Ielogoties ar Facebook pasi
Vērsis clock Šodien ir 24. Aprīlis 06:30:48


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Dec 29 2009
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[3]

Vai tie, kas ir savādāki, ir sliktāki?


Vairākas dienas mani nepamet pārdomas par svētdienas vakarā redzēto filmu Tāda pati meitene (A girls like me: Gwen Araujo story).

Nespēju līdz galam sagremot nežēlību un trulumu ar kādu spēj dzīvot cilvēki. nespēju sagremot to, ka kāds var kādu nogalināt tikai tāpēc, ka tas kāds ir savādāks! Liekas baisi, netaisni un nežēlīgi.

Uz ko balstās pieņēmumi par lietām kas ir pareizas un nepareizas? Kurš nospriež kas ir norma un kas ir ārpus normas robežām? Kā var nogalināt kādu tikai tāpēc, ka tas ir savādāks? vai tiešām katram nav tiesības būt tādam kāds tas patiesībā ir?

Vai tiešām šim puisim/meitenei nebija lemts dzīvot tikai tāpēc, ka viņš bija citāds? Vai viņš ar to kādam traucēja, vai viņš virsū skrēja?

Pēc filmas es lasīju daudz oriģinālmateriālus par šo drausmīgo notikumu un ziniet jābrīnās! Jābrīnās par cilvēces stulbumu! Aizstāvības advokāts savu aizstāvamo labā teica: Viņi bija spiesti tā rīkoties sabiedrības nostājas dēļ! kas par idiotismu?

Kā var nežēlīgu slepkavību attaisnot ar sabiedrības nostāju? Nespēju saprast vai mani vienu šī filma tik spēcīgi ir ietekmējusi?

Tiem, kuri neredzēja šo filmu un kuriem nav ne mazākā priekšstata par ko es patreiz rakstu, īsi ieskicēšu galveno domu:
Gwen Araujo ir puisis transvestīts (skatieties attēlā, tā ir īstā Gwena vai Edijs, sauciet kā gribiet  https://www.outhistory.org/wiki/images/e/ee/Gwen-Araujo.jpg )vārdā Edijs Araujo. Viņš vienmēr ir juties kā meitene un apmēram 16/17 gadu vecumā ir nolēmis to vairs neslēpt. Viņš atsakās no savas būtības būt puisim un pieņem sevi kā meiteni nosaucot sevi par Gwenu. Kādu laiku viss ir labi, bet pēc kādas vētrainas ballītes, kurā puiši neatturoties no šis smukās meitenes, ir maigojušies ar viņu, izceļas strīds, jo tiek atklāt, ka Gwena patiesībā ir vīrietis un izceļas nežēlīgs kautiņš, kurā 4 puiši piekauj Gwenu līdz nāvei un aprok kaut kādā mežmalā.


Ielādēja:Lietotājs offline noslepums
Vidējais vērtējums:


Daudzums


rozite
Lietotājs offline sievieteSvariPrecēta(-s)Esmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (42)
[29.12.2009 - 14:31]
mani tas ieintresēja, sāku vandīties par YouTube.com un arī šo to uzraku.

esmu laimīga sieviņa ,māte un laba draudzene jums ;)


noslepums
Lietotājs offline sievieteSkorpions
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[29.12.2009 - 14:26]
Jā, tas viss ir balstīts uz patiesiem dzīves notikumiem. Tas notika 2002. gada oktobrī. 2006. gadā izlaida to filmu, 2007. tā filma jau saņēma apbalvojumu un pēc tam 2007. gadā uztaisīta ir arī dokumentālā filma.
Ja googlē ieraksta
A girls like me: Gwen Araujo story

Tad var atrast video gan no vienas gan otras filmas, kā arī aprakstu par to notikumu, utt.

Notievēt var katrs!


rozite
Lietotājs offline sievieteSvariPrecēta(-s)Esmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (42)
[29.12.2009 - 14:21]
es pareizi sapratu tā filma ir stāsts no dzīves???? es šo filmu nēsu redzējusi.

esmu laimīga sieviņa ,māte un laba draudzene jums ;)

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
PP-210237 14.70 LVL ST-R12390 0.30 LVL ST-R18976 2.10 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist