ar lielāku gandarījuma un miera sajūtu! Lai izdodas! (bflowers) (heart)


Briljants
Lietotājs offline sievieteJaunava
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (38)
[05.06.2010 - 22:09]
Sveicu!!!!!! Pec tam dalies, ka tev beigsies vissa si stelle


rozite
Lietotājs offline sievieteSvariPrecēta(-s)Esmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (42)
[05.06.2010 - 21:55]
man draudzene tiko nolika eksāmeni, man arī prieks, jo cik tā nau bijis zvanu prasu vai varu pie šīs atnākt, viņa saka, jā, bet kad atnāku šī sēž ieurbusies datorā ar milzīgi biezām medicīnas grāmatu kalna, takā nekāda papļāpāšana ar viņu nesanāca. man pašai prieks, jo varēsim beidzot normāli parunāties (dances)

esmu laimīga sieviņa ,māte un laba draudzene jums ;)

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
SC-52612 27.00 LVL PD-PH8 8.60 LVL PD-NNS3 4.70 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist