Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 28. Marts 19:07:26


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Nov 05 2010
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[0]

Organiskā kosmētika


Kas ir organiska kosmētika?

Termins "organiska kosmētika" kosmētikas nozarē " pārceļojis" no pārtikas rūpniecības, kur par organisku sauc dabiskas izcelsmes produktu. Par organiskiem uzskata augus, kas audzēti ekoloģiski tīrās vietās (plantācijās vai savvaļā). Audzēšanas procesā ir aizliegts izmantot ķīmiskos mēslošanas līdzekļus un pesticīdus. Šo augu pārstrādes procesam jāatbilst stingriem ekoloģiskiem standartiem, un tas neietver ķīmiskās sintēzes posmus. Tomēr ne visu dabisko kosmētiku var uzskatīt par organisko: organiskas kosmētikas sastāvdaļas ir sertificētas.

Šodien mēs maz domājam par to, kādu kosmētiku lietot. Veikalos pārdod milzīgu daudzumu produktu, kas labi smaržo, jauki izskatās, bet pilnīgi neder pareizai ādas un matu kopšanai. Diemžēl, lielākoties viņi ir pārtaukoti, satur lielu daudzumu konservantu, naftas produktus, sintētiskas smaržvielas, silikonus, krāsvielas un citus kaitīgus komponentus, kas sausina un kairina ādu. Pat visdārgākie neorganiskie līdzekļi kaitē ādai, baro to ar konservantiem un kaitīgām vielām, kas tikai vēl vairāk saasina ādas problēmu. Tāpēc tagad daudzi atgriežas pie dabas līdzekļiem. Kameron Dias, Džulia Roberts, Megan Foks, Madonna, Demi Mur, Sara Džesika Parker, Dženifer Aniston un citas zvaigznes izvēlas organisko kosmētiku, kas palīdz viņām palikt jaunām, skaistām un veselīgām.

Organisku kosmētiku lieto visi, kas seko ne tikai skaistumam, bet arī rūpējas par savu veselību, kā arī visi tie, kas rūpējas par vidi un dabu. Organiskai kosmētikai ir zināms sastāvs, vismaz 95% organiskas sastāvdaļas ir audzētas tīrā ekoloģiskā vidē. Augu pasaule mums sniedz visu, kas mums ir nepieciešams, lai uzlabotu un saglabātu ādas jaunību un skaistumu. Organiskas kosmētikas sastāvdaļas efektivitāte tika pārbaudīta ar laiku, mūsu vecmāmiņas izmantoja dabas līdzekļus, lai ārstētu un saglabātu skaistumu un veselību.

Organiska kosmētika - tā ir pareiza, dabiska kopšana ādai un matiem.

Kā atšķirt organisko kosmētiku no citas kosmētikas?

  • Organiskai kosmētikai parasti nav spilgtu krāsu (var būt baltā, dzeltenā, zaļganā krāsā), jo tās sastāvā nav sintētisko krāsvielu.
  • Kosmētikas smarža - augu vai aptiekas smarža. Ja sastāvā ir ēteriskas eļļas, tad augļu vai ziedu aromāts.
  • Maz putu, jo nav putu veidošanas vielas (piemēram, šampūniem), pie tam tīrīšanas efektivitāti un kopšanas īpašības nezaude.
  • Daži produkti var sašķelties, jo tie nesatur ķīmisku biezinātāju (emulgatoru).
  • Pirms lietošanas produktu jāsakrata.
  • Organiskā kosmētika ir iepakota pudelēs un burciņās no otrreizējas pārstrādes materiāliem. Šis materiāls nav toksisks. Tas nozīmē - nav negatīvas ietekmes uz vidi.
  • Dažos gadījumos organiskā kosmētika var būt alergēna, ja Jums ir paaugstināta jūtība pret kādu konkrētu produktu (piemēram, bišu vasku).

    Uzglabāšanas laiks organiskai kosmētikai ir apmēram 1,5 gadi (no izgatavošanas datuma). Pateicoties dabas konservantiem (C, E vitamīns, ēteriskas eļļas, cukurs, sāls) tā saglabā visas savas labākās īpašības. Dažos gadījumos pielieto alkoholu (sausai un jutīgai ādai labāk nelietot).


    Ielādēja:Lietotājs offline katiks
    Vidējais vērtējums:


    Pievienot komentāru
    Dārgās lasītājas!!!
    Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
    Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

    favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
    jautras idejas svētkiem
    ST-R5061 5.10 LVL ST-R12030 0.30 LVL SC-47780 40.60 LVL
    Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

    Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

    © Marki Group, 2006-2024

    Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist