Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 19. Aprīlis 15:23:14


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Mar 30 2010
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[3]

Daži ieteikumi lai iegūtu plakanu punci


šodien guvu milzīgu iedvesmu izlasot diskusiju par presīte kačāšanas maratonu Pluss vēl saulīte dod spēku un iedvesmu, tad nu sāku meklēt visādu info, lai veiksmīgi tiktu pie kārotā rezultāta, te nu ir šis tas no atrastā.

Vai Jūs mēģināt tikt vaļā no liekajiem centimetriem un gribat iegūt plakanu vēderu? Ja Jūs jau esat visu izmēģinājusi un nekas nav devis vēlamos rezultātus, izlasiet mūsu sagatavoto rakstu. Tas palīdzēs Jums atšķirt mītus no patiesības un iemācīs Jums izpildīt vingrinājumus, kas pareizi dedzina taukus, jo tas ir vienīgais veids kā sasniegs gaidītos rezultātus.
Skaista vēdera noslēpumi

Kad mēs domājam par plakanu vēderu, mēs tūlīt pat uzsākam nogurdinošos vēdera preses vingrinājumus. Tādā veidā mēs jau no paša sākuma zaudējam visu vēlmi sasniegt mērķi un sākam cerēt, ka īstenībā mūsu vēders nemaz tik briesmīgi neizskatās … Kas par kļūdu!

Fakts ir tāds, ka mēs nostiprinām savu vēdera muskulatūru, bet, ja mēs vēlamies atbrīvoties no liekajiem taukiem, mums jāsāk ar ēšanas ieradumu maiņu un aerobikas vingrinājumu izpildi.
Pārtika: 5 nelielas maltītes dienā

Svarīgi ir ne tikai tas, ko Jūs ēdat, bet arī tas, kad un cik bieži Jūs to darāt. Protams, Jums ir jāizvairās no trekniem ēdieniem un jālieto uzturā vājpiena jogurts vai jogurts ar samazinātu tauku procentu, graudaugu produkti, augļi un dārzeņi, kas ir bagāti ar šķiedrvielām.

Svarīgi ir ēst līdz piecām reizēm dienā, maltītēm jābūt mērenām, jo mazas maltītes novērsīs izsalkuma sajūtu, kas nereti rodas starp ēdienreizēm. Pēdējo ēdienreizi ieplānojiet pirms plkst. 18:00.
Ar vēdera preses vingrinājumiem nepietiek

Vēdera preses vingrinājumi ir laba lieta, bet tie nepalīdzēs, ja Jūs nodosieties tikai šai metodei. Ja Jūs vēlaties plakanu vēderu, Jums ir jāzaudē liekie tauki, kas uzkrājas virs vēdera muskulatūras. To var panākt tikai ar aerobikas vingrinājumiem, kas palīdzēs zaudēt liekos taukus visā ķermenī, un, protams, arī uz vēdera. Tādēļ, veltiet laiku skriešanai, aerobikas nodarbībām, braukšanai ar velosipēdu, pastaigām utt.

Un neaizmirstiet kombinēt vingrinājums, kas paredzēti tieši vēdera muskulatūras nostiprināšanai, jo tie palīdzēs Jūsu vēderam kļūst stingrākam un labāk veidotam.
Mazliet motivācijas un, ķeraties pie darba!

Veltiet laiku sev un atbrīvojieties no nepatīkamā vēdera. Regulāra vingrošana uzlabos Jūsu izskatu un labsajūtu. Vingrojot vienu stundu dienā, Jūs dosiet savam ķermenim un organismam daudz vairāk labuma, nekā antidepresanti, tādēļ dodiet priekšroku sportam, saulei, svaigam gaisam un slaidam, vingram augumam.

 


Ielādēja:Lietotājs offline sweetheart
Vidējais vērtējums:


Daudzums


cukurdupsits
Lietotājs offline sievieteDvīņi
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (34)
[14.07.2011 - 12:26]
nekad neesmu gulēt gājusi agrāk par 11, parasti 12, zin kā vēdērs burkšķ ,ja nav ēsts no 18 




silent_spring
Lietotājs offline sieviete
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[02.04.2010 - 15:17]
+ lienicītim
bet darba dienās, ja ej gulēt ap 9-10. Tad to ir jāmēģina ievērot un tas iedarbojas


Liene
Lietotājs offline sievieteVērsisIr sameklēta otra pusīte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (35)
[31.03.2010 - 08:16]
Neēšana pēc sešiem vakarā ir viena muļķīga lieta, jo starp sešiem vakarā un 12 naktī, kad cilvēki parasti iet gulēt ir 6 stundas un pa to laiku parasti sagribas ēst un tad parasti noraujas ar visādiem cepumiem un tamlīdzīgām lietām, ko neviens neuzskata par ēdienreizi, bet labumā iet pamatīgi...

laaaabi :)

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
AS-377551-09 3.60 LVL ST-R5020 5.10 LVL FL-65920 4.50 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist