Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 19. Aprīlis 23:05:28


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Jan 11 2011
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[2]

kunilings



Sāc ar glāstiem un skūpstiem. Glāstiem uz kakla, krūtīm, vēdera, gurniem. Neaizmirsti par skūpstiem. Centies ieklausīties tajā, ko saka tavas partneres ķermenis, kad pieskaries un skūpsti viņu. Iespējams, ka tavu bijušo vai traku darīja skūpsti uz kakla, bet iespējams, ka šai partnerei no skūpstiem uz kakla ir "ne silts ne auksts", tāpēc uzmanīgi seko līdzi partneres atbildes reakcijai un viņas elpošanas dziļumam. Maini lūpu pieskārienus ar viegliem mēles glāstiem. Ja tu visu dari pareizi, tad viņas pirksti jau būs iegrimuši tavos matos, žņaugs palagu vai viņa centīsies tev piespiesties klāt pēc iespējas ciešāk, lai ar tevi mīlētos.

Tavas lūpas slīd aizvien zemāk un zemāk - pievēršam uzmanību viņas kājām. iespējams, ka pietiks tikai ar pāris minūtēm, lai viņu apmierinātu
Neaizmirsti par rokām! Tas, ka esi ķēries pie lietas nenozīmē, ka viņas ķermenis neprasa glāstus. Tieši šajā brīdī viņai tie ir nepieciešami vairāk kā jebkad.

Kad esi gatavs pats un tava partnere to vien gaida, kad sāksi, tad sāc ar klitoru - viegli pieskaries tam ar mēles galiņu, pārbrauc ar mēli mazajām lūpiņām un atgriezies atpakaļ. Klitors ir visjūtīgākā vieta, tieši tādēļ neaizraujies un jūti robežu. Tavu kustību amplitūdai un ātrumam jābūt tādam, kā tev saka priekšā pati partnere - ar vārdiem vai ar ķermeņa kustībām. Noteikti nevajadzētu kunilingu veikt pa daļām t.i. no sākuma klitors, lielās lūpiņas, mazās utt. Kunilings ir process, kur viena rajona regulāra un nemainīga stimulācija var kļūt nepatīkama, tāpēc vēlreiz uzsvēršu, ka ir ļoti svarīgi ieklausīties tajā, kā partnere reaģē un atbild uz taviem glāstiem.

Tagad ar rokām paplet lielās lūpiņas un padari savu mēli mīkstāku. Apņem ar to klitoru. Šīs kustības veic peldoši, no apakšas uz augšu, pamazām palielinot amplitūdu. Bet tomēr pārāk neaizraujies - izjūti partneri! Procesa laikā vari mēli padarīt cietāku, paātrināt kustības vai ievadīt mēli vagīnā. Starp citu... jo dziļāk tu to vari izdarīt, jo labāk!

Tagad virzies zemāk, dari to pašu ar mazajām lūpiņām un neaizmirsti par savām lūpām. Skūpsti un tik tikko jūtami lūpu pieskārieni var padarīt traku! Kustības ar mēli var būt gan vertikālas, gan horizontālas, gan riņķveida, gan zigzagā, gan kutināšana ar uzspiešanu utt., cik nu fantāzija pašam strādā. Dari tā, lai kontakts būtu pēc iespējas ciešāks. Bet neaizmirsti par lielo lūpiņu iekšpusi. Tā ir tikpat jūtīga kā mazās lūpiņas. Tu nekļūdīsies, ja glāstīsi tās ar mēli.

Tagad dodies zemāk un dziļāk.. Nobrauc ar mēli pa vagīnu, tai apkārt un ieslidini savi mēli iekšā. Iebāz mēli iekšā, cik dziļi vari, pakustini to, tad atgriezies pie mazajām lūpiņām un klitora. Un atkal veic riņķveida kustības tam apkārt. Apkārt ieejai vagīnā ir ļoti daudz nervu galu. Izmanto to un izdari riņķveida kustības apkārt caurumiņam, skūpsti un pakaitini partneri pieskaroties tam tik tikko jūtami ar lūpām, tā, lai partnere sajūt tavu elpu. Šajā brīdī, ja līdz šim visu esi darījis pareizi, viņai noteikti aizsitīsies elpa!

Kas attiecas uz rokām, tad arī tās ir jāņem talkā. Ar vienu vai vairākiem pirkstiem imitē peņa kustības, vienlaicīgi ar muti aptverot klitoru. Ja tu zini, kur viņai atrodas G punkts, pieliec tur pirkstus un veic G punkta stimulāciju, nepārstājot darboties ar mēli un lūpām. Ja esi nedaudz noguris, vari atpūsties, bet rokas lai turpina darboties.


Ielādēja:Lietotājs offline nadinite
Vidējais vērtējums:


Daudzums


tigeriene
Lietotājs offline sievieteŪdensvīrs
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (39)
[19.01.2011 - 13:30]
bilde super (hey)


!
Lietotājs offline sievieteVēzis
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[11.01.2011 - 20:17]
Vairāk tādus rakstus patīk lasīt un atcerēties kā to pirms dažiem mirkļiem darīja mīļotais

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
GO-GJ-T9RZ 3.70 LVL PD-SCU6-8-001J 1.70 LVL PD-SB10P-007J 6.70 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist