Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 19. Aprīlis 22:55:55


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Apr 18 2012
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[4]

Māte morgā atklāj, ka dzemdībās mirusī meitenīte joprojām ir dzīva



Kāda Argentīnas iedzīvotāja no pārsteiguma gandrīz noģībusi brīdī, kad, morgā sakot atvadas savai dzemdībās mirušajai meitiņai, konstatējusi, ka bērns ir dzīvs.

Argentīnas veselības ministrs Rafaels Sabatinelli otrdien nolēma atstādināt no pienākumu veikšanas piecus Perrando slimnīcas medicīnas personāla pārstāvjus, līdz iemeslus, kādēļ dzīvs bērniņš nonācis morgā, noskaidros oficiālā izmeklēšanā. Perrando slimnīcas ārsti vecākiem dzemdībās paziņojuši, ka bērns piedzimis nedzīvs.

Kā apgalvo jaundzimušās Luzas Milagrosas māte Analija Bugeta, ārsti jaundzimušajai izrakstījuši miršanas apliecību 20 minūtes pēc dzemdībām, bet pati meitenīte tikusi nogādāta uz morgu. Tikai pēc divpadsmit stundām meitenītes mātei un viņas vīram ļauts apmeklēt morgu, lai atvadītos no dzemdībās mirušā bērniņa.

Kad A.Bugetas vīrs atvēris zārku, viņš pagājis nostāk, savukārt sieviete pieskārusies savas meitiņas rociņai un noņēmusi pārklāju no bērna sejas. Tajā brīdī meitenīte sakustējies un sākusi raudāt. A.Bugeta no sākuma nodomājusi, ka tās ir viņas iedomas, taču pēc tam, kad aptvērusi, ka bērns joprojām ir dzīvs, šokā nokritusi ceļos uz morga grīdas.

Morga darbinieks paņēmis bērniņu rokās un arī apstiprinājis, ka meitenīte ir dzīva. A.Bugetas brālis sagrābis meitenīti un skriešus devies uz slimnīcas intensīvās aprūpes nodaļu, saucot palīgā ārstus. Bērna ķermenītis esot bijis tik auksts, ka licies, rokās nesta "pudele ar ledu", presei pavēstījusi meitenītes ģimene.

"Mans vīrs nezināja, ko iesākt. Mēs raudājām, es smējos un raudāju, raudas un asaras. Mēs laikam izskatījāmies kā jukuši," pastāstīja A.Bugeta.

Šobrīd meitenītes veselības stāvoklis ir uzlabojies tiktāl, ka viņai nav nepieciešams skābekļa aparāts, pie kura parasti pieslēdz priekšlaicīgi dzimušos bērnus.

Meitenītes vecāki joprojām ir neizpratnē par notikušo. A.Bugetai, kurai līdz šim piedzimuši četri veselīgi bērni, nav skaidrs, kādēļ viņai pirms dzemdībām tika veikta vispārējā anestēzija. Tāpat viņai nav skaidrs, kāpēc slimnīcā viņai neļāva atvadīties no bērniņa pirms tas tika nogādāts morgā.

"Esmu ticīga. Tas bija brīnums no Dieva," apgalvoja A.Bugeta, skaidrojot, ka trīs mēnešus pirms paredzētā laika dzimušās meitenītes vārds nozīmējot Brīnuma gaisma.

Meitenītes ģimene ir iecerējusi Perrando slimnīcas ārstus sūdzēt tiesā, ziņo portāls news.com.au.


Ielādēja:Lietotājs offline Briljants
Vidējais vērtējums:


Daudzums


rozite
Lietotājs offline sievieteSvariPrecēta(-s)Esmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (42)
[20.04.2012 - 19:14]
interesanti kādā veidā šie ārsti izdarija secinājumu kad bērns ir miris  (hmm)
vienkārši man meitiņa arī piedzima bez dzīvības pazīmēm (viņai bija aptinusies nabas saite ap kaklu) ārsti viņu elpināju un klausijās nepārtraukti sirniņu.
nē, es vienkārši nesaprotu, viņi neklausijās sirdspukstums tam mazulum. nu kautkādām dzīvībes pazīmēm bija jābūt, nu nevar būt, kad bērns aukstā morgā būtu pēkšņi pats no sevis adzīvoties.

esmu laimīga sieviņa ,māte un laba draudzene jums ;)


Briljants
Lietotājs offline sievieteJaunava
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (38)
[18.04.2012 - 17:45]
Citāta: olimpija
Reizem liekas,ka kaut kadi idioti ir atbildigi par svarigam lietam.

tas tiesa!


olimpija
Lietotājs offline sievieteSkorpionsIr sameklēta otra pusīteEsmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (35)
[18.04.2012 - 17:02]
Logiski, ka tiesa, un vini var tadu kompensaciju pieprasit, ko ieguldit bernu nakotnes.  Luk, tas ir iemesls, kadel es nelasu zinas sadas vispar. Reizem liekas,ka kaut kadi idioti ir atbildigi par svarigam lietam.


kristjiks
Lietotājs offline sievieteDvīņi
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (38)
[18.04.2012 - 15:52]
Šausmas! 

Nav nepareizu atbilžu. Ir tikai nepareizie jautājumi!

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
SC-56423 3.30 LVL SC-21192 14.70 LVL PD-SB5P-000P 6.30 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist