Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 29. Marts 16:50:50


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Nov 11 2010
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[0]

Keitija Perija vēlējusies samazināt krūtis


Popmūzikas dziedātāja Keitija Perija (attēlā), kas nesen apprecējās ar britu komiķi Raselu Brendu, intervijā žurnālam Harpers's Bazaar atzinusi, ka esot bijis laiks, kad viņa pamatīgi cietusi savu lielo krūšu dēļ, vēsta ārvalstu mediji.

26 gadus vecā skatuves zvaigzne pavēstījusi, ka pusaudzes vecumā ļoti cietusi savu lielo krūšu dēļ - viņai esot ļoti sāpējusi mugura un viņa pat gribējusi krūtis ķirurģiski samazināt, taču tagad, kad viņa ir pieaugusi, dziedātāja esot iemācījusies mīlēt savas ķermeņa formas.

"Man ļoti sāpēja mugura, jo 13 gadu vecumā es biju daudz resnāka, bet, kad es izaugu, es kļuvu tievāka un sapratu, ka lielas krūtis nemaz nav tik slikti," sacījusi Perija.

Šobrīd Perija visai bieži demonstrē savas sievišķīgās formas, valkājot atklātus un seksīgus tērpus un nemaz nekautrējoties no savām lielajām krūtīm.

"Es reizē esmu gan labā meitene, gan sliktā meitene," intervijā stāstījusi dziedātāja. "Laba esmu tāpēc, ka patiesi ticu mīlestībai un cieņai, bet slikta tāpēc, ka man ļoti patīk ķircināt. Zinu, ka man piemīt liels seksapīls, bet es gribu, lai cilvēki vairāk domā par manu mūziku un stāstiem, ko es tajos ielieku."


Keitija Perija


Ielādēja:Lietotājs offline Lin4ik
Vidējais vērtējums:


Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
SC-29322 10.30 LVL SC-824670 19.90 LVL SC-26116 2.20 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist