Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 28. Marts 20:38:32


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Nov 16 2009
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[10]

Ziemassvētku dāvanas - saskaņā ar horoskopiem


Lai pēdējās pirmssvētku dienas nepārvērstos drudžainā skraidīšanā pa veikaliem, meklējot dāvanas saviem tuvajiem, par dāvanām būtu labi padomāt jau tagad. Bet, lai padomāšana būtu vieglāka, piedāvājam Jums izklāstu par to, ko vislabāk dāvanā saņemtu katras zodiaka zīmes pārstāvis.

Mežāzis (22. decembris - 20. janvāris)
Mežāzim dāvanas patīk vairāk saņemt nekā dāvināt. Viņiem patīk ādas - somiņas, maki, cimdi, siksnas. Otrām kārtām - praktiskas lietas, sākot no dekoratīvā automašīnas ātrumkloķa līdz pat šujmašīnai.
Savukārt mazajiem Mežāzīšiem patiks viss, kas noderēs skolai - penālis, globuss un tamlīdzīgi. Mazuļi priecāsies arī par "pieaugušāku" dāvanu, piemēram, auskariņiem vai kaklasaiti. Universāla dāvana - pulkstenis.

Ūdensvīrs (21. janvāris - 20. februāris)
Ūdensvīrs ir praktiska zīme, kas reizumis aizraujas ar jaunāko tehnoloğiju. Tāpēc ūdensvīri priecāsies par visu, kas saistīts ar tehniku, - radiotelefoniem, mobilajiem telefoniem, datoriem un tamlīdzīgi.
Taču viņiem derēs arī praktiskas lietas, visbiežāk mājai noderīgas, piemēram, mīksts vannas istabas paklājs. ūdensvīra sapņu dāvana - dezodoranti, fēns, virtuves kombains. Gan mazus, gan lielus ūdensvīrus vienmēr interesē pēdējais "modes kliedziens" jebkurā jomā - trauki, spēļmantiņa vai mobilais telefons. Nekļūdīsities, ja uzdāvināsit mūzikas disku vai kaseti.

Zivis (21. februāris - 20. marts)
Arī Zivīm patīk jaunākās tehnoloğijas - fotoaparāti, videokameras vai mobilie telefoni. Zivīm patīk lietas no stikla: pelnu trauki, vāzes, glāzes un alkoholiskie dzērieni interesanta dizaina pudelēs. Droši varat dāvināt arī dvieļus, halātus, smaržas un tualetes ūdeņus.
Mazajām Zivīm dāviniet kaut ko no burvestības: burvja vai fejas apğērba komplektu, lelli no iemīļotās pasakas vai animācijas filmiņas. Mazuļi būs divtik priecīgi, ja saņems nevis vienu, bet vairākas dāvanas. Un neaizmirstiet - paslēpiet vienu dāvanu zem eglītes, bet otru lai atnes Ziemassvētku vecītis.

Auns (21. marts - 20. aprīlis)
Mazie Auniņi jau no pirmajām dienām ir īsti cīnītāji, tāpēc arī dāvanā viņiem patiks saņemt spēļu ieročus - pistoles, dunčus un zobenus.
Pieaugušiem Auniem patiks viss, kas saistīts ar uguni, - šķiltavas, cigāri un tamlīdzīgi. Viņi priecāsies par dāvanu, kas noderēs viņa automašīnai - kaut vai sīks nieciņš. Sievietēm - dažādas izsmalcinātas piespraudes un matu sprādzes, vēlams sudraba ietvaros.
Ja nevēlaties nopietnu dāvanu, izvēlieties maskas vai pasaku cepures. Bet Aunam izdabāt ir grūti, tāpēc vislabāk, ja dāvanu pirksiet kopā ar viņu pašu!

Vērsis (21. aprīlis - 20. maijs)
Ideāla dāvana Vērsim - dekoratīvs vērša rags, bet sievietēm - buķete rožu un rokassprādze.
Mazajiem Vērsēniem - lādīte, kurā ir daudz saldumu un tikpat daudz monētu (jā, īsto monētu!). Varat dāvināt arī apğērbu - svīterus, šalles, kaklasaites, tomēr, pērkot apğērbu, jums jāzina Vērša gaume.
Sievietēm Vēršiem dāvanā patīk saņemt kaut ko no kosmētikas - nagu laku, lūpukrāsu vai vaigu sārtumu. Arī vīrietim var dāvināt skūšanās gelu, matu želeju un citus kosmētikas niekus.
Mazās Vēršu meitenes priecāsies par lellēm un mīkstajām rotaļlietām, kā arī par krāsām un plastilīnu. Svarīgi - dāvanai ir jābūt iesaiņotai glītā papīrā un apsietai ar skaistu lenti.

Dvīņi (21. maijs - 21. jūnijs)
Dvīņiem nepietiek ar vienu dāvanu - vajag kaut vai maziņas, bet vismaz divas. Mazie Dvīnīši priecāsies, ja zem eglītes viņi atradīs vairākas dāvanas. Dvīņiem varat dāvināt visu, kas noderētu viņu vaļaspriekam vai darbam, - dažādus instrumentus, mapes, organizatorus, portfeļus un pildspalvas (mazajiem Dvīņiem patiks arī krāsainie zīmuļi un flomāsteri). Bērniem - konstruktorus, spēles, mozaīku un pat slēpes vai ragaviņas. Dvīņiem derēs arī - radio, pleijeri vai austiņas. Oficiālai dāvanai - cimdi un siksnas.

Vēzis (22. jūnijs - 22. jūlijs)
Vēzim nepietiks ar dāvanu vien. šī dāvana jādāvina no visas sirds, jo Vēžiem tas ir ļoti svarīgi. Viņiem patiks servīzes, alus kausi, Martini glāzes, salvešu turētāji, arī mīkstas čības, silta pidžama un mīkstās rotaļlietas (jā, arī pieaugušajiem Vēžiem).
Mazajiem Vēzīšiem dāvanu ievīstiet vairākos papīros vai ielieciet vairākās kastītēs - viņiem patīk saglabāt intrigu. Vecāka gadagājuma cilvēkiem patiks šalle, pleds vai mājas halāts. Oficiālai dāvanai - vienmēr grāmatas.

Lauva (23. jūlijs - 23. augusts)
Lauvas priecāsies par visu, kas saistīts ar Ziemassvētkiem, - eglīšu rotājumiem, svecēm un citām dekorācijām. Bet visas šīs lietas jāpērk kā bonuss īstajai dāvanai.
Lauvas vīrieši un sievietes vienmēr priecājas par auskariem, kaklarotām, gredzeniem, rokassprādzēm, rokas pulksteņiem. Ja tomēr nezināt viņu gaumi uz rotaslietām, pērciet svečturus, gleznas, statuetes un visu, kas ir pūkains, piemēram, dekoratīvu spilvenu vai pledu.
Mazajiem Lauvēniem derēs "standarta" dāvanas - automašīnas, lelles un mīkstās rotaļlietas (pēc iespējas lielākas).

Jaunava (24. augusts - 23. septembris)
Jaunavām dāvina somas: sporta, ceļojumu, mugursomas un izsmalcinātas mazās somiņas. Ideāli, ja šīm somām būtu vairākas kabatiņas, kurās paslēpt dažādus pārsteigumus - mīkstās rotaļlietas vai citus niekus.
Mazajām Jaunavām būs nepieciešams arī Ziemassvētku stāsts par to, kā jūs tikāt pie šīs dāvanas. Sievietēm dāviniet adīšanas vai šūšanas piederumus, vīriešiem - kalkulatorus un citas skaitīšanas, mērīšanas ierīces. Oficiālai dāvanai - grāmatas un plānotāji, kā arī dažādi dekoratīvi izstrādājumi no koka.

Svari (24. septembris - 24. oktobris)
Svariem ir nepieciešama ne tikai izsmalcināta dāvana, bet arī skaista ceremonija. Ideāls variants - ja dāvanas pasniegšanā piedalītos arī Ziemassvētku vecītis. Svariem patīk lādītes - samta, koka vai ādas. Tur viņi glabā dažādus sīkumiņus - kosmētiku, dokumentus, dārglietas un naudu.
Sievietēm patīk rotaslietas, smaržas, tualetes ūdeņi un zīda šallītes. Vīriešiem - kaklasaites, plānotāji un vizītkaršu glabātāji. "Desertam" - muzikālā kastīte un šokolādes kārba.

Skorpions (24. oktobris - 22. novembris)
Pamēğiniet izvilināt, ko Svari vēlētos saņemt dāvanā. Skorpioni nav vienaldzīgi pret senlaicīgām lietām - dažādiem suvenīriem un dekorācijām. Viņiem patīk arī aromātiskās sveces, pelnutrauki, šķiltavas un dažādi reptiļu izbāzeņi. Intīmām dāvanām - veļa un pudele laba konjaka.
Mazajiem Skorpioniem būs vajadzīga dāvana ar "pārsteigumu", viņiem nepatīk rotaļlietas, par kurām viss uzreiz ir skaidrs. šī spēļmantiņa rūpīgi jāpaslēpj zem eglītes - jo ilgāk mazulim tā būs jāmeklē, jo lielāku prieku tā viņam sagādās.

Strēlnieks (23. novembris - 21. decembris)
Mazajiem Strēlniekiem būs prieks, ja Ziemassvētku dāvanu jūs pakārsiet pie mājas kādā kokā un iedosiet viņam karti, pēc kuras to atrast. Būtu labi, ja jūs noorganizētu "nejaušu" tikšanos ar Ziemsvētku vecīti uz ielas, kurš mazo Strēlnieku turpat arī apdāvinātu.
Pieaugušajiem Strēlniekiem patiks liela soma, no kuras rēgosies mīkstā rotaļlieta, tāpat arī sporta inventārs un sporta kostīmi. Oficiālai dāvanai - grāmatas un atlanti.
(Pēc ārzemju preses materiāliem)


Ielādēja:Lietotājs offline litucis
Vidējais vērtējums:


Daudzums


Alifka
Lietotājs offline sievieteMežāzis
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (35)
[17.11.2009 - 22:38]
Vai ne, praktisku, piem. puteklju suceju, dvielju komplektu vai kko no virtuves piederumiem, ko pec tam izmantos visi. Neee, man, man un tikai man. (haha)

Sievietes biežāk nekā vīrieši atzīst savas kļūdas, tādēļ rodas iespaids, ka viņas kļūdās biežāk.


kristjiks
Lietotājs offline sievieteDvīņi
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (38)
[17.11.2009 - 19:38]
Aha, man arī nepatiktu. (fui) Nu, kur man to mantu grūst? Labāk tiešām kaut ko pratisku- da, kaut vai dāvanu karti! (eyes)

Nav nepareizu atbilžu. Ir tikai nepareizie jautājumi!


νερό
Lietotājs offline sievieteSkorpions
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[17.11.2009 - 18:56]
Nu ja, nu! (haha) Vnk mantiņa dažreiz liecina par to, ka neko citu nevar iedomāties!Bet tas tik dažreiz, man liekās, kā tev liekās?!


rozite
Lietotājs offline sievieteSvariPrecēta(-s)Esmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (42)
[17.11.2009 - 17:08]
la desesperación piekrītu ja padaudz tad arī pa škādi (hehey)

esmu laimīga sieviņa ,māte un laba draudzene jums ;)


νερό
Lietotājs offline sievieteSkorpions
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[17.11.2009 - 15:42]
Nē, nu proatms, tas ir mīļi un es nevienu nenosodu, ja vēlās,okey.tava izvēle, ja, tev , patīk.! (eyes) (biglove) Bet, es , labāk izvēlos,ko prktisku mīkstās mantiņas vietā, lai tas oder kkur nevis iebāz kārtējo mantiņu, kkāda stūrī, ja viņas ir pa daudz.Ja vienu vai 2 uzdāvina, kāda vaina arī man...!


rozite
Lietotājs offline sievieteSvariPrecēta(-s)Esmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (42)
[17.11.2009 - 15:36]
man ira 28gadi, bet man patīk kad manējais dāvina mīkstās mantiņas. pagājuso valentīn dien manējais vinu no dāvanām uzdāvināja sarkanu velniņu ar sirsniņu rokās (heart) viņš man šad tad dāvina mīkstās mantiņas, man tas liekās mīļi (hearted)

esmu laimīga sieviņa ,māte un laba draudzene jums ;)


νερό
Lietotājs offline sievieteSkorpions
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[17.11.2009 - 15:28]
Jāpiekrīt, AMILO, patīk labas lietas ar nozīmi, kā arī praktiskas, bet nekādas mīkstās mantiņas, tās nav vajadzīgas, tās var dāvināt bērniem, bet ne man.... (hehey)


kristjiks
Lietotājs offline sievieteDvīņi
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (38)
[17.11.2009 - 10:31]
Esmu dvīnis un par mapēm un tamlīdzīgām dāvanām sajūsmā nebūtu. (fui) Galīgi garām! (haha)

Nav nepareizu atbilžu. Ir tikai nepareizie jautājumi!


l
Lietotājs offline sievieteMežāzis
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[17.11.2009 - 09:41]
Skorpionam patīk dārga, kvalitatīvas dāvanas, lietas ar nozīmi un nekādas mīkstās mantas brr...


rozite
Lietotājs offline sievieteSvariPrecēta(-s)Esmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (42)
[16.11.2009 - 20:51]
nu par strēlnieku pilnīgi ideāli aprakstīts, nu toč toč mans dēlēns (ok) nu mēs ar meitiņu esam svariņi vai kā mēs sevi dēvējām ''svarīgās'' esam tādas mazu smulku lietu cienītājas (kissing) un šogad arī zināšu ko savam dārgumam dāvināt ziemassvētkos (ūdensvīram) viņam kākraz sāka niķoties mobīlaias (hehey)

esmu laimīga sieviņa ,māte un laba draudzene jums ;)

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
SC-56435 20.80 LVL SC-52310 20.00 LVL PD-OLBONU40 5.10 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist