Ielogoties ar Facebook pasi
Vērsis clock Šodien ir 26. Aprīlis 00:37:13


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Feb 10 2010
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[8]

gribu, lai esat man klaat...


Gribu, lai esat man klāt.. man vairs pat nepatīk skatīties spogulī... agrāk svēru 62 kg, kas man bija visnotaļ normāls svars (170 cm augums), līdz neizdomāju, ja neēdīšu vakarā pēc sešiem izskatīšos vēl labāk..

tas bija tikai pirmais solis, līdz pēc 4 gadu ākstīšanās esmu nolaidusies līdz 75 kg (bijusi arī 57 kg)

tāpēc šon paēdu normali(ikdienišķi), kas nebūt nav nosaucams -veselīgi (šokolāde, trekni edieni) un rīt sāku nedēļas diētu (īstenībā pēc apm 45 min), kas visnotaļ ir drastiska savos apmēros-tas tiesa, bet ceru efektīva... lai attīrītu prātu jāaatīra arī ķermenis...un tad atkal sākt ēst pareizi, jo tagad vnk esmu palaidusies...viss jau slēpjas tikai mūsu prātos...

Tāpēc vēlos katru dienu vai pat vairāk kārt dienā- raktīt, kā jūtos un ko daru...

Nesaku, ka tas ir pac pareizākais ceļs, kā sasniegt vēlamo.. bet tas ir celš, kas jāiet. =)


Ielādēja:Lietotājs offline murumu
Vidējais vērtējums:


Daudzums


sipolinsh
Lietotājs offline sievieteSkorpions
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (35)
[14.02.2010 - 00:09]
Malacis, ka sanemies!
Vingroshana ir laba lieta, bet baigais slinkums (haha) .
Varu ieteikt staigasanu.Apgerbies siltak un ej katru dienu ara staigat, vienalga uz kurieni,galvenais normala soli,no sakuma mazaku laiku,pectam palielini laiku un atalumu.
Staigajot visi muskuli strada un silti sagerbjoties svist.
Ta ari palenam tieve!
Gan veseligi,gan patikami,lai veicas!


l
Lietotājs offline sievieteMežāzis
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[11.02.2010 - 20:57]
Nu lai izdodas, bet sportiņš toč lieliski noderētu un rezultātu sasniegšanu tik paātrinātu (sport) (dance)


EvitA
Lietotājs offline sievieteDvīņiPrecēta(-s)Esmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (32)
[11.02.2010 - 20:48]
veseligak butu nodarboties ar sportu nevis bojat sevu kermeni ar tam dietam..visur ir rakstits par to,ka dietas ir neveseligas,un sezot uz dietam pat vairak pienemties var svara..ja velies kadu dietu ieturet,sakuma vajag aiziet pie arsta pakonsulteties,kada dieta tev labak der,jo katram ir individuali..

EvitA


Blonde^
Lietotājs offline sievieteStrēlnieksveģetāriete/-isIr sameklēta otra pusīte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (35)
[11.02.2010 - 17:35]
Apsveicu ar apņēmību, BET nevajag uzreiz sākt ar drastisku diētu, kas var ļoti sabojāt veselību,pēc tam vari pieņemties atpakaļ. Ne velti ir teiciens - Ko vari izdarīt šodien, neatliec uz rītdienu! Vispār es tev ieteiktu iesākumā kādu nedēļu kaut kur atzīmēt pilnīgi visu, ko tu apēd katru dienu. Pat ja tā ir košlene, viena ledene. Tā tu sapratīsi, ka tu apēd tik daudz pārtikas, našķu,bez kuriem tu varētu iztikt. Dzer katru dienu vismaz 1,5l ūdens. Ja ir laiks, pavingro kādas 2-3x nedēļā.


Tigerlady
Lietotājs offline sievieteZivisPrecēta(-s)Esmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (36)
[11.02.2010 - 14:40]
Varbūt labāk vajadzētu sākt sportot nevis bojāt savu ķermeni?
 

Tigerlady - angel & devil in one persone...


alce
Lietotājs offline sieviete
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[11.02.2010 - 13:56]
Turēšu īkšķus. Centīšos arī sevi piespiest nepalaisties slinkumā. (yes)


penelope
Lietotājs offline sievieteStrēlnieks
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (48)
[11.02.2010 - 13:13]
nu cik es esmu novērojusi, tad galvenais ir apņemšanās, bet vēlāk jau rakstura stingrība.


sol
Lietotājs offline sievieteLauvaPrecēta(-s)Esmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (40)
[11.02.2010 - 11:32]
Šoreiz apzinies savas iepriekšējās kļūdiņas, vairāk domā par mērķi, kuru vēlies sasniegt un Tev viss izdosies!!!
Galviņu augšā un tik darbojies (flower)

.. laimīga ..

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
GO-93377 6.00 LVL PD-FB2H-H-018 0.50 LVL PD-TSK12-010-08 1.60 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist