Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 29. Marts 11:57:32


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Dec 16 2009
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[1]

Ziemassvētku stāsts!


Sen senos laikos, ļoti tālu ziemeļos, Ziemassvētku vecītis sāka gatavoties ikgadējam dāvanu izdalīšanas braucienam. Viss jau būtu bijis labi, bet Ziemassvētku vecīti šoziem vajāja daudz nepatikšanas. Trīs no viņa elfiem bija smagi saaukstējušies un visi pārējie....piedzērušies, tāpēc dāvanu taisīšana bija ļoti ievilkusies. Ziemassvētku vecītis sāka raizēties.

Pēc kāda laika Ziemassvētku vecītis uzzināja, ka viņa māte grasās ierasties. Tas satrauca Ziemassvētku vecīti, viņš palika nervozs, jo ko tad viņa šeit darīs, tikai komandēs un traucēs. Vēlāk, kad viņš gāja apseglot ziemeļbriežus, viņš atklāja, ka divi no tiem ir stāvoklī, un trīs ir pārlēkuši pāri sētai un nozuduši tālēs baltajās. Ziemassvētku vecītis nekad nebija jutis tādu stresu Ziemassvētku priekšvakarā. Tad viņš sāka kārtot kamanas, lika iekšā dāvanas, bet diemžēl viena no kamanas malām salūza un smagais dāvanu maiss atsitās pret cieto ledu, sasitot rotaļļietas un citas bērniem paredzētās dāvanas.

Neapmierināts un noskaities, Ziemassvētku vecītis iegāja savā mājā, lai padzertos kafiju un ierautu kādu malciņu jāgermeisteru. Kad viņš atvēra pieliekamo, viņš dumsojoties atklāja, ka elfi izdzēruši visu jāgermeisteru. Paņēmis kafijas trauku, viņš atklāja, ka tas ir tukšs, jo rūķi iepriekšējā vakarā bija svinējuši kafijas vakaru un dusmīgs viņš to trieca pret zemi. Trauks saplīsa simts sīkos gabaliņos pa visu virtuves grīdu.

Tad pēkšņi iezvanījās durvju zvans un Ziemassvētku vecītis lādēdamies gāja atvērt durvis. Viņš atvēra durvis un tur stāvēja mazs, mīļš enģelīts ar milzīgu Ziemassvētku egli. Enģelītis prasīja: Kur tu gribētu likt šo koku, vecīt?

Un tā, mani mīļie draugi, tā ir iegājies, ka Ziemassvētku eglītes galā cilvēki uzsprauž enģelīti!


Ielādēja:Lietotājs offline homo
Vidējais vērtējums:


Daudzums


otina
Lietotājs offline sievieteMežāzis
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[16.12.2009 - 17:35]
Katram vīrietim ir trīs dzīves posmi:
1) Viņš tic Ziemassvētku vecītim;
2) Viņš netic Ziemassvētku vecītim;
3) Viņš ir Ziemassvētku vecītis.

Kad tad- ja ne tagad? Kas tad- ja ne es?

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
AS-4167101 3.30 LVL SC-M03222 10.90 LVL PD-FB10M-1-019 0.80 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist