Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 29. Marts 13:04:39


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Pievienot sapņa nozīmi

Raksts Izdrukāt Komentāri[4]

Zivis

Zivis sapnī redzēt nozīmē grūtniecību vai lielāku naudiņu.

Daudzums


gilinara
Lietotājs offline sievieteMežāzis
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (34)
[31.07.2012 - 19:40]
hmm... a es bērnībā sapņoju, ka zivs man nokoda plecu. Tāda lieta gan te nav aprakstīta! (beee)


Lūpene
Lietotājs offline sievieteMežāzis
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[24.11.2009 - 16:19]
nauda, dāvanas, laba veselība, arī viesības; dzīvas- laimīga mīlestība; dažādas- strīdi; daudz un lielas- laime un labklājība, peļņa, ceļojums, arī auksts laiks; mazas- nepatikšanas un īgns garastāvoklis; to zvīņas- laime spēlē vai derībās; bez zvīņām- šķēršļi, arī pagurums darbā; glumas- veltīgas pūles, nepiepildīsies cerības; sapuvušas- strīds ar laulāto draugu; smirdīgas- necerēta vai negaidīta bagātība; beigtas - laika pārmaiņa, slimība, tenkas, zaudējums, arī sarūgtinājums; beigtas jūrā- veltīgas cerības; daudz- laime naudas lietās, arī labklājība; makšķerēt vai ķert - nepiepildīsies vēlēšanās, vilšanās un briesmas; zvejot- jaunas ziņas, peļņa vai nauda, apprecēt niknu vīru vai sievu; ļoti lielas {dzīvas) noķert-liela veiksme, arī labas laulības, sievietei - izturēt kādu pārbaudījumu, dažiem - lieli panākumi; ķert un noķert (izsprūk no rokām) - veltīgas cerības; lasīt- saņemt naudu; pirkt- vilšanās cerībās, kāds strīds; mazas pirkt- sēras; tīrīt- ielūgums kristībās; vārīt- viesības; cept- liela laime; vārītas- laba dzīve; ceptas- negaidītas ziņas; ēst lielas, ceptas- laba zīme; ēst mazas, ceptas- nepatikšanas; ēst vārītas- zaudējums.

Smags raksturs, tāpēc ka no zelta


Alifka
Lietotājs offline sievieteMežāzis
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (35)
[13.11.2009 - 21:17]
Jaskrien pec testa! (haha)

Sievietes biežāk nekā vīrieši atzīst savas kļūdas, tādēļ rodas iespaids, ka viņas kļūdās biežāk.


lilii
Lietotājs offline sievieteVērsisPrecēta(-s)Esmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[12.11.2009 - 22:58]
Man tieši tā arī bija! (candle) (bee) (haha)

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
ST-R12059 0.30 LVL SC-22797 21.70 LVL FL-63197 4.50 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist