Ielogoties ar Facebook pasi
Zivis clock Šodien ir 19. Marts 10:20:28


Kleoo monētas Kleoo monētas Apmeklētāji online Apmeklētāji online Jubilāres!!! Jubilāres!!!
Kleoo E-VEIKALS

FORUMS BLOGS
LAT   RUS

Pievienot sapņa nozīmi

Raksts Izdrukāt Komentāri[6]

zobs

izkrit zobs - nomirs kāds pazistams cilvēks , bet ja zobs ir asiņains tad radinieks !!

Daudzums


saniii
Lietotājs offline sievieteAuns
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (45)
[28.01.2010 - 16:17]
Es sapñoju,ka man rava ara zobu.Pirmoreizi dzive pat sapni llavu,lai man izravj zobu.
Pamodusies sabijos. (cry)
Izradas,ka nepagaja ne cik ilgs laiks un izrava man zobu.Nebija nemaz tik viegli.
Tadel ir tik looti biezi,ka ta ari ir.Ko sapñoju,tas ari precizi piepildas mana dzive.


Lūpene
Lietotājs offline sievieteMežāzis
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[24.11.2009 - 16:26]
veseli un balti - prieks un laime, labi ienākumi, bagātība, piepildīsies vēlēšanās, ari veselība; slimi, melni - nabadzība, slimība vai strīds, arī nelabvēļi; zelta -bagātība un labklājība, arī ugunsgrēks; svina vai skārda -negods un kauns; ziloņkaula- laime; koka vai stikla- varmācība; sudraba - nabagiem - peļņa, bagātiem - izdevumi, bezdarbniekiem - darbs; metāla, mākslīgie- nepatikšanas, arī nepatiesa mīlestība; kroplīgi- izjuks plāni, zudīs cerības, nabadzība, slimība; sāpoši- sāpes, ko izraisīs kāds tuvs cilvēks; tos plombēt- apstākļi uzlabosies; tos izspļaut- slimība; tos izraut- nelaime, liels zaudējums, kāds nomirs; tos ielikt- labklājība un bagātība, kaut kas noskaidrosies, dažiem - zaudējums vai nelaime; tos bojātus pazaudēt - atsvabināties no nelaimes un rūpēm, dažiem - sēras; visus redzēt izkrītam - veseliem - lieli zaudējumi, slimiem - slimības ieilgšana; visus redzēt izkrītam un jaunus ieaugam- dzīves maiņa; ja jaunie zobi labāki par vecajiem - apstākļi uzlabosies, ja sliktāki - apstākļi pasliktināsies; vesels, bez sāpēm izkrīt- iekļūt nelaimē, sāpīgi zaudējumi vai nomirs kāds svešinieks; vesels, ar sāpēm izkrīt- nomirs kāds pazīstams; izkritušu rokās paņemt- šķiršanās; augšējos, priekšējos izlauzt - ja labā pusē - mirs jauns vīrietis; ja kreisā pusē - mirs jauna sieviete; apakšējos izlauzt- zaudēt attālākus radus vai draugus, arī pazaudēt mantu;augšējos sānu vai gudrības zobus izlauzt - zaudēt tuvu ģimenes locekli vai kādu radinieku; dzerokli izraut- zaudēt rados pusmūža cilvēku.

Smags raksturs, tāpēc ka no zelta


kristjiks
Lietotājs offline sievieteDvīņi
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (38)
[17.11.2009 - 13:17]
Zoba izkrišana/ izsišana nozīmē tuva cilvēka lielu nelaimi vai nāvi.

Nav nepareizu atbilžu. Ir tikai nepareizie jautājumi!


kakenite19
Lietotājs offline sievieteMežāzis
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! (15)
[16.11.2009 - 16:28]
Man bija sapni ka noluza zobs bet bez asinim un tad pec nedeljas nomira mans Opitis (cry)


smaidīgā
Lietotājs offline sievieteŪdensvīrs
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[15.11.2009 - 23:02]
šķiet, ka šis laikam ir atbilstošs skaidrojums, un ne reizi vien, tas ir piepildijies.


amele
Lietotājs offline sieviete
Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!! Šī funkcija ir pieejama tikai reģistrētiem lietotājiem!!!
[12.11.2009 - 19:13]
ojā man tā ir bijis !! un biežii (candle) ja sapni zobs izkrīt ar asinīm , bez vai druciņ tik asinis , pēc mēneša esmu bērēs.... (candle)

Lapa: [1]
Pievienot komentāru
Dārgās lasītājas!!!
Lai saņemtu iespēju pievienot savus komentārus tekstiem, forumiem, receptēm, kā arī iegūt pieeju visiem Kleoo rakstiem un forumiem, piedalīties konkursos, vinnēt vērtīgas balvas, draudzēties ar citām Kleoo lasītājām un apmainīties ar jaunumiem privātā sarunā, ka arī izmantot visas Kleoo priekšrocības, Jums jābūt reģistrētam lietotājam. To jūs varat izdarīt ŠEIT.
Ja Jūs jau esat piereģistrēts lietotājs, Jums jāievada savi dati, tam speciāli paredzētā vietā.

favorites Pievienot Kleoo.lv favorītos
jautras idejas svētkiem
PD-FM17-010 1.60 LVL GO-WM-ROBO 19.40 LVL PD-FB1P-6-001J 3.10 LVL
Galvenā lapa | Kontakti | Reklāma | DISTANCES LĪGUMS TE | Reģistrēties

Informācijas izmantošana atļauta citos portālos tikai izmantojot aktīvu saiti www.Kleoo.lv (bez rel=nofollow attributa), tieši pirms vai pēc raksta

© Marki Group, 2006-2024

Mūsu portāls izmanto sīkdatnesVairāk informācijas Piekrist