Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 19. Aprīlis 22:15:13


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

May 15 2011
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[4]

Par ko runā meitenes un par ko — zēni?


Par ko runā meitenes?

Meitenes runā par to, kurai kurš patīk vai kurš uz kuru ir dusmīgs. Viņas spēlējas mazās grupiņās un, daloties «noslēpumos», kuros iesaistītas citas meitenes, veido emocionālas saites cita ar citu.

Pusaudzes runā par zēniem, svara problēmām, apģērbu un draugiem. Pieaugušas sievietes runā par diētām, personiskajām attiecībām, laulību, bērniem, mīļākajiem, slavenībām, apģērbu, citu rīcību, darba attiecībām un par visu citu, kas saistīts ar cilvēkiem un personiskajām problēmām.

Sievietes reti ir atturīgas, kad saruna nonāk līdz tēmai par seksu. Viņas brīvi apspriež paņēmienus, stratēģiju, biežumu un izmērus, turklāt visu attēlo ļoti spilgti un detalizēti.

Par ko runa zēni?

Zēni runā par visādām lietām un nodarbēm: par to, ko kurš ir izdarījis, kuram ir kādi panākumi un kā darbojas dažādas lietas. Pusaudžu vecumā viņi runā par sportu, dažādiem mehānismiem un par to, kā tie darbojas. Kad viņi kļūst pieauguši, viņi spriež par sportu, darbu, jaunumiem, par to, ko viņi ir paveikuši un kur bijuši, par jaunākajām tehnoloģijām, mašīnām un mehāniskām ierīcēm.

Vīrieši reti runā par seksa intīmajām detaļām, ja viņi fizisko dotumu ziņā nevar mēroties ar saviem biedriem.

Ielādēja:Lietotājs offline katyyyx
Vidējais vērtējums:


Daudzums


rozite
Lietotājs offline sievieteSvariPrecēta(-s)Esmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (42)
[16.05.2011 - 10:00]
esmu arī redzējusi arī tādus vīriešus kas par sevām seksuālajām uzvarām nevar aizvērties  (laugh)
es sevi neuzskatu par pļāpu, protams ar tuvākajām draudzenēm apspriežam daudz ko, bet arī ir lietas ko paturu sevī, pat ja jau ir īstā noskaņa un dvēsele atraisīta  (drunk) (haha)

esmu laimīga sieviņa ,māte un laba draudzene jums ;)


kristjiks
Lietotājs offline sievieteDvīņi
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (38)
[15.05.2011 - 23:31]
Domāju, ka plus/ mīnus taisnība vien ir. Vismaz tajā pieaugušo sadaļā.  (hacker)

Nav nepareizu atbilžu. Ir tikai nepareizie jautājumi!


olimpija
Lietotājs offline sievieteSkorpionsIr sameklēta otra pusīteEsmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (35)
[15.05.2011 - 22:43]
Sievietes tiesam tenko par visu, kas kustas un nekustas Tomer viriesi ari nav nekadi atturibnieki, tapat apruna sievietes, milakas, runa par seksu, tikai vini to dara neuzkritosak ka sievietes.


katyyyx
Lietotājs offline sievieteLauvaveģetāriete/-isIr sameklēta otra pusīteEsmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (35)
[15.05.2011 - 20:20]
Kā jums šķiet? Vai tā ir taisnība?

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

Lietotāju galerijas


favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
GO-93465 2.90 LVL SC-51040 79.10 LVL PD-KPT65-100 4.80 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist