Ielogoties ar Facebook pasi
Vērsis clock Šodien ir 23. Aprīlis 23:20:52


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Apr 13 2010
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[6]

Pieci kārdinājumi, kuriem grūti pretoties


Veicot aptauju, amerikāņu pētnieki noskaidrojuši, ka ir lietas, kurām grūti pretoties gan vīriešiem, gan sievietēm, pie tam aptaujāja dažāda vecuma cilvēkus.

Pētījumā noskaidroja, ka sievietēm ir grūti pretoties piecām lietām:

1. 90% aptaujāto nespēj turēties pretī šokolādei, katru dienu apēd kādu šokolādes gabaliņu, konfekti, desertu ar šokolādi.

2. Reti kurš sieviešu tualetes galdiņš iztiek bez pāris smaržu pudelītēm. Aptaujātās sievietes atzīst, ka izmanto dārgas smaržas, vai vēlētos izmantot dārgu vai ļoti dārgu parfīmu.

3. Dāmām patīk ceļot. Ja vien ir iespēja, viņas to dara. Tās aptaujas dalībnieces, kuras tagad tikai krāj kārtējam ceļojumam, būtu priecīgas saņemt ceļojumu uz jebkuru pasaules vietu kā dāvanu.

4. Daudzas dāmas dievina dārgus apavus - klasiski zābaciņi, skaistas kurpes ar augstu papēdi...

5. Sievietēm grūti pretoties seksīgai vīrieša balsij.

Kā noskaidrojās pētījumā, vīrieši arī dievina šokolādi, arī dārgus spirtotos dzērienus viņi nesmādē, īpaši, ja tos var baudīt skaistas un gudras sievietes kompānijā.


Ielādēja:Lietotājs offline lilii
Vidējais vērtējums:


Daudzums


Trishelita
Lietotājs offline sievieteJaunavaIr sameklēta otra pusīte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (31)
[15.07.2010 - 23:08]
Cenšos izvairīties no šokolādes un saldumiem kā vien varu.. (rain) bet ja ir, atteikties nav iespējams (nope)   Skaistas kurpes - man šķiet, viena no lielākajām sieviešu atkarībām.. (pclove)

I mix dreams up with reality sometimes.


Eshly
Lietotājs offline sievieteDvīņi
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (53)
[14.04.2010 - 06:49]
es nekad nevaru attiekties superigu kurpisu vilinajumam!ja kadas iepatikas agrak vai velak vinas noperku (haha)


rozite
Lietotājs offline sievieteSvariPrecēta(-s)Esmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (42)
[13.04.2010 - 15:02]
saldumus needu, takaa taa nau mana vaajiiba. no dzudzaam smar'zaam man ir aler'gija, takaa nau man vi'nu daudz un lietoju reti. ce'lot,jaa patiik, bet nevisur gribeetu braukt, man labaak ce'lojumu nedaavinaat, jo var sanaakt kad uz turieni nemaz negribu braukt. viirie'su bals, man nemaz nau ne jausmas kaada ir sexiiga viirie'su bals (haha) bet kurpes, jaaaaaaaaa, esmu debiila uz kurpeem, pilniigi un galiiga dula (haha)

esmu laimīga sieviņa ,māte un laba draudzene jums ;)


Blonde^
Lietotājs offline sievieteStrēlnieksveģetāriete/-isIr sameklēta otra pusīte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (35)
[13.04.2010 - 14:37]
No šiem pieminētajiem, nevaru iztikt bez apaviem. Varu izmest kaudzi naudas par kurpju pāri vien. Ja es to vēlēšos, tad pie tā arī tikšu, bet bez pārējiem varu mierīgi iztikt.


Lūpene
Lietotājs offline sievieteMežāzis
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[13.04.2010 - 11:31]
Uij, no šokolādes atkarības esmu tikusi vaļā.
Tomēr, ja nesanāk labāk smaržām, tad nepērku vispār - bet gan piekrāju.

Smags raksturs, tāpēc ka no zelta


spiidze
Lietotājs offline sievieteMežāzis
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (44)
[13.04.2010 - 10:08]
Esmu viena no tam, kas dievina labas smarzas un labus apavus!!! (eyes) (samba)

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
SC-42080 19.40 LVL SC-25212 3.20 LVL PD-GRB9-40-075 2.10 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist