Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 29. Marts 14:37:22


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Mans blogs
Pievienot blogu
Neizlasītās tēmas

Sep 30 2010
Izdrukāt rakstu Izdrukāt bez bildēm Komentāri[2]

Monica Bellucci priekš Martini Gold by Dolce & Gabbana


Martini Gold by Dolce & Gabbana - divu slavenu zīmolu savienības auglis. Slavenie dizaineri paši ir izstrādājuši vermuta recepti: saldais Kalabrijas bergamots, Spānijas luksusa safrāns, noslēpumainā Etiopijas mirra, mundrais Indijas ingvers un Indonēzijas pipars kubeba. Īpašu nozīmi dzērienā spēlē citrusi: Sicīlijas citrons un saldais apelsīns. Pudeles dizainu arī radīja Domenico Dolce un Stefano Gabbana. Pudele ir iepakota melnā kastē ar zelta plāksnes preces zīmolu Dolce & Gabbana.

Jonas Okerlund, labi pazīstams ar video klipiem priekš Madonnas un Lady Gaga, nofilmēja viedo reklāmu priekš Martini Gold ar Monica Bellucci dalību.

Без имени-2 копия.jpg


Ielādēja:Lietotājs offline Criss Tiina
Vidējais vērtējums:


Daudzums


rigonda
Lietotājs offline sievieteVērsis
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (35)
[14.11.2010 - 23:51]
interesanti, jo seviski melnbaltaja..Un Monika Beluci savos gados sievietes un pec 2. berna dzemdibam izskatas vnk neatvairami.Bellisima...


EvitA
Lietotājs offline sievieteDvīņiPrecēta(-s)Esmu laimīga māte
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (32)
[30.09.2010 - 22:05]
(nose) murgs kkads ne reklama

EvitA

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
PD-PN4 2.40 LVL SC-26735 6.40 LVL SC-45620 14.60 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist