Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 28. Marts 22:08:56


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Mar 27 2010
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[0]

Ko par tevi saka tava asinsgrupa!


Ko par tevi saka tava asinsgrupa!



I(O) asinsgrupa - karotājs


— vissenākā. Parādījusies 60 000–40 000 gadu p.m.ē., kad neandertālieši pārtikā lietoja savvaļas augus, kukaiņus un atliekas no plēsoņu mielasta.

I asinsgrupa ir arī visizplatītākā no asinsgrupām.
I asinsgrupas cilvēki nav mājās sēdētāji.Viņiem patīk izklaides un savā draugu bariņā viņi ir mīlēti.Viņi ir pašpārliecināti,ar pilnvarām un nekautrējas tās izmantot savā labā.

Spēcīgs līderis. Tiecas pēc varas un labklājības, apveltīts ar stipru gribasspēku. Pašpārliecināts un neatkarīgs. Bieži gūst panākumus sportā. Mēdz būt greizsirdīgs.

Darbs
Biznesā ir ļoti konkurētspējīgi un tiek pie naudas vieglāk nekā pārējie.Šīs asinsgrupas īpašnieki sparīgi ķeras klāt vairākām lietām uzreiz, bet reti kad paši tās noved līdz galam. Tomēr tiem piemīt organizatorisks talants atrast kādu citu, kurš iesākto pabeidz viņu vietā. Atliek tikai pārbaudīt galarezultātu. (To viņi dara ar īpašu entuziasmu.) Šie cilvēki necieš pavēles, taču lietpratīgi komandē citus.

Piemērotākās profesijas
Grāmatvedis,politiķis,biznesmenis,tirgotājs,terapists,ministrs,uzņ ēmumu vadītājs,baņķieris,direktors.

Slaveni šīs asinsgrupas pārstāvji
Ronald Reagan, Queen Elizabeth, Elvis, John Lennon

Vislabāk sader ar
O un AB



II(A) asinsgrupa - zemnieks


— parādījusies aptuveni 25 000–15 000 gadu p.m.ē., kad Homo sapiens kļuvis par visēdāju. Senajiem cilvēkiem, kuri apdzīvojuši tagadējo Eiropas reģionu, par galveno nodarbi pakāpeniski kļuvusi zemkopība. Tas ir laiks, kad tikuši pieradināti savvaļas dzīvnieki. Šobrīd vairākums ļaužu ar II asinsgrupu apdzīvo Rietumeiropu un Japānu.
II grupas pārstāvji ir mierigi un savākti,laigan tomēr mazliet kautrīgi.Viņi ir augstu virzīti un ir perfekcionisti,bet to citiem neizrāda.Šie cilvēki ir mākslinieciski un kreatīvi, unikālas personas, kas ne vienmēr iederas starp citiem.Tomēr citi viņus saprot vairāk nekā viņi paši iedomājas, citi redz šos cilvēkus kā lojālus un uzticamus

Organizēts perfekcionists. Pacietīgs un apveltīts ar atbildības sajūtu. Piesardzīgs un spītīgs. Mēģina apvaldīt jūtas, tāpēc nereti kļūst nervozs. Grūti atslābināties.

Darbs
Viņiem piemīt stabilitāte,uzticamība un metodiskums.Šie cilvēki parasti ir apslēpti līderi. Atšķirībā no I asinsgrupas īpašniekiem viņi ir elastīgāki un labāk prot pielāgoties situācijām. Tieši pie šiem ļaudīm apkārtējie bieži vēršas pēc padoma. Viņi veiksmīgi risina svešu cilvēku problēmas (labāk nekā paši savējās). II asinsgrupas īpašnieki prot lieliski komunicēt.Tie ir labākais variants "detalizētām" darba vietām, bet ne tādām, kas prasa radošu domāšanu.

Piemērotākās profesijas
Grāmatvedis, bibliotekārs, ekonomists, rakstnieks/novelists, administrātors, skolotājs, ārsts, apkalpjošās sfēras darbinieks

Slaveni šīs asinsgrupas pārstāvji
Jimmy Carter, Alan Alda, Britney Spears, Hitler

Vislabāk sader ar
A un AB



III(B) asinsgrupa - mednieks


— radusies aptuveni 15 000 gadu p.m.ē., kad daļa pirmcilvēku tika izspiesti no karstajām Austrumāfrikas savannām līdz pat aukstajiem un neauglīgajiem Tibetas kalnu apgabaliem. Visticamāk, ka mutāciju, kuras dēļ radusies III asinsgrupa, ir izraisījušas krasās klimata pārmaiņas. Sākotnēji tā parādījusies mongoloīdiem. Laika gaitā šīs asinsgrupas īpašnieki pārvietojušies arī uz Eiropas reģionu. Mūsdienās ļoti daudz tā sastopama Austrumeiropā.

III asinsgrupas pārstāvji dzīvē seko līdzi paši saviem noteikumiem,pat ja tie mainās katru dienu .Viņi mēdz būt neparedzami,bet tieši tas viņus rada pievilcīgus.Kaut arī viņi ir "savvaļas bērni",viņiem ir īstie "ieroči",kas novedīs viņus līdz veiksmei. Viņiem piemīt spēja koncentrēties,padarīt neiespējamo iespējamu.

Brīvdomīgs individuālists. Optimistiska un radoša personība. Nepakļaujas tradīcijām, dažkārt viņa rīcība nav prognozējama. Nemēģina par katru cenu gūt panākumus karjerā. Piemērots zinātniskam darbam.

Darbs
Šis netradicionālais,brīvais gars ir ļoti radošs,godīgs un smagi strādājošs darbinieks. Tomēr viņa nespēja deleģēt un bezbailība, sakot visu kā viņi paši to redz, liedz viņam kāpt korporatīvo darbavietu virsotnēs. Diplomātijas trūkumu viņi aizstāj ar idejām,enerģiju un prasmi nokārtot lietas.Šiem cilvēkiem piemērotas profesijas, kuras prasa pacietību, precizitāti un centīgumu.

Piemērotākās profesijas
Detektīvs, žurnālists, mākslinieks, amatnieks, psihologs, neiroķirurgs, banku speciālists, advokāts, nodokļu inspektors

Slaveni šīs asinsgrupas pārstāvji
Leonardo Di Caprio, Tom Selleck, Mia Farrow and Jack Nicholson

Vislabāk sader ar
B un AB



IV(AB) asinsgrupa - amatnieks


— jaunākā no visām četrām. Tā parādījusies aptuveni pirms 1000 gadiem, sajaucoties indoeiropiešiem (I asinsgrupas nēsātājiem) ar mongoloīdiem (III asinsgrupas īpašniekiem). Šī ir visretākā grupa, kas piemīt labi ja 5% zemeslodes iedzīvotāju.

Šo cilvēku personību ir ļoti grūti definēt - viņi ir ļoti neparasti.Un pat ja to varētu kaut kādā veidā noteikt,tā jau nākamnedēļ krasi atšķirtos. Atvērts un kautrīgs, jūtīgs un neapdomīgs, viņiem parasti ir ļoti dažāda personalitāte.Tas viņus padara neparedzamus. Viņi var būt jauki eņģelīši un arī īsti velnēni.

Racionāls reālists. Mierīgs un racionāls. Sabiedrisks, kolektīvā iecienīts. Ģimenes dzīvē radošs un emocionāls. Dažkārt mēdz būt neizlēmīgs.

Darbs
IV jeb AB grupas pārstāvji ir visgarīgākie no visiem tipiem.Viņu vidū ir daudz zīlnieku un likteņa noteicēju.Viņu vēsums un racionālā domāšana viņus padara arī par labiem stratēģiskajiem plānotājiem, diplomatiem.Viņi ir arī cītīgi un apķērīgi,ar lielām prāta spējām.

Piemērotākās profesijas
Publisko attiecību speciālists, menedžeris, birokrāts, arhivārs, bibliotekārs, zinātnieks

Slaveni šīs asinsgrupas pārstāvji
John F. Kennedy, Jackie Chan and Marilyn Monroe

Vislabāk sader ar
Visu asinsgrupu pārstāvjiem

nemts no: www.orb.lv


Ielādēja:Lietotājs offline Alifka
Vidējais vērtējums:


Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
AS-9909847-66 2.20 LVL SC-42709 8.50 LVL SC-51576 19.10 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist