Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 19. Aprīlis 08:29:27


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Jul 27 2010
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[5]

Lin 27.07.


Sveikas!
Atkal guļu satinusies mālos un varu ieblogot.
Starpcitu, Drogās zilajiem māliem atlaide. Jāiepērk vairāk, tie jau nebojājas, bet tērējas gan..

Ciemošanās pie omes izvērtās par varen veselīgu pasākumu. Par cik lielais karstums, tad nevajadzēja ēst eļļā ceptos kartupeļus ar mērcīti un gaļām, bet varēju pārtikt no gurķīšiem, kabačiem un odziņām no pašu dārza. Atvedu visādus lauku labumus arī uz māju.
Mazliet man ir nobrucis smukais ēšanas režīms. Kolēģe ir atvaļinājumā un man pat lāgā nesanāk pusdienas paēst, kur nu vēl 2.brokastis un launagu. Bet nu rītdienai nopirku valriekstus, uzgrauzīšu tos. Organismam vajadzīga lieta un nevajag daudz laika, lai apēstu.

No sportošanas vēl joprojām piekopju staigāšanu un braukāšanu ar riteni. Nu jau pat vairs dupsis nesāp no tā riteņa beņķa.

Palepošos, ka kopš pagajušās nedēļas man svarā mīnusā 800g. It kā nekas daudz, bet tomēr. Palēnām samazinos.

Ielādēja:Lietotājs offline lin
Vidējais vērtējums:


Daudzums


!
Lietotājs offline sievieteVēzis
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[29.07.2010 - 11:05]
Es galvenais nepiedalos duelī, bet tik aktīvi sekoju visiem jaunumiem, ka pašai smiekli sanāk.
Pēc trešās reizes ietīšanās mālos, ir rezultāts jau redzams, kājas ir vēl gludākas, kā līdz šim, tā kā profilaksei māli ir lieliski
Vajadzēs pamēģināt ar sāli berzēties, maybe nevajadzēs skrubi pirkt. (hehe)


Odinokaya volchica
Lietotājs offline sievieteLauvaEsmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (35)
[28.07.2010 - 17:08]
Es mālojos jau 10 dienas... nu-varu teikt tikai labu.Iesaku izmēgināt ari berzēties ar sāli, kad esat pirtī-dušā..... stilbus noberzēt ar rupju sāli, noskalot.....paliek maigi


!
Lietotājs offline sievieteVēzis
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[28.07.2010 - 09:22]
Nopirku melnos mālus, esmu divas reizes tos izmēģinājusi. Neesmu tik ļoti pārliecināta par efektu, bet sajūta kājās pēc tās visas procedūras ir patīkama. (belly)


lin
Lietotājs offline sievieteVērsis
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (38)
[27.07.2010 - 23:00]
Par to, cik tas ir labi, grūti spriest.. Neesmu nekad tā dikti regulāri to darījusi. Tagad, pateicoties duelim, esmu atsākusi visu ko smuki un regulāri darīt.
A tā es esmu baltais cilvēks pa dzīvi. Un nevarētu teikt, ka man dupsis un augšstilbi būtu baltāki palikuši. Viss tāpat kā citur.

Manā dzīvē jau ir bijis daudz skaistu mirkļu, bet es neiebildīšu, ja būs vēl.


sweetheart
Lietotājs offline sievieteStrēlnieks
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (33)
[27.07.2010 - 22:49]
lin pastāsti kko vairāk pa māliem (hey) Laba lieta? (shy) Gribas pamēģināt, bet bail par to balinošo efektu, tā jau tas brūnumiņs maziņš, maziņš (nope)

Es izvēlos būt laimīga!

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
SC-68003 16.50 LVL PD-FB2M-S-018 0.80 LVL SC-63077 21.90 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist