Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 28. Marts 14:34:37


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

May 15 2011
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[6]

Vasaras kurpes 2011


Beidzot klāt ir tas brīdis, kad dienas ir kļuvušas garākas, saulainākas un siltākas. Ziemas zābaki devušies vasaras guļā, bet uz modes skatuves kāpj pavasara un vasaras sezonas modīgie apavi, kas šogad ir ļoti krāšņi, daudzveidīgi un acīm tīkami! Šoreiz espati.lv tevi iepazīstina ar karstākajām šīs sezonas apavu tendencēm – skaties, vērtē, baudi un izvēlies savējos!

Papēži – augsti un ultra augsti
Augstie papēži uz modes skatuves bija arī iepriekšējās sezonās, ir šajā, un būs aktuāli arī nākamajās sezonās. Un tam ir vienkāršs izskaidrojums – kur ir pieprasījums, tur ir arī piedāvājums. Nelīdz arī ārstu un dažādu ekspertu izteiktie aizrādījumi, ka ilgstoša šādu apavu nēsāšana nav diez ko labvēlīga veselībai. Sievietes mīl augstus papēžus un vīrieši mīl sievietes gaitu, kuru veido šādi papēži, turklāt šajā sezonā tie ir ne vien augsti, bet pat ultra augsti. Modes eksperti visā pasaulē šos apavus atzīst par vissievišķīgākajiem un tam piekrīt liela daļa pašu apavu nēsātāju. Ultra augsto papēžu apavu krāsu variācijas ir vienas no plašākajām šosezon – no visspilgtākajām un pamanāmākajām krāsām, līdz pat absolūtas klasikas un elegances iemiesojumam – piemēram, melnam, pelēkam un kamieļa jeb smilšu krāsai.















Raiba apdruka un interesantas formas
Lai vai kāds būtu apavu modelis, ja tie ir raibi, ar interesantu apdruku un / vai formu – tie ir modē šosezon! Romantiskām būtnēm ieteicams izvēlēties krāsainas, piemēram, ziedu apdrukas, drosmīgajām – dzīvnieku ādas apdrukas, bet mākslinieciskajām – interesantās grafisko simbolu adrukas. Savukārt runājot par formu – tie var būt, piemēram, neparastas un acis piesaistošas formas papēži. Turklāt ar devīzi – jo trakāk, jo labāk! Kā redzi – izvēle ir plaša, lai tu varētu atrast to, kas vistuvākais tavai gaumei, to, kas padarīs tieši tavu vasaru krāsainu un neaizmirstamu!


















Platformas dažādās variācijas
Šajā pavasara un vasaras apavu modē izteikti dominē platformas zole. Turklāt šāda stila apavi nebūt nav vienveidīgi – šosezon to variācijas ir tiešām plašas. Sākot no slēgtām laiviņām, līdz pat sandalēm, kas lieliskas karstajās vasaras dienās. Vienojošais elements – platformas zole. Atšķirības ir vienīgi papēžos. Pirmkārt – tie var būt no zoles atdalīti un ultra augsti – šī tendence bija populāra pagājušajā sezonā un pārliecinoši turpinās šajā. Otrkārt – papēdis var būt ar zoli savienots un veidot ķīļa formu – šis ir populārākais platformas apavu veids un iemesls tam ir gaužām vienkāršs – neskatoties uz savu augstumu, šī stila kurpes ir tik tiešām ērtas! Un treškārt papēdis var būt gandrīz vai saplūdis ar zoli tā, ka gandrīz vai neveidojas augstpapēžu kurpēm raksturīgais pēdas izliekums. Šis zoles veids jau ir guvis arī īpašu nosaukumu – flatform. Kopumā var droši apgalvot vienu – lai vai kādas platformas kurpes būtu tavā skapī, tās šovasar IR jāuzvelk!

















Koka kurpes
Dzirdot nosaukumu koka kurpes, lielai daļai no mums noteikti pirmās asociācijas ir ar dzirnavām, tulpēm un visbeidzot – ar slavenajiem Holandes tipa apaviem. Un tālu no patiesības tas nemaz nav! Šīs apavu sezonas viens no skaļākajiem jaunumiem ir tieši šī stila kurpes, protams, daudz mūsdienīgākās un modernākās variācijās! Jā tās ir ļoti savdabīgas un varbūt pat netradicionālas, taču iekarojušas ne mazums sieviešu simpātiju. Turklāt apavu dizaineri ļoti cenšas, lai šī stila apavi būtu ne vien ērti, bet arī acij tīkami un modīgi! Turklāt nevajag bīties – protams, vienīgais daļējais koka elements, kas izmantots šajās kurpēs ir zole, un lielākoties parasti tā ir tikai imitācija. Tādēļ asociācijas ar smagām no koka izgrebtām kurpēm ir liekas. Izmēģini koka kurpes komplektā ar džinsa auduma apģērbu!


















Zemie ikdienas apavi – gladiatoru tipa sandales un balerīnas
Un visbeidzot – paši praktiskākie un ikdienai piemērotākie apavi no visa šī pavasara un vasaras apavu klāsta! Tās joprojām ir mums tik labi zināmās balerīnas tipa kurpītes bez papēža un gladiatoru tipa sandales. Neaizstājamas siltajās vasaras dienās. Kā vienas tā otras bija populāras arī iepriekšējā pavasara un vasaras sezonā, taču šīs sezonas akcents tiek likts uz krāsām un interesantām detaļām!
Balerīnu tipa kurpīšu modē šosezon ir ieplūdušas pavisam jaunas, svaigas un nebijušas vēsmas – modē ir gan klasiskās balerīnas, gan tādas, kas papildinātas ar dažādām interesantām detaļām, piemēram, sprādzītēm. Taču pats jaunākais šīs sezonas hits – balerīnas ar atvērtu purngaliņu! Izskatās lieliski!
















Arī tā dēvēto gladiatoru tipa apavu klāstā ir vērojami dažādi jauninājumi. Pirmkārt šīm sandalēm šosezon būs raksturīga krāsu dažādība – ja pagājušajā sezonā tipiska bija melnā krāsa, tad šajā sezonā gladiatoru tipa sandales var būt gan gaišas, gan tumšas, gan arī spilgtās krāsās krāsotas. Otrais šī tipa sandaļu jauninājums – tām vairs nav jābūt obligāti veidotām no neskaitāmām smalkām siksniņām. Šosezon tās kļuvušas elegantākas – siksniņas biezākas, kopskats klasiskāks.


















Vasaras zābaciņi
Kas gan tā par vasaru bez vasaras zābaciņiem? Un šajā apavu modes sezonā arī vasaras zābaciņu variācijas ir dažādas – no elegantiem puszābaciņiem, līdz pat iespaidīgiem jau krietni vien garākiem zābakiem! Vienojošais elements – vaļējs purngaliņš. Ja tie ir puszābaki, tad to augstums sniedzas aptuveni līdz potītei, taču tie var būt arī krietni garāki... Krāsas – ļoti daudzveidīgas, taču dominē gaišie nevis tumšie toņi. Kopumā – ļoti sievišķīgi apavi, kas lieliski piemēroti tam brīdim, kad sniegi nokusuši, dubļi izžuvuši, bet vasaras tveice vēl nav atnākusi. Izmēģini!





















Izvēle – plaša
Kā redzi, izvēle šī pavasara un vasaras apavu modē ir gana plaša, lai tu varētu atrast to, kas piestāv tieši tev! Turklāt neaizmirsti – šosezon apavi pilda ne vien savu praktisko funkciju, kas ir mūsu kājiņu pasargāšana, bet arī un, galvenokārt, – aksesuāra funkciju! Izmanto interesantus apavus, lai padarītu savu stilu un visu tēlu kopumā tik neaizmirstamu un īpašu, kāds raksturīgs vienīgi tev! Lai veicas!

Ielādēja:Lietotājs offline katyyyx
Vidējais vērtējums:


Daudzums


Marmelāde
Lietotājs offline sievieteZivis
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[16.05.2011 - 17:43]
smukas,tas augstpapeedenes, bettt...tie milzigie papeezi (crying)


lilii
Lietotājs offline sievieteVērsisPrecēta(-s)Esmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[16.05.2011 - 15:46]
daudzas tik superīgas (belly) (cool)


elise
Lietotājs offline sievieteIr sameklēta otra pusīteEsmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[16.05.2011 - 10:15]
patīk tikai 1


katyyyx
Lietotājs offline sievieteLauvaveģetāriete/-isIr sameklēta otra pusīteEsmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (35)
[16.05.2011 - 00:26]
Man tās pēdējās lika pasmieties,es tādus zābakkurpjus nevarētu uzvilkt


kristjiks
Lietotājs offline sievieteDvīņi
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (38)
[15.05.2011 - 23:26]
Dažas izcilas, dažas- komiskas! Bet pārsvarā ir uz ko paskatīties un pakārot.  (heart)

Nav nepareizu atbilžu. Ir tikai nepareizie jautājumi!


katyyyx
Lietotājs offline sievieteLauvaveģetāriete/-isIr sameklēta otra pusīteEsmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (35)
[15.05.2011 - 23:09]
Man  šeit gandrīz visas kurpītes patīk,un visas liekas tik ērtas.
Kurpes ir mana vājība

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
PD-FB196 5.50 LVL SC-45500 36.70 LVL PD-FB1M-6-019R 3.10 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist