Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 28. Marts 22:48:56


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Oct 16 2013
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[1]

Slinkums.


Nu kas gan cits ir vainīgs ka mēs sievietes esam neapmierinātas par sevi,un savu izskatu.Es piemēram saprotu ka man kā tautas dziesmā saka ""treju taku vēderiņš" Es skaidri zinu kas man ir jādara.Tās pašas fiziskās aktivitātes,nu slinkums.Es labāk sēžu te un drukāju kad varētu vingrot,iet laukā skriet,vai nu vienalga kā kustēties.Un viss viss balstās uz slinkumu.Ja ir jaizdzer 3litri ūdens dienā tad tas ir jādara.Un ja pēc 16 nedrīkst ēst tad nedrīkst,un viss.

Ielādēja:Lietotājs offline perfekta
Vidējais vērtējums:


Daudzums


olimpija
Lietotājs offline sievieteSkorpionsIr sameklēta otra pusīteEsmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (35)
[17.10.2013 - 22:56]
Varbut nav jauzliek latina tik augstu, tad vares. Est ko gribas, bet retak un mazak, neka sedet uz stingras dietas, no kuras 100% norausies, izdzert 1,5l udens pudeli nevis 3l, ko patiesiba ir gruti, ja neesi rudita sportiste. Vairak kusteties dabiski,iet ar kajam, atrast tadas sportiskas aktivitates, kas patik, nevis spiest sevi iet, piemeram, skriet ara auksta laika, ja pati skriesana ka tada riebjas. Es domaju, ka sieviesu lielakais trukums ir problemu atrasana tur, kur vinu nav. mazliet izdomas un merkieciba, un viss var sanakt.

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
PD-FLG2-B 3.00 LVL SC-35527 49.70 LVL PC-DIN-A6-WAKEUP-BE-DIFFERENT 1.50 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist