Ielogoties ar Facebook pasi
Vērsis clock Šodien ir 26. Aprīlis 14:47:38


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Dec 06 2012
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[2]

Lai citām par stiprinajumu.


Man uznāca 33gadnieku krīze.Ir tāda ir.Un katrai pa savam.Arī man tāda uznāc.Bet šoreiz stingri aprunājos ar sevi un nolēmu kautko darit lietas laba.Pirmais ko gribētu teikt nomest lieko svaru.Bet tie nau tikai plikie kg.Nē te būs runa par visu dzīvesuzskatu maiņu,kā tādu.Pēdejās trīs nedēļās pati par sevi brīnos,kas ar mani notiek,tāpēc arī jums gribu pastāstīt.Ka 70%psihologijas nau tikai saus teksts.

Ielādēja:Lietotājs offline perfekta
Vidējais vērtējums:


Daudzums


perfekta
Lietotājs offline sievieteSkorpionsPrecēta(-s)Esmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (44)
[07.12.2012 - 10:07]
Ir tik forši apzināties ka tu saraujies pa bišķiņam pa milimetriņam katru dienu.Bet viss taukainais liekais kūst,mirst iet bojā uz neatgriešanos.Un labs stimuls lai no priekiem neapēstu kautko nevajadzīgu ir drēbes velciet ārā savas stimiulējošās drēbes vai arī velciet apspīlētās drēbes,un skatieties kā izskatās un kur vēl tiekties.

ir uz ko tiekties.


perfekta
Lietotājs offline sievieteSkorpionsPrecēta(-s)Esmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (44)
[06.12.2012 - 15:58]
Visā visumā es savu apzinato laiku to tik vien esmu zinājusi un ar to cīnijusies ar saviem liekiem 10 kg.Pa ziemu vairāk pa vasaru mazāk.Bet kādus pēdējos 18 gadus es apzinos kas ir kas un kautkādos 22 gados es arī nometu tos 10.kg Un toreiz par 180 grādiem mainījās mana dzīve uz labu protams.Bet toreiz aiz labas dzīves es ātri vien dabūju atpakaļ savu punci.Jā jāsaka ka lielākais labums man uzguļas uz vēdera.Uz manas figūras fona veders man kā grūtniecei visu laiku.Pareizi jau saka Bumbierveida figūra.Toreiz pirms 10 gadiem es atceros tas bija savādāk.Tad es īsti nevarēju tikt pie vēlamās pārtikas un ja vēl ievēro režīmu un toreiz nāca modē "Ladzas pulveris"Un jā bija nost man tas puncis.Bet pirmam garšīgam maltitēm vis ātri nu nedēļas laikā bija atpakaļ.Pēc tam es satiku vīrieti kuram es patīku tāda kāda es esmu.Un tas jau neliek saņemties.Bet nu nu viss viss pietiek padoties dzīves kārdinajumiem,kuri neattaisno mērķus.

ir uz ko tiekties.

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
SC-1299993 31.40 LVL AS-4013201 5.80 LVL ST-R12390-SKY 0.45 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist