Ielogoties ar Facebook pasi
Auns clock Šodien ir 19. Aprīlis 21:47:03


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Pievienot vārda nozīmi

Pēteris [29. Jūnijs]

Pirmais tips. Enerģisks, ar plašu vērienu apveltīts. Kā jūras viļņi - tik skaļi un vareni pieaug Pētera dievišķīgā prasme uzvarēt.

Otrais tips. Nosvērts, taču pārāk pedantisks cilvēks. Dzīvi veido plānveidīgi un neatzīst improvizāciju. Izturība, neatlaidība un ellišķīga pacietība pavada viņu visu mūžu. Sievietēm šis Pēteris ir labākais atbalsts.

Trešais tips. Bezrakstura gļēvulis, kas sola daudz, bet puse paliek nerealizēta. Vientiesīgs egoisms un naiva ticība savam pārākumam šo Pētera tipu ierindo svārstīgo pulkā. Afektēta vīrišķība un vaļība piepulcē slīmestu kategorijai.

Ceturtais tips. Romantiķis. Nemierīgas jutekļu kvēles pārņemts, var arī zaudēt. Bailes no vecuma un pamestības šo Pēteri dažkārt padara komisku. Viņš cieš neveiksmi ar dievinātu sievieti. Tad vienīgais līdzeklis - izvēlēties padzīvojušu dāmu. Taču arī neveiksmē Pēteris ir apburošs un atklāts.

Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
SC-35597 15.30 LVL WDC-7802S 24.00 LVL SC-25917 22.90 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist