Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 29. Marts 14:46:27


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Jul 13 2011
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[3]

Kāpēc sievietēm patīk anālais sekss


anālais sekss
Daudzi vīrieši uzskata, ka sievietes ar anālo seksu nodarbojas tikai tāpēc, lai sagādātu baudu savam partnerim. Tomēr jaunākie pētījumi liecina, ka sieviešu motivācija faktiski ir pilnīgi pretēja.

Amerikāņu zinātnieki veikuši vērienīgu aptauju, kuras rezultātā noskaidrojies, ka neviena normāla (sic!) sieviete ar anālo seksu nenodarbojas pret savu gribu un vienīgais iemesls to darīt, ja vien pārvarētas iracionālas bailes vai aizspriedumi, ir tikai viņas pašas bauda un neparastās sajūtas.

Bez pavisam acīmredzama iemesla, kas izpaužas faktā, ka anālajā atverē koncentrēts liels daudzums nervu galu, daudzām sievietēm arī starpsieniņa, kas atdala anālo atveri un maksti, ir ļoti jutīga erogēnā zona. Tieši tādēļ vairums sieviešu izjūt sevišķu baudu anālā seksā laikā, it īpaši ja papildus tiek stimulēta šī starpsieniņa un/vai klitors.

Speciālisti uzsver, ka arī daudziem vīriešiem ļoti patīk uzbudinājums anālās atveres rajonā un viņi no tās stimulācijas pat spēj izjust orgasmu. Turklāt tas nekādā veidā nav saistīts ar slēptu homoseksuālismu vai kādu perversiju, un fiziologi šo lietu galvenokārt saista ar to, ka nervu gali signālu smadzenēm nodod no dzimumlocekļa, bet šī signāla ceļš iet caur rektālo zonu.

Pēdējā laikā anālais sekss daudzviet pasaulē kļuvis ārkārtīgi populārs, tiesa, ne tikai baudkāru apsvērumu dēļ. Piemēram, brazīlieši ar anālo seksu nodarbojas tāpēc, lai nebūtu jālieto kontracepcijas līdzekļi. Lai gan tas ir maldīgs priekšstats, ka šādā veidā stāvoklī palikt nevar, brazīlieši kā tikumīgi katoļi ievēro reliģiskās normas, kas aizliedz seksā izmantot prezervatīvus un ķīmiskos kontracepcijas līdzekļus.

Savukārt daudzas Vidusāzijas un Tuvo Austrumu tautas ar anālo seksu nodarbojas arhaiskas tikumības dēļ. Tā kā daudzās no šī reģiona valstīm ir ārkārtīgi būtiski līdz kāzām saglabāt nevainību, sievietes līdz kāzām praktizē visus iespējamos seksa veidus, izņemot tradicionālo - vaginālo seksu, un pie vīra iziet ar neskartu jaunavības plēvi.


Ielādēja:Lietotājs offline piektdiena
Vidējais vērtējums:


Daudzums


aija27
Lietotājs offline sievieteJaunavaPrecēta(-s)Esmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (38)
[28.01.2013 - 07:32]
murgs (haha)


olimpija
Lietotājs offline sievieteSkorpionsIr sameklēta otra pusīteEsmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (35)
[13.07.2011 - 17:45]
Analais sex - populars (haha) Interesanti ka ta parversta par modes lietu!? (hmm) Atvaino, autor, bet reti tizls raksts.


Marmelāde
Lietotājs offline sievieteZivis
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[13.07.2011 - 17:02]
Sito jau biju k-kur lasiiijusi (haha)

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
SC-49086 8.00 LVL SC-27606 17.20 LVL PD-OP5-019R 3.30 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist