Ielogoties ar Facebook pasi
Zivis clock Šodien ir 19. Marts 05:11:48


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Nov 25 2009
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[7]

Mini tests


Veids, kādā mēs mazgājamies, daudz stāsta par mūsu personību. Izrādās no svara ir mazgāšanās rituāla secība! Lai iegūtu objektīvus rezultātus, iztēlojies, ka, ejot mazgāties, ir pilnīgs komforts - telpā ir ļoti silts un arī ūdens ir silts, tev nav jāsteidzas.
Kuru ķermeņa daļu, ejot dušā, tu mazgāsi vispirms?
1 paduses
2 krūšu apvidu
3 seju
4 matus
5 dzimumorgānus
6 plecus
7 citas ķermeņa daļas

1 paduses -  Tu esi uzticams un strādīgs cilvēks, parasti kolektīvos labi novērtēts savas izpalīdzības un piezemētības dēļ. Tu esi neticami naivs, reizēm pat glupjš un tev bieži gadās iekļūt nepatikšanās, jo tu nespēj nekļūdīgi noteikt, vai sarunu biedrs ir pret tevi godīgs. Seksā tu esi ļoti neprasmīgs partneris, jo no dabas esi darbarūķis bez īpašiem talantiem un iztēles. Tev vispiemērotākais partneris būtu tas, kurš mazgājoties vispirms pievēršas pleciem.

2 krūšu apvidu - Tu esi ļoti praktisks cilvēks, atklāts un tiešs. Tev ļoti svarīgas ir ērtības. Tu esi neciešams skandālists – it īpaši saskarsmē ar citādi nekā tu domājošiem cilvēkiem. Tu ļoti neciet tikt traucēts, kad centies koncentrēties. Seksā tu būtu labs partneris, kurš gatavs un vēlas izmēģināt jaunas lietas, ja vien tev izdotos kādu mirkli saglabāt pacietību un mieru, lai līdz seksam vispār nonāktu. Tev vispiemērotākais partneris būtu tas, kurš mazgājoties vispirms pievēršas matiem.

3 seju - Viena no svarīgākajām lietām tavā dzīve ir nauda un tu darīsi visu, lai to iegūtu pēc iespējas vairāk. Tu esi nelietis – naudas iegūšanai tev nav svarīgi būt godīgam un iemantot cieņu apkārtējo vidū. Tavuprāt draugi ir nepieciešami, lai izdevīgā brīdī viņus varētu izmantot. Citiem ir grūti tevi saprast, taču tevi tas nesatrauc. Tu esi ļoti egoistisks, uz sevi vērsts cilvēks. Seksā tavas spējas ir visnotaļ viduvējas, jo esi pārāk savtīgs un tiecies izmantot partneri baudas gūšanai sev. Tev vispiemērotākais partneris būtu tas, kurš mazgājoties vispirms pievēršas dzimumorgāniem.

4 matus -  Tev ir mākslinieciska domāšana un sapņošana ir tavs hobijs. Tu esi neglābjams utopists un bieži spēj būt līdz stulbumam ietiepīgs, noticot slimām idejām. Tādi cilvēki kā tu nereti cieš no šizofrēnijas. Tev bieži pietrūkst enerģijas un motivācijas novest lietas līdz galam, taču tu strādāsi bez atelpas, to mērķu sasniegšanai, kuri tev patiešām iet pie sirds. Nauda tev nav pārāk svarīga, turpretim draudzībai tu piešķir lielu nozīmi, taču esi tajā ļoti izvēlīgs. Tavi draugi ir vai nu intelektuāļi vai arī slimi cilvēki - tāpat kā tu. Tu esi viens no labākajiem partneriem seksā, jo tev ir izteikta vēlme pētīt jaunas iespējas un apmierināt otru pusīti. Talants – pat ja daudzi to apšauba, ir tavs ierocis. Tev vispiemērotākais partneris būtu tas, kurš mazgājoties vispirms pievēršas krūšu apvidum vai dzimumorgāniem.

5 dzimumorgānus - Tu esi ļoti kautrīgs, tev trūkst pašpārliecinātības un tu bieži tiec apbižots. Tev nav daudz draugu, jo tu citiem šķieti garlaicīgs un nepievilcīgs. Neatlaidība nav tava stiprākā rakstura īpašība – tu mēdz ātri padoties – bieži pie pirmās iespējas. Neraugoties uz to, ka visumā esi nekam nederīgs cilvēks, tu tajā pašā laikā esi diezgan labs seksa partneris, jo te vairs nav nepieciešams runāt, un tu spēj atbrīvoties un paust savas apspiestās emocijas. Tev vispiemērotākais partneris būtu tas, kurš mazgājoties vispirms pievēršas sejai vai matiem.

6 plecus - Tu esi dzimis "lūzeris". Tev neveicas nekas no tā, ko tu iesāc, tu cilvēkiem nepatīc, tādēļ tu mēdz daudz laika pavadīt vienatnē. Tev līdzīgi cilvēki visbiežāk ir atkarīgie no azartspēlēm vai alkoholiķi. Tavuprāt, elle nav izdomājums – tā ir pasaule, kurā tu dzīvo. Tev ļoti svarīga ir nauda un vara, taču veiksme izpaliek, tādēļ tev ir ārkārtīgi grūti tās iegūt. Tu esi draņķīgs seksā. Tev ir gandrīz neiespējami atrast sev piemērotu partneri – tava vienīgā cerība ir meklēt kādu starp cilvēkiem, kuri mazgājoties vispirms pievēršas padusēm.

7 citas ķermeņa daļas - Tu esi ļoti parasts un viduvējs cilvēks. Ne šis ne tas. Bez šaubām tev ir savas stiprās puses, taču citi tās neievēro. Tev jāmācās būt spontānākam, atvērtākam piedzīvojumiem un tu iespējams atklāsi savu potenciālu, ja tāds eksistē. Lai arī dziļi pēc būtības tu esi cilvēks, kas var būt simpātisks, nekas nemainīsies līdz tu neiemācīsies nevis slēpt savas vājības, bet izcelt savas dotības. Seksā tu esi viduvējs – lai gan tev ir neprātīgas fantāzijas, tu esi gļēvs un tev pietrūkst drosmes tās izmēģināt dzīvē. Tev vispiemērotākais partneris būtu tas, kurš mazgājoties vispirms pievēršas sejai.


Ielādēja:Lietotājs offline Alifka
Vidējais vērtējums:


Daudzums


modzito
Lietotājs offline sievieteSkorpions
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (34)
[02.12.2009 - 10:29]
nu galīgi garām..pilniigi neatbilst (beee)


Lūpene
Lietotājs offline sievieteMežāzis
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[27.11.2009 - 15:41]
galīgi garām - pat ne tuvu man (bebe)

Smags raksturs, tāpēc ka no zelta


Blonde^
Lietotājs offline sievieteStrēlnieksveģetāriete/-isIr sameklēta otra pusīte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (35)
[26.11.2009 - 16:45]
Viens atbilda pilnībā, bet otrs - tik par to, cik slims cilvēks.


silent_spring
Lietotājs offline sieviete
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[26.11.2009 - 16:42]
Man par brīnumu vis sakrita (hmm)


sahara
Lietotājs offline sievieteMežāzis
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (15)
[26.11.2009 - 00:39]
Lai kā arī būtu, bet nu dažreiz ir interesanti palasīt šādus teststus (ice)

Vai ir svarīgi, ka tevi ir simttūkstoš ienaidnieku, ja tevi mīl divi, trīs labi cilvēki.


zveers
Lietotājs offline sievieteSkorpionsIr sameklēta otra pusīte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (37)
[25.11.2009 - 23:49]
Nu nezinu gan par to raksturojumu..Varbūt viens teikums tā kā būtu par mani..Bet pārējais nav gan..  (hmm)

Es celšu labirintu, kurā varēšu apmaldīties ar to, kurš sagribēs mani atrast.


νερό
Lietotājs offline sievieteSkorpions
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[25.11.2009 - 21:14]
Es kā, kuru reizi, bet nu raksturojums taka tā, galīgi garām! (hehey)

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
PD-ZDP3-12-081 5.00 LVL PD-SB14M-221-019 0.45 LVL SC-20605 51.10 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist