Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 29. Marts 00:01:19


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Pievienot dietu

Raksts Izdrukāt Komentāri[1]

Jogas diēta

Galvenie noteikumi: 1. Ēst tikai trīs reizes dienā. Tas jāievēro obligāti! 2. Neēst stāvus, gūt baudu no ēdiena. 3. Gatavot ēdienu pievilcīgu un estētisku. 4. Dzert sešas līdz astoņas glāzes ūdens dienā.
Atļauts ēst: 1. Svaigus dārzeņus un salātus. 2. Svaigus augļus. 3. Zivis (pagatavotas dažādos veidos). 4. Putnu un medījumu gaļu. 5. Sarkano gaļu (liellopu, aitas, cūkas, teļa), bet ne vairāk kā reizi nedēļā. 6. Olas un sieru.
Aizliegts: Smalkmaizītes, alus, cepumi, sausās brokastis, pīrāgi, tortes, dzērieni bundžās, čipsi, frī kartupeļi, šokolāde, saldējums, ievārījums, deserti, alkohols, cukurs, konfektes un koncentrāti.
Ēdienkarte: Šajā ēdienkartē piedāvāti produkti un ēdieni, kurus izvēloties tas neradīs problēmas un netraucēs jūsu dzīves ritmam un paradumiem. Turoties pie šā plāna, varat zaudēt 1-1,5 kg nedēļā. Kad esat nonākuši pie vēlamā svara, varat sākt pamazam palielināt porcijas un papildināt ar citiem produktiem, bet ievērojot pamatnoteikumus. Ja nu gadījumā pieņematies svarā par 1,5-2 kg, atgriezieties pie sākotnējās diētas
Brokastis (pēc izvēles): A. 1 porcija svaigu augļu un 1 dabiskais jogurts. B. 2 porcijas svaigu augļu, pārlieti ar medu. C. 30 g cieta siera vai 100 g biezpiena, 1 ābols vai bumbieris. D. 1 šķēle maizes no zirņu miltiem ar mazkaloriju sviestu, svaigs auglis, svaigi spiestas sulas glāze. E. 1 vārīta ola, kripatiņa sviesta, kafija vai tēja ar pienu (ar zemu tauku saturu).
Pusdienas (pēc izvēles): A. 100 g vistas (tītara vai zivs) vai 2 olas, vai 60 g siera, vai 100 g sarkanās gaļas ar lielu porciju zaļo salātu. - Lietojiet dažādus svaigus dārzeņus katru dienu un dažādojiet tos. - Salātus sajauciet ar 1 ēdamkaroti olīveļļas un etiķa. - Salātu vietā varat lietot divus vārītus dārzeņus.
B. 1 šķēle maizes, kas cepta no nesijātiem miltiem, un nedaudz sviesta vai majonēzes. Kā piedevu izmanto salātus vai 60 g vistas, tītara vai zivs, 1 olu vai 30 g siera.
C. ½ avokado, 60 g vārītu krevešu, 1 deserta karote mērces vai citronu majonēzes, zaļie salāti.
D. 1 porcija salātu «Cēzars»: 1 ēdamkarote mērces, 45 g Parmas siera. ½ šķēle maizes grauzdiņu, sagrauzdētu uz pannas ar ķiplokiem.
E. Zaļie salāti ar tomātiem un vārītām zaļajām pupām, 100 g tunča un ½ vārītas olas, 1 ēdamkarote olīveļļas ar majonēzi.
Vakariņas: Uzkodas pēc izvēles: melone, vinegrets, buljons, tomātu salāti, jauktie salāti, salāti «Cēzars» (bez sausiņiem).
Pamatēdiens: A. 100 g vistas, zivs, cāļa vai sarkanās gaļas. B. Neliela porcija rīsu vai makaronu. C. Liela porcija grilētu jūras velšu - krevetes, lasis, kalmārs. Klāt pie pamatēdiena: 2 svaigi dārzeņi vai svaigu dārzeņu salāti, pārlieti ar 1 ēdamkaroti eļļas un etiķa maisījuma.
Deserts: 1 svaigs auglis, tēja vai kafija.
Ielādēja: lilii
Daudzums


mila-love
Lietotājs offline sievieteLauvaBildināta
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[16.06.2011 - 23:33]
ideāli

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
SC-22418 35.00 LVL SC-47203 40.80 LVL SC-72020 6.30 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist