Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 28. Marts 16:20:24


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Aug 22 2011
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[2]

Eks-cilvēki


Viņa viņus redz. Kaut gan cenšas neievērot. Viņus var satikt jebkur, pat visnepiemērotākajās vietās, visnegaidītākajos momentos. Vienmēr kļūst nelabi, it kā viņa ieraudzītu kaut ko tik pretīgu, kas nedod viņai mierīgi ieelpot gaisu, dzīvot bez pelējuma smaržas, kas nāk ne no viņiem, bet gan no kaut kurienes, no iekšpuses, no viņas pašas. Tā smarža...tas nāk no kaut kā veca, it kā saskābuša atmiņu ekstrakta, sajaukta viņas galvā, kas piesūcināja viņas apziņu. It kā smarža no pagātnes, kas tika sajaukta un sāka pūt, veidojot savdabīgu aromātu kokteili ar smirdoņu un slāpekļa gāzi. Viņa vairs nevar sadalīt to uz atsevišķam sastāvdaļām. Viņai arī nav vēlmes to darīt.
Kad viņa satiek viņus, krūtīs sāk dauzīties sirds, tā cenšas izlekt, vai arī nekas nenotiek, tikai neliels vēsums pārskrien pār muguru. Un uzglūn kaut kāds tukšums, līdzīgs vakuumam. Varbūt tā ir vientulība? Varbūt bailes? Bet baiļu nav... Viņai nav bail no viņiem. Drīzāk viņai paliek bail no sevis. Bail, ka viņi savairosies.
Satiekoties viņa var pat ar viņiem sasveicināties. Pareizāk sakot, izdarīt smalku mājienu uz sveicienu, viegli pieliekt galvu no attāluma, kā pieklājības un audzināšanas simbols. Var pat mēģināt uzsākt sarunu, bet tikai ne par viņiem pašiem...Tikai ne par viņiem pašiem. Savādāk viņai būs nelabi.
Bet kādreiz...Kādreiz viņa bija kopā ar viņiem.
Periodiski viņa saduras ar viņu sejām, priekšmetiem un mantām, kuriem viņi pieskārās, ausīs atskan mūzika, kuru viņi klausījās. Un vēl...Vēl ir fotogrāfijas. Ģimenes bildes, grupu bildes, vienatnē un pārī ar kādu no viņiem. Bildes varētu iznīcināt, lai viņai nepaliek atmiņu, jo viss bija pagātnē. Pagātnē negribas atgriezties. Bet tomēr viņa glabā tās bildes, pāršķirstot albuma lapas, kas jau ar laiku nodzeltējušas, pētot sejas, kuras vairs nav.
Viņi nav miruši, viņi nav pazuduši no šis pasaules, nav pārceļojuši citās paralēlās telpās, nav sabrukuši uz miljardiem atomu. Viņu vienkārši nav. Nav priekš viņas. Viņi kļuva savādāki, tā pa kā viņa kļuva pavisam citāda, ne tāda, kā viņu atceras. Viņi kļuva sveši... Eks-mīļākie, eks-draugi, eks-skolas biedri, eks-kolēģi, eks-paziņas, eks... Eks-cilvēki.



Autors: Dī,
ideja: Jūdžins,
attēls: spoki.lv


Ielādēja:Lietotājs offline lady_di
Vidējais vērtējums:


Daudzums


!
Lietotājs offline sievieteVēzis
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[23.08.2011 - 09:29]
Man rodas viena bilde galvā - migla un miglā ir šie cilvēki.. Vairs nevar saskatīt viņu sejas, paliek tikai ķermeņa aprises, ka kaut kas ir bijis.. 


lady_di
Lietotājs offline sievieteŪdensvīrsIr sameklēta otra pusīteEsmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (40)
[22.08.2011 - 14:31]
Mīļās lēdijas! (hi)
Varbūt kādai ir ideja ar piemērotu attēlu šim rakstam?!
Būšu priecīga par līdzdalību! (bflowers)

Mīļa lēdijas! (hi)
Varbūt kādai ir ideja ar piemērotu attelu šim rakstam?
Būšu priecīga par līdzdalību!
Par cik tiesi šis raksts, izcēla traci un asas diskusijas manu draugu vidū, ilgi nevarēju saņemties tā publicēšanai. Priecāšos saņemt jūsu komentārus ar emocijas to izlasot.

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
PD-CPP19-017 2.60 LVL SC-49017 1.30 LVL SC-41100 26.10 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist