Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 19. Aprīlis 20:25:20


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Pievienot dietu

Raksts Izdrukāt Komentāri[3]

Bērzu sulas diēta

Kad ziema atkāpjas un jūtama ir zāles smarža, tad bērzu sulas laiks ir vislabākais laiks, kad vari kārtīgi izskalot savu organismu. Tas ļoti labi iedarbojas uz tievēšanas procesu. Visvērtīgākā sula ir vēl tikko iztecējusi no bērza. Bērzu sula izvada kaitīgās vielas, uzlabo vielmaiņu.

Diētas laikā vēlams neuzņemt papildus barību. Tā iespējams nomest līdz 3 kg dienā! Šo diētu vari ieturēt pavasara laikā vienu reizi nedēļā!

Svaigās bērzu sulas diētas laikā nepieciešams izdzert līdz pat 3l bērzu sulas, bet skābētu – tikai vienu (papildini ar ūdeni).

Ja skābē bērzu sulu, garšas uzlabošanai vari pievienot kādu krustnagliņu, dažas rozīnes, citrona miziņu vai upeņu zariņu.

Ielādēja: kristykiss
Daudzums


evisons
Lietotājs offline sievieteVēzis
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (37)
[20.04.2010 - 12:47]
es dzeru kadi 4litri un edu,un tapat jutu ka svars pa 1kg nokrita


she007
Lietotājs offline sievieteSkorpions
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[18.04.2010 - 20:02]
pamēģināšu (hehey)
 
 
par rezultātiem uzrakstīšu


lita070707
Lietotājs offline sievieteMežāzis
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (14)
[12.04.2010 - 16:21]
Vai kāda ir mēģinājusi tādā veidā atbrīvotien no liekajiem kg?

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
PD-FB196 5.50 LVL SC-T46038 5.10 LVL PC-DIN-A6-FOREVER-29 1.90 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist