Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 29. Marts 07:43:09


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Nov 08 2009
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[3]

Septiņi cietsirdīgākie reklāmas triki


Kādus trikus pielieto mūsdienu reklāmās, lai apmānītu mūs, it kā nemaz nemānoties? Lūk, septiņi tipiski piemēri.  

Kafija ar kolagēnu
Šādu oriģinālu produktu Singapūras tirgum laidusi klajā kāda pazīstama starptautiska kompānija. Kolagēns ir galvenā saistaudu olbaltumviela, kas ietilpst skrimšļu, cīpslu, saišu, kaulu un ādas sastāvā. Kolagēna kafijas ražotāji norāda, ka viņu produkts lietotāju padarīs jaunāku, izlīdzinās krunciņas un pasargās no artrīta. Nu… Jāteic, ka kolagēns patiesi padara ādu maigāku, un tas iekļauts daudzu kosmētisko līdzekļu sastāvā. Bet!!! Nekur, ne reizi nav pierādīts, ka iekšķīgai kolagēna lietošanai vispār būtu kaut neliels efekts. Neatkarīgi eksperti norāda, ka kolagēns, iekšķīgi lietots, neuzsūcas organismā un bez jebkādām sekām ātri tiek izvadīts ārā.


Šampūns ar vitamīniem

Tiesa, kas tiesa – mūsu matiem ir vajadzīgi vitamīni. A, D, B12, B1 un PP vitamīnu deficīta gadījumā jums draud dažādas problēmas – sākot no matu šķelšanās līdz pat plikpaurībai. Daudzi kosmētisko līdzekļu ražotāji droši šo gudrību izmantojuši sev par labu. Ir taču redzēts gana daudz šampūnu, uz kuru pudelītēm izcelts, ka tā sastāvā ir C vitamīns vai dažādas barojošas vielas. Problēma tikai tajā, ka šos pašus nepieciešamākos vitamīnus nav iespējams uzņemt caur ādu vai matiem. Šie vitamīni ir jālieto iekšķīgi, piemēram, kopā ar ēdienu.




Dabīgā kosmētika

Šī lepnā nosaukuma dēļ ražotājs par produktu pieprasa gandrīz divreiz dārgāku samaksu. Kā nu ne – dabīgie komponenti, dabas veltēs ietvertais spēks utt… Kas patiesībā slēpjas zem nosaukuma „dabīgs”? Patiesībā, nekas tāds, kas būtu liekas naudas vērts. Dušas želejas sastāvā tiek iekļauts, piemēram, alvejas ekstrakts. Ja pavērojam, cik proporcionāli maz šīs vielas ir līdzeklī… 90 % gadījumu pirmajā vietā atrodas nātrija laurilsulfāts (odium lauryl sulfate jeb SLS). Šī viela paredzēta attīrīšanai un putu radīšanai, turklāt, izrādās, ka sulfāts ādu kairina un padara to sausāku. No otras puses, izejot no tā, ka jebkuras ziepes tiek veidotas no dzīvnieku un augu taukiem, tad jebkurā gadījumā var teikt – tie taču ir dabīgi komponenti. Te jau rodas jautājums par terminoloģijas izvēli. Bet jebkurā gadījumā – piemaksāt par vārda „dabīgs”  klātbūtni kosmētikā nebūt nav nepieciešams.


Eļļa bez holesterīna

Šo triku praktizē praktiski visi augu eļļas ražotāji. Viņi izmanto ļaužu bailes no noslēpumainās, bet kaitīgās vielas, bez sirdsapziņas pārmetumiem izlīmējot uz iepakojumiem iedvesmojošo saukli „bez holesterīna!”. Vienalga – vai tā būtu rapšu, saulespuķu vai olīveļļa. Triks slēpjas tajā, ka holesterīns atrodas tikai un vienīgi dzīvnieku taukos. Tā kā, ja jūs negatavojat ēdienu, izmantojot, piemēram, cūku taukus, tad pavisam nav par ko uztraukties.






Zema tauku satura biezpiens

Produkts ar šādu nosaukumu parādījies visai nesen – agrāk ražotāji uz biezpiena iepakojuma vienkārši uzrakstīja, cik procentus tauku satur konkrētais produkts. Tagad ražotāji nenoguruši izmanto masu dietomāniju, un arvien biežāk paciņu rotā vārds „mazkaloriju”. Ja arī jūs esat uzķērušies uz šī trika, tad nāksies sarūgtināt. Šis apzīmējums nozīmē tikai to, ka produktā ir mazāk kaloriju nekā citos šīs preču grupas produktos, bet tas nenozīmē, ka kaloriju daudzums ir mazs. Reizēm tauku saturs šādā biezpienā sasniedz pat 8 %, kas pilnīgi pārkāpj visas diētiskās normas. Skaitiet paši: 200 gramos šāda biezpiena ir 15 grami tauku, 60 kilogramu smagam cilvēkam uzņemto tauku norma diennaktī nedrīkst pārsniegt 22 gramus.

Ar tvaiku apstrādātas pudeles

Ar augstākajām tehnoloģijām stikla taras dezinficēšanai klientu acis sākusi mālēt kāda alus ražotājkompānija. Reklāmas rullītis vēstīja, ka pirms alus iepildīšanas vivsas pudeles tiek apstrādātas ar tvaiku. Tas nozīmē, ka nevienai baktērijai nav ne mazāko izredžu iekļūt dzērienā. To, ka šī tehnika tiešām ir uzticama, neviens neapstrīd. Ne velti to pielieto gandrīz visi šī dzēriena ražotāji, turklāt, arī katra saimniece, kas jebkad majās ir taisījusi kompotus, marinējusi gurķus utt.






Tīrāmais līdzeklis… pret gripu.

Šī ir viena no pēdējām reklāmas „pērlēm” , kas fiksēta Krievijā. Gripas sezonas laikā daudzi trauku mazgājamo, pat mēbeļu tīrāmo līdzekļu ražotāji uz produkcijas iepakojumiem norāda „Iznīcina gripas vīrusu” (uz dažiem iepakojumiem pat pieminēta cūku gripa). Kā vienmēr – pircējs tiek apmānīts bez melošanas. Patiesība slēpjas tajā, ka mazgājamie līdzekļi patiešām iznīcina vīrusus, kas attiecīgi arī var izraisīt gripu un citas slimības, taču ar šādu efektu var lepoties jebkurš tīrāmais līdzeklis.

Avots : Kas jauns


Ielādēja:Lietotājs offline l
Vidējais vērtējums:


Daudzums


kristjiks
Lietotājs offline sievieteDvīņi
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (38)
[18.11.2009 - 21:15]
Izmanto cilvēku nezināšanu un laiž pārdošanā. (hehe) Jāsaka- gudri!

Nav nepareizu atbilžu. Ir tikai nepareizie jautājumi!


penelope
Lietotājs offline sievieteStrēlnieks
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (48)
[09.11.2009 - 13:27]
patika -Eļļa bez holesterīna! (meat)
nu bet citreiz jau tu nemaz tā īsti neaizdomājies par to vai apgalvojums ir/nav pareiz. gan jau ka kādam var iestāstīt- burkāns un gurķis bez holesterīna.


fatimaa
Lietotājs offline sievieteMežāzis
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (42)
[09.11.2009 - 10:14]
(hmm) daaaaa (hmm) jestj 4to padumatj

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
WDC-8890Z 7.20 LVL PD-ZDZ-010 2.30 LVL SC-74002LX1 65.30 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist