Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 28. Marts 23:34:13


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Aug 26 2011
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[2]

Гель вместо стоматолога



Гель для лечения и роста зубов скоро поступит в продажу. Похоже, что уже скоро мы с вами сможем отказаться от услуг стоматолога.

Похоже, что уже скоро мы с вами сможем отказаться от услуг стоматолога. В прошлом году группа французских ученых разработала новый способ лечения зубов с помощью специального геля, который стимулирует рост твердой ткани зубов. Как оказалось, лекарство находится внутри нас – это гормон Меланоцит-Стимулирующий (Melanocyte-stimulating hormone, MSH). Эффективность лечебного геля была подтверждена в ходе эксперимента с мышами.

Похожее решение было найдено в Школе химии Университета Лидс (Leeds' School of Chemistry). Магическая жидкость содержит пептид P 11-4, образующий волокна. Жидкость наносится на проблемные места, создавая, таким образом, условия для привлечения кальция, что ведет к восстановлению зубов изнутри.

Исследователи обещают, что зубная мазь появится в аптечных киосках в течение ближайших двух-трех лет.


Ielādēja:Lietotājs offline Mr. Holy Deer
Vidējais vērtējums:


Daudzums


Mr. Holy Deer
Lietotājs offline vīrietisStrēlnieksveģetāriete/-isPrecēta(-s)
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[26.08.2011 - 14:09]
a kāpēc gan nē? jo principā zobi sastāv arī no kaut kādām vielām un ja pielietot tādu pašu sastāvu uz zobiem, tad noteikti var kaut kā pagriezt atpakaļ zobu bojāšanu. vienīgais diez vai šis gēls līdzēs gadījumā ar lieliem caurumiem, bet priekš virsmas atjaunošanas domāju, ka līdzēs

...all animals are equal but some animals are more equal than others....


rutuks
Lietotājs offline sievieteDvīņiEsmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[26.08.2011 - 12:42]
Vai tāds tiešām iepējams? (nose)

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
SC-35710 31.90 LVL PD-DF10C 3.20 LVL PD-GBF1-019 40.30 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist