Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 28. Marts 18:12:16


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Mar 22 2012
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[5]

In India everything is possible


Sveiciens visām dāmām un jaunkundzēm šajā skaistajā pavasara dienā !


Ārā visus silda mūsu pašu agrā,tikko izlīdusī, Latvijas pavasara saulīte kas priecē, gan maza bērna sirdis, kuri mēles izkārdami rotaļājas parka smilšu kastēs ,gan pieaugušo, kuri degšus skrien ikdienas steigas un darba vadīti, no punkta A uz punktu B , ik pa brīdim "ieķerot kaifu" šajā agrajā saulainajā pavasarīgajā dienā.
Bet mans stāsts nav par to.
Kad Latvijā jau būs pietiekami silts,lai "ķertu kaifu" tepat visādos lauku/pilsētas nostūros, Es metīšos pārgalvīgā ceļojumā, lai iekarotu, apskatītu, un izjustu uz savas ādas, šo neaprakstāmi lielo,valdzinošo, bagātīgo valsti - Indiju...
Nedaudz biedē tas,ka Indijā arī būs vasaras sezona,lieki piebilst ka baltajiem tur šādā gadalaikā neesot ko meklēt,dēl augstajiem grādiem,būs grūti kur pakustēt, bet ņemot vērā ka šādā laika posmā var krasi iespaidīgi ietaupīt finansiālajā jomā,un mēs esam pietiekoši jauni,lai šo karstumu pieciestu,kapēc gan ne
Īsumā meitenes, gribējās apvaicāt,esmu neskaitāmus lasāmgabalus izpētījusi pati, tepat internetos.blogos, forumos,par Indijas apceļošanu, bet man interesē vēl un vēl.
P.s. dēļ šā visa pasākuma uzņēmos piereģistrēties un rakstīt savu pirmo blogu savā mūžā ! Meitenes,vai neesmu nedaudz iesūnojusi pagātnē,vaine?
Es labprāt uzklausīšu katra Indijas izpētes piedzīvojumus un ieteikumus,un protams dalīšos ar jums savos iespaidos,un emocijās,kad būšu tur.

Īss rezumē par ceļojumu(lai nau lieki nesaprašanas/jautājumi)
Ideja radās spontāni,puisis rekomendēja, teikdams: buci,braucam(jāp,tik vienkārši) ņemot vērā,ka viņš ierindojas pie latvijas veiksmīgāko ļaužu statusu kā "bezdarbnieki" es arī piekritu. (reizēm pati nesaprotu kapēc to darīju jo tik daudz darbi jādara nākot vasarai) ceļojums nebūs ilgs,jo mani gan gadīs mājās mans iemīļotais darbiņš. Izdomājām pavisam nesen-Marta mēneša sākumā un šobrīd biļetes jau ir iegādātas,stāv uz plauktiņa gaidīdamas nozīmīgo datumu .un mēs paši lēnā garā gan fiziski gan emocionāli sākam nobriest šim ceļojumam. Vispār ceļojumam baigais mērķis nav,tas vispār ir pavisam vienkārš,un ko gan viena mēneša laikā tik milzīgā vietā kā indija, gaidīt,mēs mēģināsim ieplūst starp vietējiem un nedaudz iegūt mazu saprašanu par to kā dzīvo, ko ēd,dzer, kāda ir viņu ikdiena un kādas ir viņu svētku dienas.Kā obligātais apskates punkts mums kartē ierindosies visu slavenais mīlestības simbols. Es no sirds vēlos sastapties aci pret aci ar indijas mīlestības celtni Taj Mahal. un zinu,ka tā arī būs! Vēl es esmu iekļāvusi savā ceļojuma kontā izbaudīt ērtības ko sniedz indijas mājas uz ūdeņiem. Ir vēl šādi tādi plāniņi,bet ļoti mazi.
Katra nākamā diena man atgādina par to ka teju teju būs klāt diena kad jākāpj iekšā un jādodas indijas vaļai, vietai kur katra diena ir kā milzīgs piedzīvojums,šīs sajūtas man personīgi ir neaprakstāmas,liekas ka ar vienu kāju jau esmu visu varenajā indijā...

Ielādēja:Lietotājs offline bucuks
Vidējais vērtējums:


Daudzums


bucuks
Lietotājs offline sievieteJaunavaveģetāriete/-isIr sameklēta otra pusīte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (34)
[24.03.2012 - 11:54]
Citāta: olimpija
Baiga uznemiba, bus ari ko vecumdienas atcereties ka ko traku un forsu pied

Tas gan,šo man meitenes piekodināja kā pirmo,ka bērniem varēs stāstīt: vot kā mēs ar batjku jaunībā klejojām pa indiju kā divi partizāni (haha) (dance)


olimpija
Lietotājs offline sievieteSkorpionsIr sameklēta otra pusīteEsmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (35)
[23.03.2012 - 23:25]
Baiga uznemiba, bus ari ko vecumdienas atcereties ka ko traku un forsu piedzivotu (cool)


bucuks
Lietotājs offline sievieteJaunavaveģetāriete/-isIr sameklēta otra pusīte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (34)
[22.03.2012 - 20:56]
Miumiu, vai atklāsi savu noslēpumu,kas ir tas kas tevi 5 gadus atturēs no šāda veida ceļojumu? (rain)
Nezinu, vai kad atgriezīšos varēšu sevi nosaukt par laimīgo, bet pavisam droši noskaņojos uz visiem sabidētajiem šausmu stāstiem,ko tie trakie hinduisti dara ar rietumu baltajiem tūristiem (hehe) (belly)
Mr.Holy Deer : obligāti dalīšos ar saviem iespaidiem un bildēm ko būšu piedzīvojusi tur,doma ir rakstīt īsu rezumē,par katru aizvadīto dienu piedzīvojumu Indijā,kā tādu mazu dienasgrāmatu


Mr. Holy Deer
Lietotājs offline vīrietisStrēlnieksveģetāriete/-isPrecēta(-s)
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[22.03.2012 - 20:36]
super lai labs ceļojums = un noteikti pēc tām padalies ar savām emocijām...
Jo interesanti = kā izskatās šī valsts ar citu cilvēku acīm... Ļoti daudzi cilvēki saka, ka tur ir ļoti nabagie cilvēki, bet toties laipni un pozītīvie... Pats neesmu bijis tur, un vēl svārstos = vai ir vērts uz turieni braukt, vai tomēr nē = jo varbūt es sagaidu pār daudz no šis valsts...
ja būs bildes = noteikti gadīsīm arī tās

...all animals are equal but some animals are more equal than others....


miumiu
Lietotājs offline sievieteSvariPrecēta(-s)
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (43)
[22.03.2012 - 19:27]
Neesu gan bijusi Indijā un diez vai tuvakajos 5 gados uz turieni došos!
Bet, par tevi varu teikt ... Ak, laimīgā!  (bflowers)

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

Lietotāju galerijas


favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
WDC-7780F 12.40 LVL PD-FM7 1.50 LVL PD-SS2-018M 3.40 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist